Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 24.6. 9-11.30, 25.-26.6. SULJETTU

Kiillotussetti CAR5 ORB-1 BASIC - Epäkesko

✅ 1 STEP-SETTI
 
 

Kattava EPÄKESKO kiillotussetti, joka sisältää kaiken tarvittavan maalipinnan kiillotukseen, koneelliseen vahaukseen jne. Aloittelijaystävällinen!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

159
-15%187,50

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Toimii hyvin
Ylihaavisto J10.6.2021

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Kattava EPÄKESKO kiillotussetti, joka sisältää kaiken tarvittavan maalipinnan kiillotukseen, koneelliseen vahaukseen jne. Aloittelijaystävällinen!

Toimii hyvin
Ylihaavisto J10.6.2021
Lue lisää arvosteluja

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Kiillotussetti CAR5 ORB-1 on erinomainen setti varsinkin harrastuksen aloittajalle, joka sisältää kaiken tarvittavat auton maalipinnan ehostukseen, naarmujen poistoon, koneelliseen vahaukseen ym.. Helppokäyttöinen ja turvallinen kone yhdistettynä kattavaan laikkasettiin ja erittäin monikäyttöiseen kiillotusaineeseen varmistaa, että pakettiin kuuluvilla tuotteilla saadaan maalipinta kuin maalipinta loihdittua takaisin kiiltäväksi.

Ps. katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Ps. Voit toki ostaa myös pelkän koneen!

Pss. Saatavilla myös vieläkin kattavampi DELUXE-myllytyssetti!

Kiillotussetti CAR5 ORB-1 BASIC sisältää seuraavat tuotteet:

 1. Kiillotuskone CAR5 ORB-1 - Luotettava loistavan hinta-laatusuhteen epäkeskokiillotuskone.
 2. King Carthur Reshine Polish 2/3, 250 ml - Voimakkaasti leikkaavalla laikalla poistaa tehokkaasti syviäkin naarmuja, kun taas viimeistelylaikalla viimeistelee pinnan erittäin kauniiksi.
 3. PB DA Heavy Cut, Keltainen - Erittäin leikkaava kiillotuslaikka, 140 mm
 4. PB DA Soft Cut, Oranssi - Kevyesti leikkaava kiillotuslaikka, 140 mm
 5. PB DA Heavy Polish, Vihreä - Voimakkaasti kiillottava kiillotuslaikka, 140 mm
 6. PB DA Soft Polish, Sininen - Kevyesti kiillottava kiillotuslaikka, 140 mm
 7. PB DA Finishing, Musta - Viimeistelykiillotuslaikka, 140 mm
 8. Viimeistelypuhdistusaine Padboys IPA 500 ml - Viimeistelypuhdistusaine myllytysaineiden jäämien poistoon.
 9. Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush- Mikrokuituliinoja myllytysaineiden poispyyhintään

CAR5 ORB-1 on loistavalla hinta-laatusuhteella varustettu vapaa epäkeskokiillotuskone, joka sopii ominaisuuksiensa puolesta loistavasti aloittelevalle myllyttäjälle sekä harrastuskäyttöön. Koneen 8 mm epäkeskoliike toimii sekä laajojen, että ahtaiden paikkojen kiillotuksessa ja vesihionnassa. Lisäksi kone toimii erittäin hyvin vahojen ja pohjustusaineiden levitykseen. ORB-1:sen laaja kierrosalue ja voimakas moottori varmistavat, että se toimii monipuolisesti käytössä kuin käytössä. Vapaa epäkeskoliike varmistaa, että kone on turvallinen myös aloittelijan käsissä, eikä sillä saada esim. suoravetoisen koneen tavoin aiheutettua vaurioita maalipinnalle, vaikka koneen käsittely ei täysin hallussa vielä olisikaan, mutta tavallista suurempi epäkeskiliike varmistaa, että suurtenkin alueiden kiillotus sujuu ripeästi.!

King Carthur Reshine Polish 2/3 on keskikarkea kiillotusaine. Se poistaa tehokkaasti maalipinnoilta hapettumat, himmentymät sekä naarmut. Reshine 2/3 on numeronsa mukaan toisena käytettävä kiillotusaine, keskikarkea aine soveltuu jopa 1-step ajoihin. Poistaen naarmuja, jättäen lähes täysin viimeistellyn pinnan. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille. Reshine tuoteperheen kiillotusaineet ovat miellyttäviä käyttää, sitä pystyy työstämään pitkään ennen aineen kuivumista, eikä kiillotusaine juurikaan pölise. SUOSITTELEMME!

Padboys vaahtomuovilaikkojen erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Lisäksi laikan pinnan kuusikulmainen kuviointi leikkauspinnassa vähentää tehokkaasti laikan tukkeutumista, kun ylimääräisen tahna ja hiontapöly pääsee poistumaan uriin. Suosittelemme!

Padboys IPA (isopropanoli 50%) on erittäin tehokas alkoholipohjainen viimeistelypuhdistuaine. IPA kykenee poistamaan niin pinttyneen rasvan, kuin kestävimmätkin vahat. Tämä on oiva apuväline, kun pinnasta pitää saada täydellisen puhdas. Tällä aineella teet viimeisimmän puhdistuksen ennen vahausta. Esimerkiksi myllytyksessä hiontatahnojen poistoon tämä on aivan ehdoton väline onnistuneen lopputuloksen saamiseksi!

King Carthur Royal Flush on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS!

King Carthur kiillotussarja

Sekä aineet, että laikat on merkattu värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

(Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.)

 • KELTAINEN korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
 • ORANSSI laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään KELTAISEN tai VIHREÄN aineen kanssa)
 • VIHREÄ korkki ja laikka: Voimakkaasti kiillottava, käytetään kevyiden naarmujen poistoon
 • SININEN korkki: Kevyesti kiillottava (käytetään VIHREÄN tai MUSTAN aineen kanssa)
 • MUSTA korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi

Käyttöohje PDF:nä (FI, EN, SE, NO): CAR5 ORB-1 -käyttöohje.

Varoitusetiketin tietoja:
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.