Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ AKKUKÄYTTÖINEN

Kiillotuskone Rupes iBrid HLR21/BAS - Epäkesko

Ammattitason akkukäyttöinen epäkesko-kiillotuskone niin pienten pintanaarmujen kuin syvien jälkienkin poistoon. 21 mm epäkeskoliike sopii erinomaisesti isojen pintojen tehokkaaseen kiillotukseen. Akun toiminta-aika n. 40 min, pakkaus sisältää koneen, kaksi akkua, laturin, kiillotuslaikat ja -aineet!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
1 099,90
Tuotenumero: HS18012

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Ammattitason akkukäyttöinen epäkesko-kiillotuskone niin pienten pintanaarmujen kuin syvien jälkienkin poistoon. 21 mm epäkeskoliike sopii erinomaisesti isojen pintojen tehokkaaseen kiillotukseen. Akun toiminta-aika n. 40 min, pakkaus sisältää koneen, kaksi akkua, laturin, kiillotuslaikat ja -aineet!

Rupes iBrid HLR21 on tehokas ja kevyt ammattitason akkukäyttöinen epäkesko-kiillotuskone, joka on varustettu suorituskykyisellä virtalähteellä, pitkäikäisellä hiiliharjattomalla moottorilla, laajalla kierrosalueella sekä useilla työskentelyergonomiaa tehostavilla ominaisuuksilla. iBrid HLR21 on erinomainen valinta suurien pintojen käsittelyyn, ja sen markkinoiden suurin (21 mm) epäkeskoliike mahdollistaa todella nopean sekä tehokkaan työskentelyn! Kone soveltuu niin pienten pintanaarmujen kuin syvempienkin jälkien poistoon, ja korkeat kierrokset, suuri vääntö sekä helppo käsiteltävyys mahdollistavat nopean ja tehokkaan kiillotuksen. Kyseessä on siis niin ammatilaisten kuin vaativien harrastajienkin tarpeisiin vastaava kiillotuskone, joka mahdollistaa kaikentyyppisten naarmujen poistamisen maalipinnalta mahdollisimman vähällä työmäärällä!

iBrid HLR21 toimii mukana toimitettavalla 18V akulla, joka tarjoaa yhtäjaksoista toiminta-aikaa n. 40 minuutiksi kerrallaan. Pakkauksen mukana toimitetaan myös toinen akku sekä kaksipaikkainen laturi, joiden ansiosta toinen akuista voi olla koko ajan käytössä ja toinen latauksessa, eli työskentelyä voidaan jatkaa tarpeen tullen vaikka kellon ympäri. Akku on sijoitettu koneen peräosaan, jossa se toimii "vastapainona" etuosassa olevalle moottorille tasapainottaen koneen painopisteen ihanteellisesti. iBrid HLR21 on rakenteeltaan poikkeuksellisen kevyt, joten pitkätkään työstöjaksot eivät uuvuta käsiä samalla tavoin kuin painavien koneiden kanssa. Keveys on mahdollistettu mm. täysin uudenlaisella PolyFiber-rungolla, jonka ansiosta kone on myös erittäin kestävä, hiljainen ja aiheuttaa vähemmän tärinää, jolloin myös yksityiskohtien käsittely ja pidempiaikainen työskentely on miellyttävämpää.

Koneen hiiliharjattoman moottorin valmistuksessa ja asemoinnissa on hyödynnetty nk. In-Runner-teknologiaa, joka optimoi ilmanvaihdon maksimoiden sekä moottorin suorituskyvyn että elinkaaren, eli iBrid HLR21 on pitkäikäinen kumppani päivittäisessäkin käytössä. Kokonaisuutena iBrid HLR21 on myös erittäin tyylikäs: se on viimeistelty hiilikuituisilla yksityiskohdilla, runko on tarkasti muotoiltu, ja kyljessä kulkeva sininen led-indikaattori viimeistelee koneen ilmeen samalla, kun se ilmaisee akun varauksen sekä ilmoittaa mahdollisesta ylikuormituksesta. Lisäksi kädensijoihin ja liipaisimeen on lisätty kumiset otepinnat parantamaan otetta, ja koneen päällä on kaksi kumista suojaa, joten voit laskea koneen väärinpäin esim. lattialle, naarmuttamatta itse konetta.

Huom! Akkujen ja laturin lisäksi setin mukana toimitetaan kahdeksan erilaista laikkaa sekä kaksi eri karkeudella varustettua kiillotustahnaa.

Toimitussisältö

Ominaisuudet

 • Tuote: Rupes iBrid HLR21
 • Käyttötarkoitus: Maalipinnan koneellinen kiillotus
 • Epäkeskoliikkeen koko: 21 mm
 • Akku: 18V
 • Akunkesto: n. 30-40 min / akku
 • Latausaika: 50-55 min
 • Kierrosnopeus: 3000 - 4000 opm
 • Tallan koko: 150 mm / 6" (sis.)
 • Paino (ilman akkua): 1950 g
 • Takuu: 12 kk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)