Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Vaahtomuovilaikka Rupes D-A Coarse - Epäkesko

Karkea, voimakkaasti leikkaava vaahtomuovilaikka, joka soveltuu niin vapaille kuin pakotetuille epäkeskokoneille. Saatavilla kolmessa eri koossa.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

Hinta alk.11,91
-8%12,95

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Karkea, voimakkaasti leikkaava vaahtomuovilaikka, joka soveltuu niin vapaille kuin pakotetuille epäkeskokoneille. Saatavilla kolmessa eri koossa.

Rupes D-A Coarse on uusi, karkeasti leikkaava vaahtomuovilaikka, jolla saa poistettua syvää/keskisyvää naarmua. Erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikasta löytyy yksityiskohtia, jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat, mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen helpottaen näin koneen käsittelyä. Lisäksi laikan keskeltä löytyy jäähdytysreikä, joka on suunniteltu hajottamaan lämpöä, mikä parantaa jäähdytystä ja estää laikan liiallisen kuumenemisen. Nämä ominaisuudet yhdistettynä uuteen vaahtomuovimateriaaliin pidentävät laikan kestoa ja käyttöikää huomattavasti. Soveltuu niin ammatti- kuin harrastekäyttöön. Saatavilla 80/100, 130/150 ja 150/180 mm koossa. Myydään kappaleittain.

Rupes suosittelee D-A Coarsen kanssa käytettäväksi kiillotusaineeksi D-A Coarse -kiillotusainetta. Tämä yhdistelmä tarjoaa paremman leikkaus- ja viimeistelykyvyn. Koneeksi soveltuu niin vapaa kuin pakotettu epäkeskokone.

Ominaisuudet

 • Tuote: Rupes D-A Coarse Foam Pad
 • Käyttötarkoitus: Koneellinen kiillotus
 • Materiaali: Vaahtomuovi
 • Saatavilla olevat koot: 80/100 mm, 130/150 mm, 150/180 mm (Tarrapinta ensimmäinen numero)
 • Laikan korkeus: 25 mm
 • Soveltuu niin vapaille kuin pakotetuille epäkeskokoneille

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.