Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kestopinnoite SONAX Profiline CC One, 50 ml

 

Pitkäkestoinen, helposti levitettävä keraaminen kestopinnoite, joka sopii niin ammattilaiselle, kuin kokeneelle harrastelijalle. Antaa voimakkaan värikylläisyyden sekä poikkeuksellisen upean kiillon. Kesto jopa 15 kk!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
47,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Pitkäkestoinen, helposti levitettävä keraaminen kestopinnoite, joka sopii niin ammattilaiselle, kuin kokeneelle harrastelijalle. Antaa voimakkaan värikylläisyyden sekä poikkeuksellisen upean kiillon. Kesto jopa 15 kk!

Sonax Profiline CC One on pitkäkestoinen, helposti levitettävä keraaminen kestopinnoite, joka sopii niin ammattikäyttöön kuin kokeneelle harrastelijalle. CC One -kestopinnoitteen toiminta perustuu kemialliseen reaktioon, joka sitoo aineen tiiviisti lakkapintaan. Tuote jättää jälkeensä sileän ja liukkaan, voimakkaasti likaa ja vettä hylkivän pinnan. Lisäksi pinnoite aikaansaa voimakkaan värikylläisyyden ja upean kiillon, joka pääsee oikeuksiinsa erityisesti tummilla maalipinnoilla. Valmistajan ilmoittama kesto jopa 15 kuukautta! Yksi 50 ml pullo riittää valmistajan mukaan kahden, normaalikokoisen henkilöauton käsittelyyn.

Tuotteen käyttö on erittäin yksinkertaista: aine levitetään pintaan paneeli kerrallaan, ja lyhyen kovettumisajan jälkeen se pyyhitään pois mikrokuituliinalla.

Pakkaus sisältää pinnoitteen lisäksi neljä levityssientä sekä käyttöohjeen.

Ominaisuudet

 • Tuote: Sonax Profiline CC One
 • Käyttötarkoitus: Auton lakkapinnan suojaaminen
 • Valmistajan ilmoittama kesto: 15 kk
 • Riittoisuus: Riittää kahteen autoon
 • Pakkauskoko: 50 ml
 • Pakkaus sisältää neljä levityssientä
 • Helppokäyttöinen

Autoduden pikaopas

Suorita autolle perusteellinen puhdistus kaiken lian poistamiseksi. Kuivaa auto, ja pyyhi pinta lopuksi viimeistelypuhdistusaineella, esim. IPA:lla tai Sonax Profiline Prepare:lla. Mikäli maalipinnassa on naarmuja tai muita virheitä, suosittelemme myös myllyttämään pinnan ennen pinnoitusta mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Annostele muutama tippa CC One -kestopinnoitetta levityssienen vaalealle puolelle ja levitä ohuelti ristikkäisin liikkein maalipinnalle. Käsittele kerrallaan noin puolen neliömetrin alue (1/4 konepeltiä). Lyhyen, noin 5 minuutin vaikutusajan jälkeen pyyhi ylimääräinen aine pois puhtaalla mikrokuituliinalla. Käsittele koko ajoneuvo tällä tavoin ja anna sen jälkeen pinnoitteen kovettua vähintään 4 tuntia. Ajoneuvon on oltava koko tämän ajan puhtaassa ja kuivassa ympäristössä, eikä pinnoitettuun pintaan saa koskea.

Jos levityssieni alkaa kovettumaan käsittelyn aikana, ota uusi sieni käyttöön. Pakkauksen sisältö riittää kahden ajoneuvon käsittelyyn.

Warning label information:
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H371
fi: Saattaa vahingoittaa elimiä.
sv: Kan orsaka organskador.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.