Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ HUIKEA KESTO

Kestopinnoite Gyeon Q² Syncro EVO

Gyeonin kestävin pinnoite. Kahdesta kerroksesta koostuva yhdistelmäpinnoite, jossa yhdistyvät äärimmäinen kesto, kiilto ja hylkivyys. Kesto 50 kk / 50 000 km.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.92,65
-15%109

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
25 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. 5/5
  fi
  Frostdahl J 16.6.2023
 2. Isoon autoon ei riitä 30ml Mohs pullo kahteen pintaan!
  fi
  Koskinen V 25.3.2023
 3. Toivottavasti kestää luvatun ajan, koska oli vähän työläämpi levittää aine. Hyvä kiilto tuli ja helppo pitää puhtaana.
  fi
  Mäkinen O 19.1.2023
 4. Kolmikertainen levitys (x2 Mohs) ja Skin päälle kertaalleen melko työläs. Suosittelen lämpimästi kunnollista two step myllytystä pohjalle parhaan lopp...
  fi
  Kokkonen M 18.1.2023
 5. Pinnoitteen laatu vaikuttaa todella hyvältä. Siinä missä olen aiemmin käyttänyt Gtechniqin CSL:ä mikä ei hydrofobisuudessa vetänyt aivan vertoja juuri...
  fi
  Mikkola A 29.9.2022
 6. Tuote vaikuttaa erinomaiselta, yksi tähti pois sen takia että (tämäkään) ei ole helppo laittaa valkoiselle pinnalle.
  fi
  Laitinen J 6.8.2022
 7. easy to use.
  da
  Niazi A 21.12.2023
 8. Meget lett og jobbe med .Veldig lang holdbarhet , Meget fin Glans .Den Beste koating eg har prøvd
  no
  Skårland R 24.10.2023
 9. Lett og legge
  no
  H G 26.7.2023
 10. Krävs lite kunskap att lägga. Men ett skydd som håller länge, står emot bra, riktigt bra avrinning & glans. Använder dessa till alla mina kundbilar så...
  se
  Svanström A 6.6.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Gyeonin kestävin pinnoite. Kahdesta kerroksesta koostuva yhdistelmäpinnoite, jossa yhdistyvät äärimmäinen kesto, kiilto ja hylkivyys. Kesto 50 kk / 50 000 km.

Gyeonin kestävin kuluttajasarjan pinnoite!
Korostaa pinnan väriä ja antaa upean kiillon!
Voimakas hylkivyys helpottaa puhtaanapitoa!

Gyeon Q² Syncro EVO on uudistunut, valmistajansa kestävin kestopinnoite, jonka voi hankkia ilman ammattilaisille tarkoitettua sertifikaattia. Se on ainutlaatuinen yhdistelmäpinnoite, joka koostuu kahdesta eri kerroksesta: pohja- ja pintakerroksesta. Pohjakerros luo erittäin kovan ja kestävän pohjan pinnoitteelle, ja päälle levitettävä pintakerros parantaa huomattavasti niin kiiltoa kuin hylkivyyttä ja niiden kestoa. Yhdessä kerrokset tarjoavat jopa 50 kuukauden / 50 000 km keston, joka on jopa 150% pidempi aiempaan Q² Syncro -malliin verraten. Muita merkittäviä parannuksia EVO-versioon ovat helpompi käytettävyys, pitkäkestoisempi hylkivyys ja aiempaa parempi kiilto ja värin korostus. Syncro EVO on erityisesti tarkoitettu niille, jotka vaativat vain parasta autonsa suojaksi.

Pohjakerroksen muodostaa yksi markkinoiden kovimmista pinnoitteista, Gyeon Q² Mohs EVO. Kova suojakerros suojaa auton pintaa ja vähentää naarmujen syntymistä pitäen pinnan hyvän näköisenä. Lisäksi Mohs EVO kestää erityisen hyvin erilaisia kemikaaleja ja mekaanista rasitusta. Pintakerros muodostuu Gyeon Q² Skin EVO-pinnoitteesta, joka antaa pinnalle hämmästyttävän liukkauden ja hylkivyyden. Skin EVO:n ansiosta auto pysyy puhtaana pidempään, sillä se hylkii loistavasti likaa. Myös puhdistus ylläpitopesuissa on huomattavasti helpompaa. Lisäksi Skin EVO antaa pinnalle suorastaan loistavan kiillon ja korostaa väriä ennennäkemättömällä tavalla!

Voit ostaa joko kattavamman Kit-setin, tai hieman suppeamman LightBox -setin. Kit-settiin sisältyy pinnoitteen lisäksi myös Gyeon Q²M Cure -pikavaha sekä kaksi uudistettua Q2M Coating Applicator-levitintä. Uudistettuihin levittimiin pinnoitetta imeytyy merkittävästi aiempaa vähemmän ja levitystulos on erittäin tasainen, joiden ansiosta pinnoitetta kuluu vähemmän ja pienempi pullo riittää aiempaa suurempaan autoon. LightBox -settiin kuuluu puolestaan pinnoite sekä kaksi Q2M Coating Applicator Light -levitintä, jotka on alkuperäisiä levittimiä hieman pienempiä. Pinnoitteen asentaminen ei vaadi mitään erityisvälineitä, vaan levitys onnistuu jokaiselta. Valitse tuotevaihtoehdoista sinulle sopivin vaihtoehto!

Mikä EVO?

Gyeonin uusi EVO-pinnoitesarja on lähes kahden vuoden tuotekehityksen tulos, jonka myötä koko valmistajan pinnoitevalikoima menee täysin uusiksi. Jokaisen tuotteen koostumusta on paranneltu, ja sekä tuotteiden kesto (sekä aikaa, että kemikaaleja ja ulkoista rasitusta vastaan), että käytettävyys ovat ottaneet merkittävän harppauksen eteenpäin.

Käytännössä tuotteet siis tarjoavat pidempää kestoa, lisäksi niiden veden ja lian hylkivyys sekä muut ominaisuudet säilyvät parempina huomattavasti aiempaa pidempään. Helpompi käytettävyys tarkoittaa sitä, että pinnoitteet ovat aiempaa nopeampia levittää, ja niiden voidaan antaa olla pinnassa pidempään ennen pois pyyhintää. Lisäksi ne voidaan levittää jopa ulkona, ilman autotallia - ominaisuus, jota on aiemmin pidetty mahdottomuutena.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Toimitussisältö (Kit)

 • Gyeon Q² Mohs EVO - Kestopinnoite (Pohjakerros)
 • Gyeon Q² Skin EVO - Kestopinnoite (Pintakerros)
 • Gyeon Q²M Cure, 100 ml - Pikavaha
 • Gyeon Q²M Coating Applicator - Pinnoitteen levitystyyny, iso
 • Gyeon Q²M Coating Applicator - Pinnoitteen levitystyyny, pieni
 • #gyeonized Sticker - Ikkunatarra
 • Asennusmerkintä /-todistus (Tarra)
 • Gyeon Autonhoito-opas (EN)
 • Käyttöopas (EN)

Toimitussisältö (LightBox)

 • Gyeon Q² Mohs EVO - Kestopinnoite (Pohjakerros)
 • Gyeon Q² Skin EVO - Kestopinnoite (Pintakerros)
 • Gyeon Q²M Coating Applicator Light - Pinnoitteen levitystyyny
 • #gyeonized Sticker - Ikkunatarra
 • Asennusmerkintä /-todistus (Tarra)
 • Gyeon Autonhoito-opas (EN)
 • Käyttöopas (EN)

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q² Syncro EVO
 • Käyttötarkoitus: Auton maalipinnan suojaaminen
 • Kesto: 50 kk / 50 000 km
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoot: 30 ml / 50 ml
 • Riittoisuus: n. 15-25 ml / auto
 • Valmistajan kestävin kuluttajille suunnattu pinnoite
 • Kestää erityisen hyvin erilaisia kemikaaleja
 • Erinomainen hylkivyys ja kiilto
 • Ainutlaatuinen yhdistelmärakenne
 • Mohs EVO on yksi markkinoiden kovimmista pinnoitteista
 • Skin EVO antaa pinnalle uskomattoman liukkauden, kiillon ja hylkivyyden
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Suorita autolle perusteellinen puhdistus kaiken lian poistamiseksi. Kuivaa auto, ja pyyhi pinta lopuksi viimeistelypuhdistusaineella, esim. Gyeonin Prepillä kaiken rasvan yms. poistamiseksi. Mikäli maalipinnassa on naarmuja tai muita virheitä, suosittelemme ehdottomasti myllyttämään pinnan ennen pinnoitusta mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ravista Mohs EVO-pullo huolellisesti. Annostele pinnoitetta reiluhko määrä mukana tulevaan levitystyynyyn. Käsittele auto paneeli kerrallaan, esim. konepelti voidaan jakaa kahtia tai tehdä jopa kokonaan. Levitä pinnoite käsiteltävälle alueelle tasaiseksi kalvoksi. Pyyhi lähes välittömästi levityksen jälkeen ylimääräinen pinnoite erittäin tarkasti pois puhtaalla mikrokuituliinalla.

PRO TIP: Hyvä valaistus (mielellään valo heijastettuna pinnan kautta) auttaa näkemään pinnassa olevan pinnoitteen paremmin ja helpottaa poispyyhintää.

Kun koko auto on käsitelty, niin levitä halutessasi toinen kerros Mohs EVOa yli yhden, mutta alle tunnin sisällä ensimmäisesestä kerroksesta (ei pakollinen).

Kun halutut kerrokset (1 tai 2 kerrosta) Mohs EVOa on asennettu pintaan, anna pinnoitteen kuivua yhden (1) tunnin verran. Kun tunti on kulunut, levitä pintaan Skin EVO puhtaalla levitystyynyllä. Skin EVO levitetään samalla tavoin kuin Mohs EVO. Pyyhi lähes välittömästi levityksen jälkeen ylimääräinen pinnoite erittäin tarkasti pois puhtaalla mikrokuituliinalla.

Varmista, etteivät pinnoitteet pääse kuivumaan ennen poispyyhintää, sillä kuivunut ylimääräinen pinnoite on mahdotonta pyyhkiä pois. Kuivumisaika riippuu lämpötilasta sekä ilman kosteudesta, mutta sopiva aika ennen poispyyhintää on yleensä n. 10-30 sekuntia.

Kun koko auto on käsitelty, anna pinnoitteen kuivua vähintään 12 tuntia ennen sen käyttöönottoa tai altistamista kosteudelle. Anna pinnoitteen kuivua vähintään 14 päivää ennen ensimmäistä pesua, jotta pinnoite kerkeää kuivua lopulliseen kovuuteensa.

Ylläpitopesuissa pinnalle kannattaa levittää vielä mukana tuleva Q²M Cure. Se antaa pinnoitteelle vielä aavistuksen lisäsuojaa ja estää mm. ikävät vesipisaroiden kuivumisjäljet.

Huom! Älä päästä aineita kuivumaan! Älä käsittele suorassa auringonpaisteessa. Säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)