Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ HELPPOKÄYTTÖINEN

Jarrusatulan maalaussetti Foliatec, Power Green

Erittäin helppokäyttöinen jarrusatuloiden maalaussetti, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset! Tuunaa autosi jarrusatuloista katseen vangitsevat ja upeat vain muutamalla työvaiheella vaikka omassa autotallissa! Värinä syvä ja tyylikäs vihreä, Power Green.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
30,71
-12%34,90
Tuotenumero: HS16588

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
2 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. tasoittuu ja peittää hyvin
  fi
  Moisio M 3.11.2023
 2. Erittäin hyvä peittää kahdella maalaus kerralla erinomaisesti. Pieni miinus teräs harjasta oli vähän turha kun oli niin pieni.
  fi
  Laulumaa L 8.8.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin helppokäyttöinen jarrusatuloiden maalaussetti, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset! Tuunaa autosi jarrusatuloista katseen vangitsevat ja upeat vain muutamalla työvaiheella vaikka omassa autotallissa! Värinä syvä ja tyylikäs vihreä, Power Green.

Foliatecin Power Green on erittäin helppokäyttöinen jarrusatuloiden maalaussetti, jonka avulla tuunaat autosi jarrusatulat ja samalla koko lookin tähän päivään! Tämä huippuluokan paketti kattaa kaiken aina jarrujen puhdistusaineesta itse maaliin sekä maalausvälineisiin, joten sinun ei tarvitse hankkia mitään muuta setin lisäksi. Laadukas ja helppokäyttöinen Foliatec-maalaussetti mahdollistaa auton tuunaamisen itse vaikka omassa autotallissa, joten autoa ei tarvitse viedä kustomoitavaksi ammattilaiselle. Settiin kuuluva Power Green -maali antaa jarrusatuloille upean, syvän vihreän värin, joka luo säväyttävän yleisilmeen lisäksi autolle myös sporttisen lookin. Tällä vihreällä sävyllä autosi jarrusatuloista tulee todelliset katseenvangitsijat!

Maalatut jarrusatulat antavat ajoneuvollesi yksilöllisen ilmeen ja saavat päät kääntymään, missä ikinä kuljetkaan. Lisäksi ne tehostavat vanteiden ulkonäköä, eli mikäli olet panostanut autosi vanteisiin, maalatut jarrusatulat antavat niille upean loppusilauksen. Toisaalta värikkäiden jarrusatuloiden avulla katse voidaan myös kääntää pois vanteista, jolloin vetonaulana toimivat huomiota herättävät jarrusatulat. Niin tai näin, maalattujen satuloiden kanssa et voi hävitä! Tyylikkään ulkonäön lisäksi maali antaa kestävän ja pitkäikäisen suojan niin kemikaaleja, öljyä kuin korroosiotakin vastaan, joten jarrusatulat pysyvät näyttävinä pitkään ja ovat helppo pitää puhtaana. Settiin kuuluva maali on nimenomaan suunniteltu käytettäväksi jarrusatuloihin, joten se kestää jarruista siihen kohdistuvaa nopeaa lämmönnousua sekä myöskin käytön jälkeistä pikaista viilenemistä asiaankuuluvalla ja moitteettomalla tavalla. Näinpä sinun ei tarvitse huolehtia maalipinnan kestävyydestä nopeasti vaihtuvissa lämpötiloissa. 

Alkuperäiset jarrusatulat ovat usein harmahtavia, likaisia ja parhaillaan myös ruosteisia. Vaikka olisit panostanut autosi ulkonäköön kuinka, saattavat käsittelemättömät satulat pahimmillaan jopa pilata muuten tyylikkäiden renkaiden ja vanteiden antaman huolitellun ilmeen. Jarrusatulat on syytä puhdistaa huolella ennen käsittelyä, ja mahdollinen ruoste tulee poistaa niistä ennen maalausta. Foliatecin maalaussetin mukana tulee kaikki, mitä tarvitset onnistuaksesi: jarrujen puhdistamiseen tarkoitettu puhdistusaine, itse maali sekä kovetusaine, teräsharja, sivellin, lasta ja kertakäyttöiset suojakäsineet. Setin tarvikkeet riittävät neljän jarrusatulan käsittelyyn.

Vinkki: Jos haluat nopeuttaa käsittelyä ja helpottaa mekaanista työtä, kannattaa setin kaveriksi hankkia porakoneeseen sopiva teräsharja. Toki jarrusatulat voidaan myös hiekkapuhaltaa, mikäli siihen on mahdollisuus!

Muut värivaihtoehdot

Värin tuotesivu aukeaa kuvaa klikkaamalla.

Toimitussisältö

 • Jarrujen puhdistusaine, 400 ml
 • Maali, 125 ml
 • Kovete, 50 ml
 • Teräsharja
 • Sivellin
 • Lasta
 • Kertakäyttökäsineet

Ominaisuudet

 • Tuote: Jarrusatuloiden maalaussetti Foliatec, Power Green
 • Käyttötarkoitus: Jarrusatuloiden maalaus ja ilmeen päivitys
 • Riittoisuus: Neljän jarrusatulan maalaus
 • Helppo asennus
 • Tyylikäs, Power Green -väri
 • Sporttinen ja yksilöllinen ilme autolle
 • Mukana toimitetaan kaikki tarvittava
 • Asennuslämpötila: +15°C - + 20°C

Autoduden pikaopas

Suorita jarrusatuloiden maalaaminen kuivassa, pölyttömässä ja auringolta suojassa olevassa tilassa. Käytä suojakäsineitä koko operaation ajan.

Irrota rengas autosta päästäksesi käsiksi jarrusatulaan. Puhdista kaikki irtolika sekä mahdollinen ruoste jarrusatulasta mukana toimitettavalla teräsharjalla. Tässä vaiheessa on suositeltavaa käyttää hengityssuojainta, jotta vältyt hengittämästä satulan pinnasta irtoavaa ruoste- ja jarrupölyä. Tämän jälkeen puhdista pinta vielä huolellisesti mukana tulevalla puhdistusaineella. Anna pinnan kuivua n. 5 min. Kun puhdistus on suoritettu, suojaa jarrulevy esimeriksi teipillä, jotta siihen ei vahingossakaan tule maalia.

Sekoita satulamaali mukana tulevaa lastaa käyttämällä, ja kaada maali erilliseen astiaan, josta sitä on helppo ottaa. Annostele vielä kovete valmistajan ohjeen mukaisesti maalin sekaan, ja sekoita huolella. Emme suosittele sekoittamaan koko maalia ja kovetetta kerralla, ettei purkissa oleva maali kerkeä kuivumaan kesken maalauksen. Sekoita siis esim. yhden satulan maalaamiseen riittävä määrä maalia (n. 30 ml) ja kovetetta keskenään erilliseen astiaan. Sitten ei muuta kuin maalaushommiin!

Käytä maalaamiseen pakkauksessa mukana tulevaa sivellintä. Maalaa koko jarrusatula tasaisesti läpi, jonka jälkeen anna maalin kuivua n. 15 min, ja toista käsittely. Toisen käsittelyn jälkeen anna maalin kuivua n. 2 tuntia ennen renkaan kiinnittämistä takaisin paikoilleen. Anna maalin kuivua 24 h ennen autolla ajamista. Nauti upeista jarrusatuloista!

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)