Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Hyönteistenpoistoaine CAR5 Insect Remover

✅  HYÖNTEISET VEKS

Tehokas ja nopeavaikutteinen hyönteistenpoistoaine kaikille ulkopinnoille. Tehoaa loistavasti jopa pinttyneisiin ötököihin.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.9,95

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Aivan huippu aine👍
Hyvärinen S4.10.2021
Hyvä tavara mutta vanha suihkusysteemi tässä
Andersson D29.9.2021
Hyvä uusi suihku uudessa mallissa
Andersson D29.9.2021
Hyvä aine mutta kulutus on vaan aika kova
Leppänen K27.9.2021
Toimii hienosti
Kytö M27.9.2021
Poistaa hyvin pinttyneen lian ja ötökät
Vehviläinen E16.9.2021
Suihkuttelin ennen abc:n pesukatua keulaan ja raadot irtosivat 👌🏻
Pietikäinen A21.8.2021
Tuote yllätti! Hyvin lähti hyönteiset keulasta kun vielä vähän auttoi hankaamalla sienellä!
Murro A17.8.2021
Paras aine.
S A26.7.2021
Toimii hyvin!
Svidkovski D16.7.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Tehokas ja nopeavaikutteinen hyönteistenpoistoaine kaikille ulkopinnoille. Tehoaa loistavasti jopa pinttyneisiin ötököihin.

Aivan huippu aine👍
Hyvärinen S4.10.2021
Lue lisää arvosteluja

CAR5 Insect Remover on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen puhdistusaine niin hyönteisten, kuin muunkin orgaanisen lian poistoon. Se on suunniteltu tehoamaan erityisesti hyönteisproteiiniin, ja aine pehmentää ja irroittaa keulaan jääneet, jopa kiinni palaneet, hyönteiset tehokkaasti ja hellävaraisesti pesun yhteydessä. Lisäksi aine on erittäin nopeavaikutteinen, ja hyönteiset alkavatkin irrota jo muutaman sekunnin vaikutuksen jälkeen. Kaikenlaisten hyönteisten raatojen lisäksi aine tehoaa käytännössä kaikkeen orgaaniseen likaan, mm. linnun jätöksiin. Insect Remover on erittäin hellävarainen, ja sitä on turvallista käyttää kaikilla auton ulkopinnoilla, kuten tuulilasilla, maalipinnalla ja muoviosilla. Aine on myös vahaturvallinen, eli se ei vahingoita auton pinnalla olevaa vaha- tai pinnoitekerrosta. Miellyttävä, raikas tuoksu!

CAR5 Insect Remover toimitetaan suoraan käyttövalmiina seoksena sumutinpullossa, jotta sen käyttö olisi mahdollisimman helppoa. Laadukkaan sumuttimen ansiosta aine on helppo levittää käsiteltävälle pinnalle tasaisena sumuna, jolloin ainetta ei kulu hukkaan. Insect Remover on erittäin helppo käyttää, joten se sopii jokaisen pesijän käyttöön: aine sumutetaan vaikuttamaan keulaan, peilien kuoriin ja tuulilasille esipesun yhteydessä, ennen varsinaista käsinpesua ja muutaman minuutin vaikutuksen jälkeen huuhdellaan pois. Toisin, kuin yleiset liuotinpesuaineet, Insect Remover on kehitetty poistamaan erityisesti orgaanista likaa, ja tämän vuoksi aine toimiikin juuri kyseiseen likaan erittäin tehokkaasti. Lisäksi aine on biohajoava, eli sitä voidaan huoletta käyttää myös kotipihalla tapahtuvissa pesuissa.

HUOM! Ensimmäisen erän sumuttimet eivät aivan ole sitä laatua, jota haluaisimme niiden olevan, mutta koronan vuoksi jouduimme tyytymään niihin. Tulevissa erissä sumuttimet vaihdetaan parempiin.

Ominaisuudet

 • Tuote: Hyönteistenpoistoaine CAR5 Insect Remover
 • Käyttötarkoitus: Hyönteisten ja muun orgaanisen lian poisto auton pinnoilta
 • Käyttövalmis seos
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml

Autoduden pikaopas

Varmista, että pestävä pinta on viileä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Sumuta Insect Remover kuivalle pinnalle tasaisena sumuna niihin osiin autoa, joissa on kiinni jääneitä hyönteisiä, linnun jätöksiä tmv. likaa. Anna aineen vaikuttaa muutama minuutti (mitä pidempi vaikutusaika, sitä paremmin aine irroittaa likaa), ja huuhtele pinta puhtaaksi. Voit myös levittää esipesuaineen (esim. CAR5 Prewash Foam) vaahtona koko autoon, huuhtelematta Insect Removeria ensin alta pois, jolloin vaikutusaikaa saadaan lisää ja lopputulos paranee entisestään. Tämän jälkeen siirry auton käsinpesuun. Halutessaan auton voi käsitellä pesun jälkeen CAR5 Spray Waxilla hylkivyyden ja kiillon lisäämiseksi. 

HUOM! Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, tai pinnan ollessa kuuma. Älä päästä kuivumaan pestävälle pinnalle, äläkä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja Car5:stä.

Warning label information:
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.