Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ HYÖNTEISET VEKS

Hyönteistenpoistoaine CAR5 Insect Remover

Tehokas ja nopeavaikutteinen hyönteistenpoistoaine kaikille ulkopinnoille. Tehoaa loistavasti jopa pinttyneisiin ötököihin.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.9,27
-15%10,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.2
348 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Todella hyvä tuote, itikoitten möhnät lähti todella hyvin irti.
  fi
  Selge M 24.5.2024
 2. Pinttyneet hyönteiset keulasta ei tällä irtoa.
  fi
  Mård J 16.10.2023
 3. Toimi hyvin, helppo käyttää!
  fi
  Nuutila M 30.8.2023
 4. tuntui toimivan hienosti, ötökät lähti lasista ja keulasta
  fi
  Hotti J 29.8.2023
 5. Kyllä se auttaa
  fi
  S J 12.7.2023
 6. Tosi hyvä aine
  fi
  Mäkelä K 4.7.2023
 7. Tehokas hyönteispoistoon auton keulasta. Jatkossa löytyy ostoskorista tämä tehokas aine
  fi
  Vartiainen T 28.6.2023
 8. Toimii hyvin, tehokas.
  fi
  Forsberg P 11.6.2023
 9. Hoitaa homman
  fi
  M M 31.5.2023
 10. Vähän joutui sitkeämpiin kohtiin antaan mekaanista apua
  fi
  Nurmi H 6.12.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tehokas ja nopeavaikutteinen hyönteistenpoistoaine kaikille ulkopinnoille. Tehoaa loistavasti jopa pinttyneisiin ötököihin.

CAR5 Insect Remover on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen puhdistusaine niin hyönteisten, kuin muunkin orgaanisen lian poistoon. Se on suunniteltu tehoamaan erityisesti hyönteisproteiiniin, ja aine pehmentää ja irroittaa keulaan jääneet, jopa kiinni palaneet, hyönteiset tehokkaasti ja hellävaraisesti pesun yhteydessä. Lisäksi aine on erittäin nopeavaikutteinen, ja hyönteiset alkavatkin irrota jo muutaman sekunnin vaikutuksen jälkeen. Kaikenlaisten hyönteisten raatojen lisäksi aine tehoaa käytännössä kaikkeen orgaaniseen likaan, mm. linnun jätöksiin. Insect Remover on erittäin hellävarainen, ja sitä on turvallista käyttää kaikilla auton ulkopinnoilla, kuten tuulilasilla, maalipinnalla ja muoviosilla. Aine on myös vahaturvallinen, eli se ei vahingoita auton pinnalla olevaa vaha- tai pinnoitekerrosta. Miellyttävä, raikas tuoksu!

CAR5 Insect Remover toimitetaan suoraan käyttövalmiina seoksena sumutinpullossa, jotta sen käyttö olisi mahdollisimman helppoa. Laadukkaan sumuttimen ansiosta aine on helppo levittää käsiteltävälle pinnalle tasaisena sumuna, jolloin ainetta ei kulu hukkaan. Insect Remover on erittäin helppo käyttää, joten se sopii jokaisen pesijän käyttöön: aine sumutetaan vaikuttamaan keulaan, peilien kuoriin ja tuulilasille esipesun yhteydessä, ennen varsinaista käsinpesua ja muutaman minuutin vaikutuksen jälkeen huuhdellaan pois. Toisin, kuin yleiset liuotinpesuaineet, Insect Remover on kehitetty poistamaan erityisesti orgaanista likaa, ja tämän vuoksi aine toimiikin juuri kyseiseen likaan erittäin tehokkaasti. Lisäksi aine on biohajoava, eli sitä voidaan huoletta käyttää myös kotipihalla tapahtuvissa pesuissa.

HUOM! Koronan vuoksi ensimmäisen erän sumuttimet eivät olleet sitä laatua, jota haluaisimme niiden olevan. Nykyään pullot toimitetaan kuitenkin oikeilla sumuttimilla.

Ominaisuudet

 • Tuote: Hyönteistenpoistoaine CAR5 Insect Remover
 • Käyttötarkoitus: Hyönteisten ja muun orgaanisen lian poisto auton pinnoilta
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Biohajoava
 • Käyttövalmis seos

Autoduden pikaopas

Varmista, että pestävä pinta on viileä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Sumuta Insect Remover kuivalle pinnalle tasaisena sumuna niihin osiin autoa, joissa on kiinni jääneitä hyönteisiä, linnun jätöksiä tmv. likaa. Anna aineen vaikuttaa muutama minuutti (mitä pidempi vaikutusaika, sitä paremmin aine irroittaa likaa), ja huuhtele pinta puhtaaksi. Voit myös levittää esipesuaineen (esim. CAR5 Prewash Foam) vaahtona koko autoon, huuhtelematta Insect Removeria ensin alta pois, jolloin vaikutusaikaa saadaan lisää ja lopputulos paranee entisestään. Tämän jälkeen siirry auton käsinpesuun. Halutessaan auton voi käsitellä pesun jälkeen CAR5 Spray Waxilla hylkivyyden ja kiillon lisäämiseksi. 

HUOM! Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, tai pinnan ollessa kuuma. Älä päästä kuivumaan pestävälle pinnalle, äläkä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)