Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Paineilmapuhdistaja Dr Dirt Dust Beater Pro

Sisätilojen, ovenvälien ja muiden vaikeiden paikkojen syväpuhdistukseen tarkoitettu paineilmakäyttöinen puhdistustyökalu. Erittäin hyödyllinen!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.59,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Niin kuin esittelyssä mainitaan, niin vaatii aika reilutuottoisen kompuran. Tuote tärisee sen verran, että kevyellä kädellä kiinnitetty pesuainepullo putoaa ennen pitkää. Vaatii siis jämäkän kiristyksen. Seosvipua tökkii aina puolivahingossa reilummalle. Tuotekehityksessä parantamisen paikka tässä. Tärkeimpänä: loistava tuote hankalasti puhdistettaviin kohteisiin, kuten johtosarjat moottoritilassa tai ovien sarana-alueet.
Mertala A15.4.2022
Ehdottomasti hinta-laatu kohtaa, yllätyin kuinka hyvä oli! Toki vaatii, että myös kompura on tehokas tämän kanssa.
S V12.8.2021
Tämä oli hyvä ostos ahtaisiin paikkoihin
Kotajärvi M6.5.2021
Lähtee hyvin lika myös mokkasiineista. Pojat pessyt polkupyöriä kanssa.
Maksimainen S29.4.2021
toimiva tuote kova meteli miinusta
Leminen H25.7.2020
Hyvä laite. Auttaa puhdistamaan paikkoja, jotka ovat muuten hankalia puhdistaa
Hoikkala M22.10.2019
Hyvä apu pienien kulmien ja yksityiskohtien kanssa. Säästää paljon aikaa ja vaivaa. Miinuksena ilman säätöventtiilin sijainti, pyörähtää helposti kun kämmen osuu siihen työtä tehdessä.
Halkivaha M7.4.2019
Muuten hyvä mutta vaikka joka käytön jälkeen puhdistaa on seuraavaksi kun tarttet "hyrrä" jumissa
Vanhala E5.7.2018
Autodude: Hei Kiitoksia palautteestanne. Kertoisitteko vähän lisää tuotteen ongelmasta, sillä ei ole vastaavaa tullut meille vielä kyseisen tuotteen kohdalla tietoon? Onko putki niin jumissa ettei sitä saa esim sormin pyöritettyä kun tuotteen ottaa seuraavalla kerralla käyttöön?
Erinomainen kapine, mutta pieni narina kahvaan sijoitetusta paineen alentimesta. Se kun tahtoo jatkuvasti kääntyä pienemmälle vahingossa kun sormet osuvat siihen kahvasta kiinni pidettäessä. Torviosa on onnitusnut kerran löystymään mutta kaipa tuo nyt kiristyksen jälkeen pysyy kiinni. Mutta muuten, kuten sanottua, erinomainen. Suositus.
Lahtinen J28.6.2018
Tuntuu yhden käytön kokemuksellatoimivalle ja hyvälle tuotteelle.
Tarvainen M4.6.2018
Autodude:
Usein kysytyt kysymykset
27.8.2020 A,  Mikä pesuaine olisi hyvä paineilmapuhdistajan kanssa kovien ovi muovoen yms. Puhdistukseen?
Hei, yksi erittäin toimiva aine on KC:n Total: http://www.autodude.fi/tuote/liuotinpesuaine_king_carthur_total_snow_foam/ n. 1-5% seoksena liasta riippuen. Mukavaa viikon jatkoa!
27.8.2020 S,  Morjens, Minkälaista pesuainetta tämän kanssa kannattaisi käyttää auton sisätiloja putsatessa? Penkit ovat puolinahkaa, joten putsattavana olisi niin muovia, nahkaa kuin kangastakin. Mulla on laite odottamassa lähetystä, mutta pesuaineen unohdin kokonaan...
Hei, King Carthurin Total on osoittautunut erittäin toimivaksi ko. laitteen kanssa: http://www.autodude.fi/tuote/liuotinpesuaine_king_carthur_total_snow_foam/. Tuo laimennetaan pulloon valmiiksi hieman käyttötarkoituksen mukaan, n. 1:50-1:200. Tuo aine sopii kaikille muovi- ja kangaspinnoille, mutta nahkaosille suosittelen ottamaan lisäksi omat tuotteensa: http://www.autodude.fi/tuote/nahanhoitosetti_furniture_clinic_leather_car_interior_care_kit/ ja http://www.autodude.fi/tuote/nahanpuhdistusharja_valetpro_leather_cleaning_nylon_brush/. Tuossa on äärimmäisen hyvä setti nahkapinnoille. Kannattaa muistaa, ettei pesuainetta saa jättää kuivumaan pinnoille, eli pesun jälkeen pyyhkiä pinnat kevyesti kostealla liinalla, niin saa pesuainejäämät myös pinnalta pois.

Mainitsemisen arvoiset meriitit:

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Sisätilojen, ovenvälien ja muiden vaikeiden paikkojen syväpuhdistukseen tarkoitettu paineilmakäyttöinen puhdistustyökalu. Erittäin hyödyllinen!

Ehdottomasti hinta-laatu kohtaa, yllätyin kuinka hyvä oli! Toki vaatii, että myös kompura on tehokas tämän kanssa.
S V12.8.2021
Lue lisää arvosteluja

HUIPPUTEHOKAS / MONIKÄYTTÖINEN PUHDISTUSLAITE

Dr Dirt Dust Beater Pro on paineilmakompressoriin liitettävä erittäin tehokas, helppo ja nopea apuväline erilaisten pintojen syväpuhdistamiseen. Sen voimakas piiskamainen isku nostaa lian tehokkaasti pintaan, josta lika on helppo poistaa esimerkiksi imurilla. Pesuaineliuos tehostaa puhdistusta entisestään, sillä erittäin pieniksi partikkeleiksi hajoava pesuaineliuos irroittaa lian todella tehokkaasti.

Erittäin kätevä esimerkiksi oviverhoilujen, mattojen, penkkien ja vaikkapa ovikoteloiden puhdistuksessa - kompressoriin kiinnitettävällä lisävarusteella onnistuu myös ahtaiden paikkojen puhdistaminen vaivatta, jotka on tähän mennessä joutunut jättämään puhdistamatta. Toimii hyvin myös kovilla pinnoilla, joiden huokosista lika katoaa pienien pesuaineliuospartikkeleiden mukana ilmaan. MUST HAVE!

"Kuten Dr Dirt pesuainevaahdottimen kohdallakin, teimme myös näistä "tornador" paineilmatyökaluista ison vertailun, ja yllättäen dude ei ottanut taaskaan halvinta mahdollista myyntiin, vaan päädyimme testien jälkeen parhaaseen mahdolliseen. Duden motoksi onkin toiminnan aikana muodostunut: miksi myydä huonoa kun voi myydä parasta". -Duden Tuotekehitys Tiimi

Koska Dust Beater on erittäin tehokas, sitä käytettäessä on syytä suojata silmät roiskeilta. Myös hengityssuojaimia suositellaan, sillä pesuaineliuos hajoaa erittäin pieniksi partikkeleiksi jotka voivat kulkeutua hengityksen mukana keuhkoihin.

Valittavissa myös setti, jossa Dust Beaterin lisäksi mukana KC:n Total-pesuaine 1000 ml.

Ominaisuudet

 • Tuote: Paineilmatyökalu Dr Dirt Dust Beater Pro
 • Käytetään: Sisätilojen puhdistukseen
 • Kompressoriin liitettävä lisävaruste
 • Käyttöpaine: 4-8 Bar (0.4 - 0.8 MPa)
 • Ilmanmäärä: n. 150 l/min
 • Nopea isku, 8500rpm
 • Ruostumatonta terästä
 • Laakeroitu suutinputki
 • Ilmavirran säätöruuvi
 • Ilma-pesuaineliuos säätöruuvi
 • Takuu: 12 kk

Autoduden pikaopas

Täytä pesuainesäiliö haluammallasi pesuaine-seoksella, suosittelemme käyttämään mahdollisimman vähän vaahtoavia ja mieluiten pH-neutraaleja pesuaineita. Yleensä pesuaineet tehoavat hyvin laimennettuina, aineen laimennusohjeiden mukaan. Kytke Dust Beater paineilmajärjestelmään. Säädä mieluinen kierrosnopeus laitteeseen, sekä mieluinen pesuaineen kulutus. Käytä suojalaseja. Suuntaa suutin kohteeseen, sopiva etäisyys 1-10cm kohteesta. Käy puhdistettava pinta kauttaaltaan läpi, lopuksi on hyvä imuroida pintaan nousseet liat pois.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.