Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autovaha Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic + Graphene Paste Wax, 156 g

 

Ainutlaatuinen autovaha, joka sisältää mm. grafeenia sekä 10:tä eri vahatyyppiä. Antaa syvän, silmiinpistävän kiillon sekä pitkäkestoisen suojan. Turtle Waxin 75-vuotisjuhlan erikoisvaha!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
57,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Ainutlaatuinen autovaha, joka sisältää mm. grafeenia sekä 10:tä eri vahatyyppiä. Antaa syvän, silmiinpistävän kiillon sekä pitkäkestoisen suojan. Turtle Waxin 75-vuotisjuhlan erikoisvaha!

Ceramic + Graphene Paste Wax on Turtle Waxin 75-vuotisjuhlan kunniaksi kehitetty ainutlaatuinen autovaha. Vaha itsessään sisältää jopa 10:tä eri vahatyyppiä, ja kestopinnotteista tuttua piidioksidia (SiO2-sidosta) sekä grafeenia, joka on maailman kestävimpänä tunnettu aine. Yhteen lyötynä nämä ainesosat luovat yhden kaikkien aikojen toimivimman "Paste Wax" -tyyppisen autovahan.

Kestävällä grafeenilla ja liukkailla SiO2-polymeereillä höystetettynä, vaha tarjoaa mm. silmiinpistävän kiillon, mahtavan vedenhelmeilyn sekä kestävän suojan usean kuukauden ajaksi. Lisäksi vahalla suojatun pinnan puhtaanapito on huomattavasti helpompaa! Vaha levittyy pinnalle nätisti, eikä minkäänlaista hankaamista tarvita myöskään poispyyhittäessä. Pakkaus sisältää vahapurkin lisäksi korkealuokkaisen levityssienen ja mikrokuituliinan!

Ominaisuudet

 • Tuote: Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic + Graphene Paste Wax
 • Käyttötarkoitus: Auton maalipinnan suojaaminen
 • Pakkaus: Muovipurkki kierrekannella
 • Pakkauskoko: 156 g
 • Muuta: Sisältää grafeenia ja piidioksidia (SiO2)
 • Pakkauksessa mukana levitin ja liina

Autoduden pikaopas

Puhdista maalipinta perusteellisesti ennen auton vahaamista. Ennen vahaamista suositellaan myös rasvanpoistoa, esimerkiksi IPA:lla. Savesta tarvittaessa.

Levitä vahaa puhtaalle maalipinnalle pyörivin liikkein, ja työskentele pieni alue esim. paneeli kerrallaan. Käytä levittämiseen vaahtomuovista levitintä. Anna vahan asettua noin 2-5 minuuttia, ja suorita poispyyhintä puhtaalla kiillotusliinalla.

Vältä vahaamista suorassa auringonpaisteessa tai kosteissa olosuhteissa.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.