Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Autovaha Korrek PRO TFC Ceramic Wax, 150 g

Helppokäyttöinen, nopeasti levittyvä ja kiinnittyvä hybridivaha, jolla voidaan suojata kaikki ajoneuvon ulkoiset pinnat. Antaa upean kiillon sekä tehokkaan suojan jopa 12 kk ajaksi! Voidaan käyttää myös märille pinnoille. Todella riittoisa!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
39,90
Tuotenumero: HS19323

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Helppokäyttöinen, nopeasti levittyvä ja kiinnittyvä hybridivaha, jolla voidaan suojata kaikki ajoneuvon ulkoiset pinnat. Antaa upean kiillon sekä tehokkaan suojan jopa 12 kk ajaksi! Voidaan käyttää myös märille pinnoille. Todella riittoisa!

Korrek PRO TFC Ceramic Wax on keraaminen vaha, jonka avulla voidaan suojata kaikki ajoneuvon ulkoiset pinnat. Pitkäkestoisen ja tehokkaan suojan antavan PRO TFC Ceramic Wax on uuden sukupolven hybridivaha, jonka suorituskyky perustuu SiO2– & carnaubavaha -yhdistelmään. Tämä vaha muodostaa pintaan vettä ja likaa tehokkaasti hylkivän suojan, joka antaa ajoneuvolle samalla myös upean kiillon. PRO TFC Ceramic Wax voidaan levittää pintaan helposti heti pesun jälkeen, vaikka auto olisi vielä märkä, ja lyhyen kiinnittymisajan jälkeen vaha kiillottuu kevyesti. Pakkauksen mukana toimitetaan vahan lisäksi myös vahanlevitin sekä kiillotusliina, joten sinun ei tarvitse hankkia lisäksi mitään muuta.

Korrek PRO TFC Ceramic Wax soveltuu maali-, kumi-, muovi-, lasi-, alumiini- ja kromipintojen käsittelyyn, minkä lisäksi sitä voidaan käyttää myös teippipintojen päälle. PRO TFC Ceramic Wax soveltuu hyvin myös veneiden vahaamiseen, joten kyseessä on poikkeuksellisen monipuolinen kovavaha, jonka pitkä kesto, laajat käyttömahdollisuudet sekä helppo levitettävyys erottavat sen monista muista markkinoilla olevista perinteisistä autovahoista.

Toimitussisältö

 • Korrek PRO TFC Ceramic Wax, 180 g
 • Vahanlevitin
 • Kiillotusliina

Ominaisuudet

 • Tuote: Korrek PRO TFC Ceramic Wax
 • Käyttötarkoitus: Auton ulkoisten pintojen suojaus
 • Pakkaus: Peltipurkki kierrekannella
 • Pakkauskoko: 180 g
 • Kesto: n. 12 kk
 • Riittoisuus: 150 g / 15 henkilöauton vahauskertaa
 • Hybridivaha
 • Sisältää SiO2–pinnoitetta ja carnaubavahaa
 • Soveltuu maali-, muovi-, kumi- ja lasipinnoille
 • Antaa upean kiillon ja kestävän suojan
 • Käyttölämpötila: +5°C - +25°C

Autoduden pikaopas

Puhdista maalipinta perusteellisesti ennen auton vahaamista. Ennen vahausta suosittelemme myös rasvanpoistoa, esimerkiksi King Carthur Final Cleanerilla.

Levitä vahaa pakkauksessa olevalla levityssienellä ohut kerros käsiteltävälle pinnalle (liiallinen vahan käyttö hankaloittaa vahan pois pyyhintää). Anna vahakerroksen kiinnittyä pinnoille n. 5-10 min. Kiinnittymisaika riippuu työskentelyolosuhteista, kuten lämpötilasta ja ilmankosteudesta. Kiillota vahatut pinnat pakkauksessa olevalla mikrokuituliinalla. Hyödynnä mikrokuituliinan kaikki pinnat taittelemalla se useampaan osaan, jolloin saat aina puhtaan pinnan uuden paneelin kiillotukseen.

Huom! Vaha voidaan levittää myös kostealle pinnalle heti pesun jälkeen.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä päästä vahaa jäätymään.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)