Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autovaha King Carthur High Gloss Red #26, 180 g

✅ KESÄVAHA

Premium-luokan autovaha, joka yhdistää kaikkien vahojen hyvät puolet! Erittäin helppo levitettävyys, upea ja syvä kiilto sekä hyvä kesto. Soveltuu erinomaisesti kesävahaksi, kesto 6kk. Suosittelemme isosti!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.54,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Toimii 👍
Karppinen P22.7.2022
Toimii 👍
Karppinen P22.7.2022
Tästä tuotteesta hieman kaksijakoinen mielipide. Kun vertaa Colliniten 915:seen, kiillosta vaikeaa löytää eroa. Collinite 915 on helpompi työstää, varsinkin, jos tätä erehtyy laittamaan vähääkään liikaa. Mutta se, missä tämä päihittää Colliniten selvästi, on veden hylkivyys. Kuivaamiseen riittää 90%:sesti pelkkä puhallin. Loput liinalla.
Lönnbäck R5.11.2021
Todella hyvä tuote työstää ja erittäin nätti kiilto tulee ja kestävä vaha pinta. Käytän jatkossa ainoastaan tätä 😊
A S14.7.2021
Syvä kiilto ja hieno veden helmeily ainakin näin parin päivän jälkeen. Vahapinnan kestosta ei vielä tietoa. Melko työläs kiillottaa, jos laittaa liian paksun kerroksen ja vaha kuivuu.
Murtomaa H2.5.2021
Härski kiilto! Suosittelen
Salminen L29.7.2019
Todella helppo työstää! Vahan kesto selviää tulevaisuudessa.
Sirkiä M28.7.2019
Mahtavaa
Pilk K9.7.2019
Ulkona vahatessa kuivui liian nopeasti, siitä yksi tähti pois, muuten oikein hyvä tuote.
Varvikko J4.5.2019
Helppotöinen ja kiilto on loistava. Kestosta ei vielä tietoa.
Mikkola J24.4.2019
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Mainitsemisen arvoiset meriitit

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Premium-luokan autovaha, joka yhdistää kaikkien vahojen hyvät puolet! Erittäin helppo levitettävyys, upea ja syvä kiilto sekä hyvä kesto. Soveltuu erinomaisesti kesävahaksi, kesto 6kk. Suosittelemme isosti!

Tästä tuotteesta hieman kaksijakoinen mielipide. Kun vertaa Colliniten 915:seen, kiillosta vaikeaa löytää eroa. Collinite 915 on helpompi työstää, varsinkin, jos tätä erehtyy laittamaan vähääkään liikaa. Mutta se, missä tämä päihittää Colliniten selvästi, on veden hylkivyys. Kuivaamiseen riittää 90%:sesti pelkkä puhallin. Loput liinalla.
Lönnbäck R5.11.2021
Lue lisää arvosteluja

 

King Carthurin High Gloss Red #26 on upean, show-tason kiillon tarjoava carnaubapohjainen hybridivaha, joka ei jätä ketään kylmäksi. Sen luonnonvahapitoisuus on erittäin korkea, minkä ansiosta se tarjoaa erittäin syvän kiillon. Vaha tekee käsiteltävästä pinnasta todella hyvin vettä ja likaa hylkivän, ja hydrofobisen suojan ansiosta vesipisarat helmeilevät auton pinnalla upeasti sadekelillä. High Gloss on markkinoiden yksi kiiltävimmistä hybridivahoista, ja se tarjoaa kiillon lisäksi myös erittäin hyvän suojan maalipinnalle. Tämä vaha sopii käytettäväksi erinomaisesti esimerkiksi näyttelyautoille tai silloin, kun ajoneuvolle halutaan antaa katseet kääntävä look. High Gloss sopii erityisen hyvin levitettäväksi keväällä, jolloin auto pysyy kiiltävänä syksyyn asti ja ylläpito on vaivatonta! Tyylikkään kiillon sekä hyvän suojan lisäksi High Gloss on erittäin helppo työstää, eikä se jämähdä monien muiden vahojen tapaan pintaan. Näin poispyyhintä on äärimmäisen helppoa, ja vaha soveltuukin hyvin myös ensikertalaisille ja vähemmän vahausta tehneille. High Gloss on todella riittoisa vaha, ja yhdellä purkilla käsitteleekin jopa 40 autoa! Erinomainen 6 kk kesto, soveltuu kaikenvärisille maalipinnoille ja myös teipatuille autoille.

High Gloss Red #26 on vuosia kestäneen tuotekehityksen huipentuma. Vaha tarjoaa eeppisen kiillon ja on samalla myös äärimmäisen helppo levittää. Vahaa on suunniteltu yhdessä asiakkaiden toiveiden sekä valmistajan kanssa, minkä ansiosta siihen on saatu markkinoiden parhaimmistoon kuuluvat ominaisuudet: upea kiilto, helppo työstettävyys sekä hyvä kesto! Kaikkien edellä mainittujen ominaisuuksien mahduttaminen samaan vahaan ei ole helppoa, mutta High Glossin kanssa se onnistui. Se täyttää kaikki premium-luokan vahan vaatimukset, ja vaativimpienkin asiakkaiden toiveet.

HUOM! Jos etsit maksimaalisen kiillon sijaan maksimaalista kestoa, katso King Carthur Endurance Blue -autovaha!

Valitse King Carthur High Gloss Red #26 jos:

Etsit huimaa SHOW-tason kiiltoa
Arvostat hyvää hinta/laatu-suhdetta
Haluat mahdollisimman helppokäyttöisen vahan

Duden kommentti: "High Gloss Red #26 on kehitetty mahdollisimman helpoksi työstää ja luomaan käsittämättömän upeaa kiiltoa ajoneuvoon - molemmissa tavotteissa on onnistuttu timanttisesti! High Gloss levittyy kevyesti eikä jämähdä pintaan, joten poispyyhinnästä on saatu helppoa. Tämä on KC:n toinen huippuvaha, ja toisin kuin Endurancessa, tuotekehitys on painottanut enemmän vahan tarjoamaan kiiltoon. High Gloss on parhaimmillaan kesävahana, jolloin auto ei likaannu yhtä paljon kuin talvella. HUIKEA vaha, jota on todella helppo suositella!"

Toimitussisällöt

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: Autovaha King Carthur High Gloss Red #26
 • Käyttötarkoitus: Autonvahaus, maalipinnan suojaaminen
 • Pakkaus: Peltipurkki, tiivistetyllä kierrekannella
 • Pakkauskoko: 180 g
 • Kesto noin 6 kk
 • Riittoisuus: Noin 40 vahauskertaa
 • Hybridivaha
 • Sisältää aitoa carnauba-vahaa
 • Ei sisällä hiovia ainesosia
 • Soveltuu kaikenvärisille maalipinnoille

Autoduden pikaopas

Puhdista maalipinta perusteellisesti ennen auton vahaamista. Ennen vahausta suosittelemme myös rasvanpoistoa, esimerkiksi King Carthur Final Cleanerilla. Levitä vahaa puhtaalle maalipinnalle ohut kerros. Anna vahan asettua noin 5-10 minuuttia, suorita poispyyhintä puhtaalla ja kuivalla kiillotusliinalla.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille, älä myöskään käytä kosteissa olosuhteissa.

Varoitusetiketin tietoja:
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.