Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autovaha King Carthur Endurance Blue #52, 180 g

✅ PARAS ALL-ROUNDER
img1
king_carthur_endurance_car_wax_1_thumb.jpg
king_carthur_endurance_car_wax_2_thumb.jpg
king_carthur_endurance_car_wax_3_thumb.jpg

ERITYISEN HYVÄ KESÄ/TALVIVAHA! ALL ROUNDER-vaha. Toimii ympäri vuoden tarjoten ensiluokkaisen suojauksen ja maukkaan kiillon jopa 12 kk ajan.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

Hinta alk.34,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Ostin molemmat King carthurin vahat testiin, molemmat toimiii niinkuin osasi olettaa. Vahaa oli miellyttävä levittää ja kiillottaa niinku myynti ilmoituskin kertoo. Kestosta vaikea sanoa vielä mitään jos kesto on edes puolet luvatusta niin tätä tulen käyttämään jatkossa käyttiksen vahaukseen!
Maasalo P27.8.2020
Erittäin hyvä lopputulos.Auto kiiltää kuin uutena.
Väätäjä J27.8.2020
Helppo levittää ja pyyhkiä pois. Laitoin alle poorboys white diamond, joten sain ihan kivasti pesunaarmuja pois. Kiiltoa tuli ihan kivasti lisää. Nyt vain odotellaan, että kauanko vaha pysyy pinnassa.
Korajoki M27.8.2020
Erittäin hyvä all rounder. Vedenhylkimisominaisuudet paljon paremmat, mitä arvostelut ja kommentit antaa odottaa. Taidan jatkossa käyttää vain tätä käyttikseen.
Järvinen E27.8.2020
Loistavaa tavaraa, lika ja vesi lentää pinnalta! Iso suositus
Laakso S27.8.2020
Ekaa kertaa käytössä. Antaa hyvän kiillon auton pinnalle ja ainakin on riittoisa. Ohut kerros on todellakin ohut. Kestosta en vielä sano mitään, koska hetki sitten laitettu. Harmaan auton pintaan oli aika v-mäinen laittaa, koska ei nähnyt juurikaan missä on vahaa ja missä ei. Huono valaistus vissiin. Erilainen kuin esim. Collinite vetää pintaan. Itelläni tuli levittimelle liikaa vahaa ja alkoi kökkööntymään ja jättämään samanlaista töhnää pinnalle kuin pyyhekumista jää. Seuraavalla kerralla sitten paremmin.
Mikkonen M27.8.2020
Erinomainen tuote.
Tullinen M27.8.2020
Kohtuu helppo vahata, kun vahaa pienen alueen kerrallaan. Vaikuttaa ihan ok:lta!
Rönkkö H27.8.2020
Vaha on itsessään todella hyvää mutta purkki saisi olla hieman isompi. Pienestä purkista on hankala ottaa sienellä tavaraa.
Saarinen K27.8.2020
En ole vielä kerinnyt käyttää kuin ajovaloihin jotka piti kiillottaa puhtaaksi sumeudesta. Käytin tätä työn lopuksi ja loppu tulos oli hyvä. Ajovalot on nyt kirkkaat. Levitin toimi hyvin ja helposti sai levitettyä. Kiillotusliina toimi hyvin.
Keskitalo V27.8.2020

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Ostin molemmat King carthurin vahat testiin, molemmat toimiii niinkuin osasi olettaa. Vahaa oli miellyttävä levittää ja kiillottaa niinku myynti ilmoituskin kertoo. Kestosta vaikea sanoa vielä mitään jos kesto on edes puolet luvatusta niin tätä tulen käyttämään jatkossa käyttiksen vahaukseen!
Maasalo P27.8.2020
Lue lisää arvosteluja

Duden kommentti: "KC Endurance Blue #52 on kehitetty KESTÄVYYDEN ja helpon työstettävyyden ehdoilla. Vaha on ehdottomasti kestävimpiä tuntemiamme hybridivahoja sillä on valmistajan ilmoittamana jopa 12 kuukauden kesto. Vaha on myös erittäin helppo työstää. Se levittyy kevyesti eikä jämähdä pintaan tiukkaan, niin kuin monet muut kovavahat. Poispyyhinnästä on saatu yllättävän helppoa. HUIMA VAHA!"

"KC:n Endurance autovahassa yhdistyy helppo työstettävyys erinomaiseen kestoon. Tuote on nimensä veroinen ja kelpaa ominaisuuksien puolesta todella hyvin suomalaiseen ilmastoon ja ympäristöön, jossa vahalta ensisijaisesti hyvää suojaa kiillosta tinkimättä. Todellinen All rounder-vaha jota voi käyttää huoletta vuoden ympäri ilman huolta siitä, että oisko joku vaha sittenkin vielä merkittävästi parempi… ei ole! Erinomainen hinta-laatusuhde!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

King Carthur Endurance Blue #52 on vuosia kestäneen tuotekehityksen huipentuma. Vahaa suunniteltaessa - yhdessä asiakkaiden ja valmistajan kanssa - lähtökohtana oli saavuttaa markkinoiden parhaimmistoon kuuluva kesto eli suojaus samalla äärimmäisen helppo työstettävyys säilyttäen. Vahaan haluttiin myös reilusti auton ulkonäköä kohentavaa kiiltoa tinkimättä kestosta ja työstettävyydestä. Tässä onnistuttiin lisäämällä vahaan ripaus aitoa Brasilialaista carnaubaa. Tässä vahassa siis suojausominaisuudet on viritetty huippuunsa mutta kiillosta on hieman tingitty. Valmistaja lupaakin vahalle jopa 12 kk keston mikä tekee vahasta yhden parhaista all-rounder vahoista, jota voi käyttää vuoden ympäri niin kesällä- kuin talvella. Soveltuu kaikenvärisille maalipinnoille.

DUDEN SUOSITTELU TALVIVAHAKSI!

Kaikkien edellä kuvattujen ominaisuuksien sisällyttäminen samaan autovahaan kuulosti alkuunsa miltei mahdottomalta yhtälöltä. Vaikeaa se olikin mutta tässä se nyt on - vaha joka täyttää kaikki edellä mainitut vaatimuksen täydellisesti asiakkaiden toiveiden mukaan. VAHVA SUOSITUS! --- HUOM! Jos etsit maksimaalisen keston sijaan maksimaalista kiiltoa, katso KC High Gloss Red-autovaha!

TÄMÄ VAHA ON DUDEN EHDOTON SUOSIKKI, JOS ETSIT YHTÄ VAHAA, JOTA ON HELPPO JA MUKAVA KÄYTTÄÄ KESÄT TALVET YMPÄRIINSÄ!

Valitse KC Endurance Blue #52 jos:

✅ Haluat tarjota autollesi parasta mahdollista suojaa
✅ Odotat vahalta maksimaalisen pitkää kestoa
✅ Etsit mahdollisimman helppokäyttöistä vahaa
✅ Arvostat hyvää hinta/laatu-suhdetta
✅ Ylimakea wetlook ei ole sinulle aivan niin tärkeä kuin kesto
✅ Haluat kaappiisi vain yhden vahan - vahan, jolla pärjää kesät kuin talvetkin

Pakkaussisällöt:

 • Pelkkä vaha: King Carthur Endurance Blue #52
 • Vaha + levitin + kiillotusliina:
 • King Carthur Endurance Blue #52
 • Vahanlevitin KC Soft Fingermitt
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby

  Ominaisuudet

  • Mikä: Autovaha King Carthur Endurance Blue #52
  • Käyttötarkoitus: Autonvahaus, maalipinnan suojaaminen
  • Pakkaus: Peltipurkki, tiivistetyllä kierrekannella
  • Pakkauskoko: 180 g
  • Kesto jopa 12 kk
  • Riittoisuus: Noin 40 vahauskertaa
  • Hybridivaha
  • Sisältää aitoa carnauba-vahaa
  • Ei sisällä hiovia ainesosia
  • Soveltuu kaikenvärisille maalipinnoille

  Pikaopas

  Puhdista maalipinta perusteellisesti ennen auton vahaamista. Ennen vahaamista suositellaan myös rasvanpoistoa, esimerkiksi IPA:lla.

  Levitä vahaa puhtaalle maalipinnalle ohut kerros. Anna vahan asettua noin 5-10 minuuttia, suorita poispyyhintä puhtaalla kiillotusliinalla.

  Vältä vahaamista auringonpaisteessa sekä kosteissa olosuhteissa.

   


  Varoitusetiketin tietoja:

  Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.

  Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.

  Vaivatonta ostamista

  Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

  1 - 2 päivän pikatoimitus

  Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

  100% tyytyväisyystakuu

  Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan! Lue lisää täältä.

  Autodude

  AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

  Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

  AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

  VERKKOKAUPAN TAKANA

  Handshake Finland Oy
  Y: 2304112-0 alv. rek.
  Alasintie 9, 90400 Oulu
  Tilaukset 9-18: 075 328 5820

  Yhteystiedot

  AUTODUDE MYYMÄLÄ

  Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

  Katso lisätietoja

  LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

  Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.

  © 2020 Handshake Finland Oy / Autodude.fi | 2304112-0 | Rekisteriseloste