Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autovaha Auto Finesse Fusion, 150 g

 
 

Äärimmäisen laadukas, käsityönä valmistettu hybridivaha maalipinnan suojaamiseen. Tarjoaa lasimaisen kiillon, jossa on hieman syvyyttä ja lämpöä. Valmistajan ilmoittama kesto 6 kk.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.98,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Äärimmäisen laadukas, käsityönä valmistettu hybridivaha maalipinnan suojaamiseen. Tarjoaa lasimaisen kiillon, jossa on hieman syvyyttä ja lämpöä. Valmistajan ilmoittama kesto 6 kk.

Auto Finesse Fusion on äärimmäisen laadukas, käsityönä valmistettu autovaha, joka sopii kaikentyyppisille maalipinnoille ja väreille. Fusionin valmistuksessa on käytetty sekä synteettisiä ainesosia, että aitoa luonnonvahaa, jotka yhdessä muodostavat erittäin näyttävän, lasimaista kiiltoa muistuttavan lopputuloksen sekä erinomaisen lian- ja vedenhylkivyyden. Lisäksi vahan sisältävä, aito T1-luokan brasilialainen carnauba tuo kiiltoon hieman syvyyttä ja lämpöä. Tämä helppokäyttöinen nk. hybridivaha sopii mainiosti myös talvikäyttöön, ja valmistajan ilmoittama kesto vahalle on n. 6 kk. Herkullinen purukumin tuoksu!

Vaha voidaan kerrostaa paremman suojan ja pidemmän keston saavuttamiseksi. Valmistajan suosittelee vähintään 3 tunnin kovettumisaikaa eri kerrosten välillä.

Toimitussisällöt

Ominaisuudet

 • Tuote: Auto Finesse Fusion
 • Käyttötarkoitus: Auton vahaus, maalipinnan suojaaminen
 • Valmistajan ilmoittama kesto: 6 kk
 • Vahan tyyppi: Yhdistelmävaha
 • Tuoksu: Makea purukumi
 • Pakkaus: Peltipurkki kierrekannella
 • Pakkauskoko: 150 g
 • Sisältää aitoa brasilialaista carnaubaa (33%)
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Pese ja kuivaa auto _huolellisesti_ ennen vahausta, perusteellisen pesun eri vaiheita noudattamalla. Ennen vahaamista suositellaan myös rasvanpoistoa, esimerkiksi IPA:lla. Annostele vahaa puhtaalle vaahtomuovilevittimelle pyöräyttämällä sitä n. neljänneskierroksen verran purkissa. Käy auto systemaattisesti läpi paneeli kerrallaan (paneeli= lokasuoja/ovi tai muut pienet alueet. Katto ja konepelti jaetaan yleensä neljään tai kahteen "paneeliin"). Hyväksi havaittu levitystapa on levittää paneelin kokoinen alue, tämän jälkeen toinen paneeli. Kun kaksi paneelia on levitetty, pyyhi vaha ensimmäisestä ja levitä kolmas jne.

Vaha voidaan kerrostaa paremman suojan ja pidemmän keston saavuttamiseksi. Valmistajan suosittelee vähintään 3 tunnin kovettumisaikaa eri kerrosten välillä.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä käytä kosteissa olosuhteissa.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.