Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ SISUSTAN PINNOILLE

Antibakteerinen pinnoite Gyeon Q²M Purify Maintain

Helppokäyttöinen antibakteerinen suoja-aine kaikille ajoneuvon ja kodin sisätilojen pinnoille. Puhdistaa kevyen lian ja pölyn sekä ehkäisee bakteerien ja mikrobien tarttumista ja kertymistä pinnoille. Voidaan käyttää pintojen ainoana suojatuotteena tai tehostamaan Purify Coat -pinnoitteen vaikutusta. Kesto 3-6 kk.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
16,11
-10%17,90
Tuotenumero: HS18392

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Helppokäyttöinen antibakteerinen suoja-aine kaikille ajoneuvon ja kodin sisätilojen pinnoille. Puhdistaa kevyen lian ja pölyn sekä ehkäisee bakteerien ja mikrobien tarttumista ja kertymistä pinnoille. Voidaan käyttää pintojen ainoana suojatuotteena tai tehostamaan Purify Coat -pinnoitteen vaikutusta. Kesto 3-6 kk.

Antibakteerinen suoja jopa 3-6 kk ajaksi!
Puhdistaa ja suojaa kaikki sisustan pinnat!
Käytä yksinään tai Purify Coatin päälle!

Gyeon Q²M Purify Maintain on sumutettava antibakteerinen puhdistus- ja suoja-aine, joka on suunniteltu tehostamaan Gyeonin Purify Coat -pinnoitteen vaikutusta. Purify Maintain hyödyntää samaa innovatiivista teknologiaa kuin Purify Coat, eli se ehkäisee bakteerien, viruksien sekä mikrobien tarttumista sekä kertymistä kaikille nahka-, kangas- ja muovipinnoille, minkä lisäksi se puhdistaa pinnoilta myös kevyen lian ja pölyn. Aineen sisältämät antibakteeriset ominaisuudet pidentävät pinnoitteen kestoa, mutta mahdollistavat myös Purify Maintainin käytön pintojen ainoana antibakteerisena suojana. Täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettu Purify Maintain ei sisällä mitään ympäristölle tai terveydelle haitallisia ainesosia, ja sillä voidaan käsitellä ja puhdistaa pinnat vaikka päivittäin. Yhden käsittelykerran kestoksi valmistaja lupaa pintojen kulutuksesta riippuen jopa 3-6 kk.

Autoteollisuudessa ensimmäistä kertaa käytetty ainutlaatuinen teknologia tuo Purify-tuotesarjan myötä täysin uuden standardin antibakteeriselle pintasuojaukselle, ja luo samalla myös täysin uuden tuoteryhmän autonhoitoalalle. Purify Maintain on 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettu, eikä se sisällä mitään terveydelle tai ympäristölle haitallisia ainesosia. Se ei myöskään vaikuta käsiteltävän pinnan rakenteeseen, joustavuuteen tai väriin, eikä se lisää kiiltoa, vaan säilyttää pinnan alkuperäisen tuntuman ja jättää luonnollisen mattaisen lopputuloksen. Purify Maintain toimitetaan suoraan käyttövalmiina seoksena, se on helppo levittää eikä sen käyttöä kannata rajoittaa pelkästään ajoneuvoon, sillä se on erinomainen tuote myös esimerkiksi veneiden, kodin, työpaikkojen sekä muiden julkistilojen puhdistuksessa ja suojauksessa.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q² Purify Maintain
 • Käyttötarkoitus: Sisustan pintojen antibakteerinen suojaus ja puhdistus
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla (500 ml)
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Kesto: 3-6 kk
 • Estää bakteerien ja mikrobien tarttumisen pintoihin
 • Poistaa kevyen lian ja pölyn
 • 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettu
 • Sopii kaikille sisustan pinnoille

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä.

Suihkuta Purify Maintainia kuivalle ja puhtaalle mikrokuituliinalle, ja pyyhi huolellisesti puhdistettavat/suojattavat pinnat. Käännä liinasta puhdas puoli tai käytä toista liinaa pyyhkiäksesi ainejäämät sekä lika pois.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)