Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ SISUSTAN PINNOILLE

Antibakteerinen pinnoite Gyeon Q² Purify Coat, 100 ml

Helppokäyttöinen antibakteerinen pinnoite kaikille muovi-, nahka- ja kangaspinnoille. Ehkäisee tehokkaasti bakteerien ja mikrobien tarttumisen pintoihin jopa 12 kk ajaksi, jolloin taudit eivät pääse leviämään ihmisestä toiseen.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
29,61
-10%32,90
Tuotenumero: HS18391

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Helppokäyttöinen antibakteerinen pinnoite kaikille muovi-, nahka- ja kangaspinnoille. Ehkäisee tehokkaasti bakteerien ja mikrobien tarttumisen pintoihin jopa 12 kk ajaksi, jolloin taudit eivät pääse leviämään ihmisestä toiseen.

Ehkäisee bakteerien ja mikrobien leviämistä!
Soveltuu kaikille sisustan pinnoille!
Kesto jopa 12 kk!

Gyeon Q² Purify Coat on antibakteerinen pinnoite, jonka avulla voidaan estää bakteerien, viruksien sekä mikrobien tarttuminen ja kertyminen kaikille nahka-, kangas- ja muovipinnoille. Ainutlaatuista ja edistyksellistä teknologiaa hyödyntävän Purify Coatin valmistuksessa on käytetty ainoastaan luonnonmukaisia ainesosia, jotka eivät ole haitallisia terveydelle tai ympäristölle. Pinnoite muodostaa käsiteltävälle pinnalle näkymättömän suojakalvon, jonka ansiosta mikrobit eivät pääse muhimaan pinnalla ja täten leviämään esimerkiksi ihmisestä toiseen. Pinnoitetta voidaan käyttää kaikille muovi-, nahka- ja kangaspinnoille niin ajoneuvoissa ja veneissä kuin kotona, työpaikoilla ja julkistiloissa. Yhden käsittelykerran avulla tautien leviämistä saadaan ehkäistyä jopa 12 kk ajaksi.

Autoteollisuudessa ensimmäistä kertaa käytetty ainutlaatuinen teknologia tuo Purify-tuotesarjan myötä täysin uuden standardin antibakteeriselle pintasuojaukselle, ja luo samalla myös täysin uuden tuoteryhmän autonhoitoalalle. 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettu Purify Coat on VOC-vapaa, eikä se sisällä mitään terveydelle haitallisia ainesosia. Se ei myöskään vaikuta käsiteltävän pinnan rakenteeseen, joustavuuteen tai väriin, eikä se lisää kiiltoa, vaan säilyttää pinnan alkuperäisen tuntuman ja jättää luonnollisen mattaisen lopputuloksen. Purify Coat -pinnoite on helppo levittää, ja sen pitkäkestoista ja tehokasta suojaa voidaan pidentää entisestään käyttämällä Gyeonin Q²M Purify Maintainia pinnoitteen päällä.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Toimitussisältö

 • Gyeon Q² Purify Coat
 • Pinnoitteen levitin
 • Käyttöohjeet (EN)

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q² Purify Coat
 • Käyttötarkoitus: Sisustan pintojen antibakteerinen suojaus
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoko: 100 ml
 • Kesto: 12 kk
 • Estää bakteerien ja mikrobien tarttumisen pintoihin
 • 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettu
 • VOC-vapaa
 • Sopii muoville, nahalle ja tekstiileille

Autoduden pikaopas

Puhdista käsiteltävä pinta ennen pinnoitusta huolellisesti (poista irtolika, tahrat sekä rasvajäämät). Pinnasta täytyy poistaa kaikki lika, rasva sekä öljy ennen pinnoitteen levitystä, jotta pinnoite tarttuu kunnolla, joten tee tämä vaihe huolellisesti!

Ravista pullo huolellisesti ja annostele pinnoitetta mukana toimitettavalla pinnoitteen levittimelle. Käsittele pieni alue kerrallaan, esim. penkin istuinosa ja selkänoja erikseen. Levitä pinnoite käsiteltävälle alueelle tasaiseksi kerrokseksi kevyellä paineella. Mikäli pintaan jää epätasainen kohta, levitä pinnoitetta uudestaan ja pyyhi pinta sitten välittömästi pois liinalla.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)