Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ UMPIOT KIRKKAIKSI!

Ajovalojen kiillotussetti - Autodude

Ajovalojen kiillotukseen suunniteltu täydellinen setti, joka sisältää tarvikkeet vesihiontaan sekä kiillotukseen. Pakettiin kuuluu myös kiillotusaine sekä pitkäkestoinen pinnoite, jolla tehdyn työn tulos saadaan säilytettyä jopa vuosien ajan. Soveltuu sekä huonokuntoisille että hieman haalistuneille umpioille!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
93,42
-32%136,80
Tuotenumero: HSKIT519-15081

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Ajovalojen kiillotukseen suunniteltu täydellinen setti, joka sisältää tarvikkeet vesihiontaan sekä kiillotukseen. Pakettiin kuuluu myös kiillotusaine sekä pitkäkestoinen pinnoite, jolla tehdyn työn tulos saadaan säilytettyä jopa vuosien ajan. Soveltuu sekä huonokuntoisille että hieman haalistuneille umpioille!

Duden kasaama ajovalojen kiillotussetti on nimensä mukaisesti umpioiden kiillotukseen suunniteltu täydellinen setti, jonka avulla saadaan ehostettua naarmuuntuneet, kellastuneet tai harmaantuneet sekä kiveniskuista kärsineet ajovaloumpiot alkuperäiseen kuntoon. Setti sisältää välineet vesihionnasta viimeistelykiillotukseen, minkä lisäksi mukana toimitetaan umpioille tarkoitettu kestopinnoite, jolla umpiot saadaan työn jälkeen suojattua sekä haalistumista että auringon haitallisia UV-säteitä vastaan. Setin mukana toimitetaan Tokyan 3" porakonetalla, jonka ansiosta koko prosessi voidaan hoitaa helposti ilman kiillotuskonetta käytännössä millä tahansa porakoneella! Olitpa sitten ammattilainen tai harrastaja, tämä setti sisältää kaiken, mitä tarvitset sekä todella huonokuntoisten että vasta hieman haalistuneidenkin umpioiden käsittelyyn.

Jos umpioissa on syviä naarmuja ja kiveniskuja, kannattaa elvytys aloittaa suoraan vesihionnalla, mutta mikäli ajovalot ovat vain hieman haalistuneet eikä syviä naarmuja ole havaittavissa, voi kunnostusta kokeilla suoraan kiillottamalla. Karkealla P1000-hiontalaikalla umpioista saadaan poistettua isoimmat jäljet ja syvimmät naarmut, jonka jälkeen hienommalla P3000-laikalla voidaan poistaa karkeammasta laikasta jääneet hiontajäljet. Hionta voidaan tarpeen mukaan aloittaa myös suoraan P3000-laikalla. Lisäksi setistä löytyy Tokyan Coarse- ja Polish-vaahtomuovilaikat, joista ensimmäisellä saadaan yhdessä Gyeonin Q²M Compound -kiillotusaineen kanssa poistettua kohtalaiset naarmut tai aiemmin suoritetusta hionnasta jääneet jäljet. Polish-laikka soveltuu puolestaan pinnan viimeistelyyn, jonka jälkeen umpiot ovat valmiit suojattavaksi.

Huom! Kun umpioista poistetaan UV-suoja hiomalla, altistaa se paljaan muovin mm. UV-säteilylle ja liuottimille. Jotkin muovilaadut saattavat vaurioitua tehokkaista liuottimista, minkä lisäksi aurinko harmaannuttaa suojaamattoman umpion nopeasti. Tämän vuoksi umpioiden huolellinen suojaus käsittelyn jälkeen on ensiarvoisen tärkeää!

Toimitussisältö

 • Hiontalaikka Mirka Abralon 3" (77 mm), P1000, 2 kpl
 • Hiontalaikka Mirka Abralon 3" (77 mm) P3000, 2 kpl
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Rotary Coarse 3", 1 kpl
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Rotary Polish 3", 1 kpl
 • Porakonetalla Tokya Drill Plate 3", 1 kpl
 • Kiillotusaine Gyeon Q²M Compound, 120 ml
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Ajovaloumpioiden pinnoite King Carthur ACE Headlight, 30 ml
 • Pinnoitteen levitysliina King Carthur Suede Cloth, 10 kpl
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 1 pkt (5 liinaa)

Mihin mitäkin käytetään?

Mirka Abralon hiontalaikat ovat ainutlaatuisia ja äärimmäisen monipuolisia hiomalaikkoja, jotka on kehitetty sekä tasaisen että profiloitujen pintojen joustavaan hiontaan. Joustava rakenne vähentää läpihiomisen riskiä ja takaa tasaisen ja hyvän hiontakuvion myös epätasaisille pinnoille, jolloin viimeistely on helpomaa. P1000-laikkoja voidaan käyttää kaikista pahimpien jälkien poistoon, kun taas P3000-laikoilla voidaan poistaa P1000-laikkojen työstöjälki.

Tokya Rotary Coarse on suoravetokoneille suunniteltu, erinomaisilla kiillotusominaisuuksilla varustettu vaahtomuovilaikka. Tokya-tuoteperheen laikat on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä vaahtomuovista, ja ne täyttävät niin ammattilaisen kuin aloittelevankin autonpuunaajan tarpeet. Laikoista löytyy pyöristetyt reunat, jotka estävät terävät kosketukset kiillotettavaan pintaan ja tekevät työstöstä helpompaa. Keltainen Rotary Coarse on Tokyan tuoteperheen karkein laikka, joka soveltuu mm. syvien naarmujen ja pahojen hapettumien poistoon.

Tokya Rotary Polish on suoravetokoneille suunniteltu, erinomaisilla kiillotusominaisuuksilla varustettu vaahtomuovilaikka. Tokya-tuoteperheen laikat on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä vaahtomuovista, ja ne täyttävät niin ammattilaisen kuin aloittelevankin autonpuunaajan tarpeet. Laikoista löytyy pyöristetyt reunat, jotka estävät terävät kosketukset kiillotettavaan pintaan ja tekevät työstöstä helpompaa. Vihreä Rotary Polish on Tokyan tuoteperheen toisiksi hienoin laikka, joka soveltuu mm. kovien pintojen viimeistelyyn sekä nk. one-step-kiillotuksiin.

Tokya Drill Plate on porakoneeseen liitettäväl talla, jolla pystyt käsittelemään pieniä alueita näppärästi ilman kiillotuskonetta. Talla soveltuu kaikkiin porakoneisiin, joten tämän avulla pienten alueiden yksityiskohtainen koneellinen kiillotus on helpompaa. Talla on joustavaa materiaalia, joka tasoittaa painetta. Tallassa on Velcro tarrakiinnitys laikoille.

Gyeon Q²M Compound on voimakkaasti leikkaava kiillotusaine, jolla poistetaan syvätkin naarmut ja himmentymät käsiteltävältä pinnalta. Compound soveltuu erinomaisesti erityisesti huonokuntoisten umpioiden kiillotukseen, sillä se poistaa suuremmatkin virheet kovilta pinnoilta tehokkaasti. Tämä aine on tarkoitettu kohtuullisen huonokuntoisille sekä erittäin huonokuntoisille pinnoille, ja eri laikka-yhdistelmien avulla siitä saadaan monipuolinen apuri erilaisien umpioiden käsittelyyn.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka on tarkoitettu ennen vahausta, pinnoitusta tai teippausta suoritettavaan viimeistelypuhdistukseen. Aine poistaa pinnalta kaiken lian aina vanhoista vahoista pesuainejäämiin ja kiillotustahnoihin saakka. Lisäksi se puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan. Final Cleaner tehoaa myös liimajäämiin ja soveltuu näin ollen myös esim. vanhoista teipeistä jääneiden liimatahrojen poistoon. Ehdoton tuote onnistuneen suojauksen varmistamiseksi!

King Carthur ACE Headlight on erityisesti muovisille ajovaloumpioille tarkoitettu helppokäyttöinen keraaminen pinnoite, joka luo käsiteltävään pintaan ohuen, kestävän sekä hydrofobisen suojakalvon. ACE Headlight suojaa umpioita tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta rasitteilta, kuten tiesuolalta, hiekkapölyltä, voimakkailta pesuaineilta sekä auringon haitallisilta UV-säteiltä. Ultraviolettisäteily haalistaa ja kellastuttaa ajansaatossa umpioita, ja se voi myös pahimmassa tapauksessa aiheuttaa niihin halkeamia, jolloin ajovalojen valokuvio voi heikentyä ja kosteus päsee umpioiden sisään. ACE Headlight muodostaa umpioiden päälle kovan ja suojaavan molekyylisidoksen, joka ei päästä lävitseen sen pahemmin UV-säteilyä kuin muitakaan ulkoisia rasitteita, jotka voisivat vaurioittaa umpioita. Pinnoitettujen umpioiden puhtaanapito on myös helpompaa, sillä ne saavat vettä sekä likaa tehokkaasti hylkivän suojakalvon, joka pitää umpiot uudenveroisessa kunnossa pitkään. ACE Headlight on erittäin helppokäyttöinen, joten umpioiden käsittely onnistuu vaikka omassa autotallissa. Aine toimii kaikille akryyli- ja polykarbonaattipinnoille, joten sitä voidaan käyttää myös esimeriksi veneen akryylilaseille, moottoripyöräilykypärän visiirille sekä lisävalojen linsseille jne. Kesto jopa 3 vuotta!

King Carthur Suede Cloth on erityisesti pinnoitteen levitykseen tarkoitettu laadukas, mokkapintainen mikrokuituliina. Liinan erittäin lyhytnukkainen "suede"-pinta ei jätä jälkeensä ollenkaan nukkaa, joten se soveltuu erinomaiseen tarkkuutta ja täydellistä lopputulosta vaativiin pinnoitustöihin. Liinassa ei ole ollenkaan ommeltuja reunoja, kuviointeja tai muita epätasaisia kohtia, mikä mahdollistaa täydellisen levityksen. Liinoja voidaan myös käyttää esimerkiksi silmälasien, näyttöjen tai muiden pienten lasipintojen puhdistukseen.

King Carthur Royal Flush Gen2 on laadukas yleisliinasetti, jolla on rajattomasti eri käyttökohteita. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten ne soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään tai ihan vaikka kodin siivoamiseen. Vain mielikuvitus on rajana Royal Flushin kanssa, sillä putsaa mitä vain! Liinojen hellävaraisuutta lisäävät niiden täysin saumaton rakenne sekä korkea polyamidipitoisuus. Lisäksi liinoissa ei ole pintoja naarmuttavaa ommeltua pesulappua. Muiden King Carthur -mikrokuituliinojen tapaan, myös Royal Flush Gen2 on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)