Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ RIITTOISA

Yleispuhdistusaine King Carthur PURE APC, 1000 ml

Erittäin tehokas, monikäyttöinen ja riittoisa pesuainetiiviste, joka soveltuu niin sisä- ja ulkopintojen kuin esim. moottoritilan puhdistukseen. Kustannustehokas, myös ammattikäyttöön.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.31,41
-10%34,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.9
15 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Superdryg och fungerar. Har tvättat en hel soffa nu. Och det fungerade fint.
  se
  Johansson F 6.9.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin tehokas, monikäyttöinen ja riittoisa pesuainetiiviste, joka soveltuu niin sisä- ja ulkopintojen kuin esim. moottoritilan puhdistukseen. Kustannustehokas, myös ammattikäyttöön.

King Carthur PURE APC on tehokas, erittäin riittoisa ja monikäyttöinen yleispuhdistusaine, joka soveltuu niin auton sisä- ja ulkopintojen kuin esim. moottoritilan puhdistukseen. Autojen lisäksi aine sopii loistavasti moottoripyörien, asuntovaunujen ja -autojen, peräkärryjen ja raskaan kaluston pintojen puhdistukseen. PURE APC soveltuu kaikille pehmeille ja koville pinnoille, ja se puhdistaa pinnat nopeasti ja vaivattomasti jättämättä jälkeensä tahmaisuutta tai kiiltoa. Aine tehoaa kaikentyypiseen likaan, kuten esimerkiksi konehuoneen öljy- ja rasvaroiskeisiin, sisustan tahroihin sekä erilaisiin maalipinnalta löytyviin vaikeisiin likatahroihin. Reilusti laimennettavan koostumuksensa ansiosta aine on turvallinen käytännössä kaikille pinnoille, ja se sopiikin maalipinnan lisäksi esim. sisä- ja ulkotilojen muoveille, kangaspinnoille, lasille ja jopa nahalle. Miedompi seos herkille pinnoille ja helpolle lialle, vahvempi seos tiukemman, esim. öljyisen lian puhdistukseen. Yhdestä pullosta saadaan jopa 11 litraa valmista puhdistusainetta! PURE APC on ammattitason yleispuhdistusaine, joka on varma ja kustannustehokas valinta niin tavalliselle autonpesijälle kuin kokeneelle ammattilaiselle! Biohajoava, ei sisällä ympäristölle haitallisia lisäaineita. 

Aineen voimakas vaahtoavuus pidentää sen vaikutusaikaa ja parantaa näin ollen puhdistustehoa merkittävästi. Vaahtoavuus ilmenee hyvin, kun aineen vaikutusta tehostetaan esim. brushin tai harjan avulla. Vaahdon avulla pinta saadaan myös puhdistettua tarkemmin ja kustannustehokkaammin, sillä nopealla vilkauksella nähdään, minne ainetta on jo levitetty ja minne ei. Tämä ehkäisee tehokkaasti aineen turhaa käyttöä. Lisäksi vaahto pysyy pinnoilla paremmin, eikä se valu yhtä herkästi sille kuulumattomaan kohtaan, mitä esim. täysin nestemäinen aine.

Laimennusuhteet

 • 1:1 - Moottoriöljyn jäänteet, muu erittäin vaikea ja tiukka lika
 • 1:5 - Yleiset tahrat sisä- ja ulkopinnoilla
 • 1:10 - Herkät pinnat ja helppo lika, esim. sisätilan nahka- ja kangaspinnat

Valitse King Carthur PURE APC jos:

Etsit yleispuhdistusainetta ammattikäyttöön
Arvostat priimaluokan puhdistustehoa
Haluat saman puhdistusaineen sisä- ja ulkopinnoille

Duden kommentti: "Puhdistusaineiden jokapaikan höylä: toimii loistavasti niin kovilla kuin pehmeilläkin pinnoilla, ja riittoisan koostumuksen ansiosta soveltuu myös ammattikäyttöön. Tarvittaessa todella tehokas, mutta laimennettuna hellävarainen myös herkemmille pinnoille. Lämmin suositus yleispuhdistusaineeksi kaikille sisustan pinnoille!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur PURE APC
 • Käyttötarkoitus: Ajoneuvon sisä- ja ulkopintojen puhdistus
 • Laimennussuhde: 1:1 - 1:10
 • Tuoksu: Raikas sitrushedelmä
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla
 • Pakkauskoko: 1000 ml
 • Tehokas koostumus
 • Riittoisa tiiviste
 • Biohajoava

Autoduden pikaopas

Aloita aina miedolla seoksella välttääksesi pintojen vahingoittamisen. Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Älä anna aineen kuivua pintaan.

Sisätilat

Laimenna ainetta pinnan likaisuuden ja käyttökohteen mukaan sumutinpulloon ja ravista pulloa huolellisesti. Sumuta muutama suihkaus ainetta suoraan puhdistettavaan pintaan, tehosta aineen vaikutusta sopivan brushin tai harjan avulla ja pyyhi liuennut lika ja ainejäämät pois puhtaalla mikrokuituliinalla. Helpomman lian tai yksittäisen tahran puhdistuksessa voidaan aine sumuttaa mikrokuituliinalle ja tämän avulla pyyhkiä lika pois. Toimii erinomaisesti myös tekstiilipesureiden kanssa, kun aine sumutetaan pintaan erillisestä pullosta.

Ulkopinnat ja moottoritila

Laimenna ainetta pinnan likaisuuden mukaan sumutinpulloon ja ravista pulloa huolellisesti. Sumuta ainetta suoraan käsiteltävään kohtaan, tehosta aineen vaikutusta pinnalle sopivalla brushilla tai harjalla ja huuhtele liuennut lika ja ainejäämät huolellisesti pois. Pinttyneelle ja öljyiselle lialle suosittelemme vahvempaa seosta, helpommalle lialle riittää miedompi (mitä likaisempi pinta, sitä vahvempi seos).

Varoitusetiketin tietoja:
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)