Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Vannepesuaine Meguiars Non-Acid Wheel & Tire Cleaner, 946 ml

 
 

Käyttövalmis puhdistusaine vanteille ja renkaille. Poistaa tehokkaasti ja nopeasti jarrupölyn, rasvan ja muun vanteille ja renkaille kertyvän lian.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
22,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Käyttövalmis puhdistusaine vanteille ja renkaille. Poistaa tehokkaasti ja nopeasti jarrupölyn, rasvan ja muun vanteille ja renkaille kertyvän lian.

Meguiars D143 Non-Acid Wheel & Tire Cleaner on tehokas, ammattikäyttöön tarkoitettu, hapoton vanteiden ja renkaiden puhdistusaine. Aine ei sisällä happoja, ja se on turvallinen käyttää niin lakatuilla tai maalatuilla, kuin kromatuillakin vanteilla. D143 on tarkoitettu erityisesti ylläpitopesujen yhteyteen poistamaan vanteisiin ja renkaisiin tarttuva vaikea lika, joka ei normaaleilla pesuaineilla irtoa. Poistaa tehokkaasti ja nopeasti jarru- ja katupölyn, rasvan sekä muun vanteisiin ja renkaisiin tarttuvan vaikean lian. Riittoisa 946 ml sumutinpullo! RTU - Ready to Use.

Ominaisuudet

  • Tuote: Meguiars Non-Acid Wheel & Tire Cleaner
  • Käyttötarkoitus: Renkaiden ja vanteiden puhdistus
  • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
  • Pakkauskoko: 946 ml

Pikaopas

Sumuta pesuaine vanteelle joko ennen esipesua (tehostamaan vanteiden esipesua) tai sen jälkeen. Anna aineen vaikuttaa muutama minuutti, tehosta vaikutusta tarvittaessa kevyesti vanneharjalla ja huuhtele pois. Älä päästä kuivumaan pintaan!

Warning label information:
H290
fi: Voi syövyttää metalleja.
sv: Kan vara korrosivt för metaller.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.