Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ TUULILASIN PESUUN

Tuulilasinpesuneste King Carthur PURE Clarity, 500 ml

Tehokas tuulilasinpesuneste, joka poistaa lasilta tiepölyn, ötökät sekä rasva- ja öljypohjaiset tahrat. Jättää tuulilasiin hydrofobisen kalvon, jonka ansiosta lasi hylkii tehokkaasti vettä ja likaa parantaen näkyvyyttä huonoissa olosuhteissa ja helpottaen puhtaanapitoa. Laimennettava koostumus (1:20).

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
13,41
-10%14,90
Tuotenumero: HS18500

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.0
52 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Tulee puhtaat ikkunat ☺️
  fi
  Tihinen H 3.6.2024
 2. Toimii todella hyvin jo pinnoitetun lasin ylläpidossa ja poistaa ajossa lentäneet hyönteiset yms. paskan Ilman ongelmia
  fi
  Aalto N 2.6.2024
 3. Hyvä tuote mutta ei missään nimessä 5 tähden arvoinen. 3,5 tähteä antaisin jos mahdollista
  fi
  T J 10.5.2024
 4. Holder meg til forsegling og vanlig spylerveske
  no
  Nilsen M 5.6.2024
 5. Helt ärligt märker jag ingen skillnad. Har behandlat rutan med soft99 så jag vet inte om produkten gör något alls.
  sv
  D C 5.6.2024
 6. God produkt har hatt neri spyleveske fyste sekunder virke dorlig men så fordamper det vekk gråkvite blir klar vindu
  no
  Jansen T 4.6.2024
 7. Väldigt bra
  sv
  Hansson L 20.5.2024
 8. Inte provat ännu
  sv
  Christiansen M 20.5.2024
 9. Rinner inte av speciellt på vindrutan
  sv
  Ståhl K 15.5.2024
 10. Helt ok
  sv
  Laine R 13.5.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tehokas tuulilasinpesuneste, joka poistaa lasilta tiepölyn, ötökät sekä rasva- ja öljypohjaiset tahrat. Jättää tuulilasiin hydrofobisen kalvon, jonka ansiosta lasi hylkii tehokkaasti vettä ja likaa parantaen näkyvyyttä huonoissa olosuhteissa ja helpottaen puhtaanapitoa. Laimennettava koostumus (1:20).

King Carthur PURE Clarity on kesäkäyttöön suunniteltu, reilusti laimennattava tuulilasinpesuneste, joka poistaa lasista tehokkaasti kaikentyyppisen lian, hyönteisten jäämät sekä muut orgaaniset likapartikkelit. Monista muista tuulilasin pesunesteistä poiketen PURE Clarity muodostaa puhdistuksen yhteydessä lasiin myös näkymättömän hydrofobisen suojakalvon, jonka ansiosta tuulilasi hylkii voimakkaasti vettä ja likaa. Hylkivä pinta saa vesipisarat vierimään nopeasti pois lasilta, jolloin näkyvyys on parempi huonoissakin keliolosuhteissa, eikä pyyhkimiä tarvitse etenkään maantienopeuksissa käyttää yhtä paljon. Lisäksi hydrofobinen tuulilasi pysyy paremmin puhtaana, eli lasinpesuainetta ei tarvitse kuluttaa jatkuvasti. PURE Clarity poistaa tehokkaasti mm. tiepölyn, hyönteiset, lintujen jätökset sekä rasva- ja öljypohjaiset likatahrat, ja reilusti laimennettava koostumus (1:20) tekee siitä myös erittäin riittoisan. Tämä tuulilasinpesuaine on täydellinen valinta niin kesäkauden reissuille kuin päivittäiseen arkiajoon, ja käyttökokemuksen kruunaa aineen perinteisistä tuulilasinpesunesteistä poikkeava lempeä laventelin tuoksu.

King Carthur PURE Clarity tarjoaa:

Erinomaisen puhdistustehon tie- ja siitepölyä, hyönteisiä, lintujen jätöksiä sekä muuta orgaanista likaa vastaan
Reilusti laimennettavan koostumuksen: yksi pullo kestää todella pitkään!
Poikkeuksellisen helposti levitettävän pinnoitteen tuulilasille
Pinnoitteen kestoa ja tehoa jatkuvasti parantavan koostumuksen
Pakkasenkestävään lasinpesunesteeseen sekoitettuna samat huikea ominaisuudet ympäri vuoden!

PURE Clarity luo jokaisella käyttökerralla pintaan uuden hydrofobisen kalvon, eli säännöllisellä käytöllä tuulilasille saadaan muodostettua monikerroksinen suoja, joka kestää käytännössä niin kauan, kuin ainetta käytät. PURE Clarityn laimennussuhdetta voidaan säädellä helposti esimerkiksi keliolosuhteiden mukaan: kun sääolosuhteet ovat stabiilit ja tuulilasiin kertyy lähinnä maantiepölyä ja siitepölyä, voidaan ainetta laimentaa reippaasti, kun taas esimerkiksi kurakeleillä ajettaessa tai pitkille reissuille lähdettäessä voidaan käyttää voimakkaampaa seossuhdetta, jolloin pesuteho saadaan maksimoitua vaikean lian poistamiseksi. Vahvemmalla seossuhteella hydrofobiset ominaisuudet, yleinen puhdistusteho sekä erityisesti hyönteisten poisto paranee, joten esimerkiksi kesän road tripeille kannattaa varustautua vahvemmalla seossuhteella. Lisäksi vahvaa seossuhdetta kannattaa suosia tilanteissa, joissa ajoa tulee paljon ilta- ja yöaikaan, jolloin hyönteiset usein parveilevat ajoväylällä. Aine on pakattu ympäristöystävälliseen, kierrätetystä PET-muovista valmistettuun pakkaukseen.

Duden vinkki: Vaikka PURE Clarity on lähtökohtaisesti tarkoitettu kesäajoon, voidaan sen käyttöä jatkaa myös talvikaudelle sekoittamalla sitä pakkasenkestävään tuulilasinpesunesteeseen, jolloin samat hyödyt saadaan myös talvikaudelle!

Duden kommentti: "PURE Clarity on erittäin toimiva ja innovatiivinen ratkaisu kesäajoon. Sama lasinpesuneste poistaa tiepölyn, lian, ötököiden raadot sekä lintujen jätökset ja jättää tuulilasin pintaan myös hydrofobisen kalvon, joka parantaa näkyvyyttä sadekeleillä ja helpottaa lasin puhtaanapitoa! PURE Claritya käyttämällä voit siis jopa vähentää tuulilasinpesunesteen kulutusta ja parantaa omaa ajoturvallisuutta ilman työlästä lasin pinnoitusoperaatiota. Tehokkaasti vettä ja likaa hylkivä tuulilasi saa vesipisarat vierimään vauhdikkaasti alas lasilta ilman, että pyyhkijöitä tarvitsee jatkuvasti heilutella näkökentässä. Laimennettava koostumus tekee puolenlitran pullosta yllättävän riittoisan, ja lempeä laventelin tuoksu ei perinteisten tuulilasinpesunesteiden tavoin saa kyynelkanavia purkautumaan ja nenää nypristymään."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur PURE Clarity
 • Käyttötarkoitus: Tuulilasin pesunesteenä
 • Pakkaus: Muovipullo kierrekorkilla
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Pakkauksen materiaali: Kierrätetty PET-muovi
 • Laimennussuhde: 1:7 - 1:20
 • Tuoksu: Laventeli
 • Väri: Merensininen
 • Poistaa lian ja ötökät tuulilasista
 • Jättää hydrofobisen suojakalvon
 • Kesäkäyttöön
 • Käyttölämpötila: yli 0°C
Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)