Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ SISUSTAN PUHDISTUKSEEN

Tarvikesetti sisustalle - King Carthur

Laadukas tarvikesetti ajoneuvon sisustan puhdistukseen. Sisältää kolme hellävaraista brushia, lasiliinan sekä viisi kappaletta yleisliinoja. Pakollinen hankinta joka autoon!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
29,61
-37%46,70
Tuotenumero: HSKIT410-14127

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Laadukas tarvikesetti ajoneuvon sisustan puhdistukseen. Sisältää kolme hellävaraista brushia, lasiliinan sekä viisi kappaletta yleisliinoja. Pakollinen hankinta joka autoon!

King Carthurin sisustalle suunniteltu tarvikesetti sisältää kolme hellävaraista brushia, lasiliinan sekä viisi jokapaikan höyläksi soveltuvaa mikrokuituliinaa. Kiertelemättä sanottuna tämä on setti, jonka pitäisi kuulua ihan jokaisen autoilijan varustepakkiin, sillä se ei sisällä mitään ylimääräistä härpäkettä, vaan ainoastaan laadukkaita perustuotteita, jotka ovat yksinkertaisesti välttämättömiä ajoneuvon sisustan puhdistamisessa. Setin Royal Flush -mikrokuituliinoilla voidaan puhdistaa käytänössä kaikki materiaalit, ja hellavaraisilla brusheilla voidaan viimeistellä myös sellaiset kolot, joihin liinoilla ei päästä käsiksi, eli myös mm. säleiköistä, mittaristoista ja ovien koloista saadaan helposti poistettua kaikki pöly ja lika. Tyylipuhtaan sisustan kruunaa rasvasta ja sormenjäljistä puhdistetut lasipinnat, joista saadaan peilikirkkaat setissä mukana tulevalla KC:n Silver Shine -lasiliinalla. Nappaa tästä ostoskoriin valmis sisustalle suunniteltu paketti, jonka hankintaa et kadu!

Duden vinkki: "Jos sisustan puunaus yhdeltä istumalta vastustaa, säilytä tuotteita hanskalokerossa ja puhdista yksi osa kerrallaan vaikka silloin, kun odotat parkkipaikalla lapsia koulusta tai harrastuksista, vaimoa tai miestä kaupasta, tai jos olet hän, joka on aina etuajassa, ja joudut pysähtymään bussipysäkille odottamaan ajan kulumista ennen siirtymistä lopulliseen määränpäähän!"

Toimitussisältö

  • Puhdistusharjasetti King Carthur Deluxe Brush Kit, 3 kpl brusheja
  • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl liinoja
  • Lasiliina King Carthur Silver Shine, 1 kpl

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur Deluxe Brush Kit sisältää kolme laadukasta brushia, jotka kattavat kaikki ajoneuvon puhdistustyöt. Leveimmän harjan puuterihuiskumainen harjas on todella pehmeää, joten se ei naarmuta herkempiäkään pintoja. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi auton mallimerkkien ja näyttöjen sekä mittaristojen reunojen putsaukseen. Kapeampi, vaalealla harjaksella varustettu suti soveltuu hyvin sitten muiden ulkoisten pintojen, kuten vaikkapa vanteiden putsaukseen. Keltaisella harjaksella varustettu kapeampi suti on luonnonharjasta, joten se soveltuu erinomaisesti auton sisätilojen puhdistukseen. Kapean muotoilunsa ansiosta sillä päästään puhdistamaan myös pienet ja syvät kolot, joihin ei mikrokuituliinalla päästä käsiksi. Luonnonharjas on hellävaraista, joten se soveltuu hyvin myös esimerkiksi ovien rakojen, tuuletusritilöiden sekä penkkien välien puhdistukseen.

King Carthur Silver Shine on lasipinnoille tarkoitettu puhdistus- ja kuivausliina. Rakenteeltaan liina on todella lyhytnukkaista mikrokuitua, ja sen pinta tuntuu käteen käytännössä täysin sileältä. Juurikin rakenteensa ansiosta se puree todella tehokkaasti kaikenlaiseen likaan tehden lasipintojen puhdistuksesta helppoa ja vaivatonta. Silver Shinen avulla lasi- ja peilipinnoista saadaan poistettua normaalin lian lisäksi myös se pinttynytkin lika, joka ei tahdo tavallisten liinojen avulla irrota hankaamisesta huolimatta. Tällaisia ovat esimerkiksi nikotiinikalvot, kiinnipalaneet hyönteiset ja muut orgaaniset aineet, jotka ovat ehtineet kuivahtaa lasiin. Huikean puhdistustehon lisäksi Silver Shinen sileä ja pehmeä pinta kuivaa lasin nopeasti ja hellävaraisesti ilman pelkoa pinnan naarmuuntumisesta. Tästä imukykyisestä liinasta ei jää raitoja tai pyörrejälkiä lasiin, vaan se jättää jälkeensä ainoastaan täydellisen puhtaan, kristallinkirkkaan lasin.

King Carthur Royal Flush Gen2 on laadukas yleisliinasetti, jolla on rajattomasti eri käyttökohteita. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten ne soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään tai ihan vaikka kodin siivoamiseen. Vain mielikuvitus on rajana Royal Flushin kanssa, sillä putsaa mitä vain! Liinojen hellävaraisuutta lisäävät niiden täysin saumaton rakenne sekä korkea polyamidipitoisuus. Lisäksi liinoissa ei ole pintoja naarmuttavaa ommeltua pesulappua. Muiden King Carthur -mikrokuituliinojen tapaan, myös Royal Flush Gen2 on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)