Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 26.08 myymälä avoinna 9-13:30

Tahranpoistoaine Furniture Clinic Urine Remover, 500 ml

✅ VIRTSANPOISTOAINE
 
 

Erityisesti virtsan aiheuttamien tahrojen ja hajujen poistoon kehitetty aine! Tappaa bakteerit, soveltuu kaikille pinnoille!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

8,95

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Erityisesti virtsan aiheuttamien tahrojen ja hajujen poistoon kehitetty aine! Tappaa bakteerit, soveltuu kaikille pinnoille!

Furniture Clinic Urine Remover on edistyksellinen puhdistusaine, joka on kehitetty erityisesti neutralisoimaan virtsan haju. Hajun neutralisoinnin lisäksi aine estää virtsaa aiheuttamasta tahraa, kun ainetta käytetään nopeasti onnettomuuden jälkeen. Aine soveltuu kaikille auton, veneen, asuntovaunun, kodin jne. koville ja pehmeille pinnoille, mm. kangas, nahka, puu, muovi jne. Lisäksi se soveltuu esim. vaatteille. Tuotteen ominaisuuksista johtuen se kykenee neutralisoimaan virtsan aiheuttaman hajun riippumatta siitä, kuinka kauan onnettomuudesta on kulunut. Lisäksi aine poistaa virtsan jättämät tahrat. 

Ominaisuudet

 • Tuote: Furniture Clinic Urine Remover
 • Käyttötarkoitus: Virtsatahrojen ja -hajujen poistaminen
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Poistaa sekä hajun, että tahran
 • Soveltuu kaikille pehmeille ja koville pinnoille
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Aine ei vaadi kovaa hankausta toimiakseen: tahran poistoon riittää, että aine sumutetaan sotkeutuneelle alueelle, annetaan vaikuttaa hetki ja pyyhitään aine ja sen irroittama lika pois. Aine tappaa pinnalla olevat bakteerit välittömästi, ja pyyhintä poistaa ne pinnalta. 

Samalla, kun pinta puhdistetaan, poistuu myös haju. Anna pinnan kuivua puhdistuksen jälkeen. Mikäli pinta haisee edelleen, sumuta aine uudelleen pintaan ja jätä se kuivumaan pintaan pyyhkimättä sitä pois. Kuivuessaan virtsanpoistaja tappaa jäljellä olevat bakteerit ja eliminoi virtsan hajun.

HUOM! Joillain pinnoilla aine ei yksinään kykene tahraa poistamaan, mikäli se on tiukassa. Näillä paikoilla kannattaa tahra pestä pois Urine Removerin jälkeen tekstiilipesurilla.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.