Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ KEMIKAALIEN KESTÄVÄ

Sumutinpullo King Carthur PRO Dilution Bottle, 1000 ml

Laadukas, kemikaalit kestävä sumutinpullo pesuaineiden ja erilaisten kemikaalien levitykseen sekä säilytykseen. Säädettävä sumutinpää mahdollistaa suihkutuksen joko sumuna tai pistemäisenä ruiskuna. Tilavuus 1000 ml.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
7,90
-20%9,90
Tuotenumero: HS12141

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Laadukas, kemikaalit kestävä sumutinpullo pesuaineiden ja erilaisten kemikaalien levitykseen sekä säilytykseen. Säädettävä sumutinpää mahdollistaa suihkutuksen joko sumuna tai pistemäisenä ruiskuna. Tilavuus 1000 ml.

King Carthur PRO Dilution Bottle on kestävä 1000 ml sumutinpullo, jota voidaan käyttää mm. erilaisten pesuaineiden levitykseen ja säilyttämiseen. Pullo kestää hyvin voimakkaammatkin kemikaalit, eli sitä voidaan käyttää myös liuottaville pesuaineille sekä esimerkiksi pien- ja raudanpoistoaineiden levitykseen. Sumutinta voidaan säätää siten, että sisällä oleva neste saadaan ulos joko sumuna tai pistemäisenä suihkuna. Kahva on ergonomisesti muotoiltu ja pullo pysyy hyvin kädessä käytön ajan. Kyljessä oleva mitta-asteikko helpottaa annostelua ja etiketissä on valmis paikka sisälle laitettavan aineen nimeämistä varten.

Duden kommentti: "Erittäin näppärä lisä autonhoitotarvikkeisiin, kun pesuaineita halutaan käyttää mahdollisimman monipuolisesti. Esimerkiksi liuotinpesuaineen kanssa tämä sumutinpullo on todellinen ystävä! Jos pesuainetta halutaan käyttää raakana tai laimentaa miedoksi seokseksi, et tarvitse muuta kuin tämän KC:n pullon ja homma hoituu. Säädettävä sumutinpää kruunaa paketin. Dude suosittelee!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Dilution Bottle
 • Käyttötarkoitus: Pesuaineiden ja kemikaalien levitys ja säilytys
 • Tilavuus: 1000 ml
 • Kemikaalinkestävä rakenne
 • Mitta-asteikko kyljessä
 • Ergonominen muotoilu

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)