Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Suihkuvarsi Kränzle Starlet 4

Alkuperäinen Kränzlen pesureihin tarkoitettu suihkupistooli. Pistoolista on saatavilla kahta eri versiota, joista toisen avulla lisävarusteet saadaan kiinnitettyä kahvaan D12-pikaliittimellä, ja toisen avulla M22-kierteellä. Paineletkuliitäntä on molemmissa M22-kierteellä.

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
Hinta alk.154,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Alkuperäinen Kränzlen pesureihin tarkoitettu suihkupistooli. Pistoolista on saatavilla kahta eri versiota, joista toisen avulla lisävarusteet saadaan kiinnitettyä kahvaan D12-pikaliittimellä, ja toisen avulla M22-kierteellä. Paineletkuliitäntä on molemmissa M22-kierteellä.

Kränzle Starlet 4 on ergonominen ja kestävä suihkupistooli, joka korvaa Kränzlen pesureissa aiemmin olleen M2000-suihkuvarren. Kahvasta on saatavilla kahta eri versiota: Starlet 4, D12 -pistoolin päässä on D12-pikaliitin suihkuputkea sekä muita lisävarusteita varten, ja Starlet 4, M22 -kahvan päästä löytyy puolestaan M22-kierre lisävarusteiden kiinnittämistä varten. Kummankin kahvan letkuliitäntä on M22-kierteellä. Starlet 4, D12 -kahva soveltuu vuoden 2023 sekä uudempiin Kränzle 10/122 TS-, 1152 TST- ja K2160 TST -pesureihin, ja se toimitetaan vakiovarusteena niiden mukana.

Huom! D12-pikaliittimellä varustettu suihkuvarsi ei sisällä suihkuvarren ja suutinosan (esim. suihkuputki tai vaahdotin) väliin tulevia pikaliittimiä, vaan pelkästään niiden kanssa yhteensopivan suihkuvarren. Tilaa pikaliittimiä haluamasi määrä erikseen!

Ominaisuudet

 • Tuote: Kränzle Starlet 4
 • Käyttötarkoitus: Painepesurin kahvana
 • Letkuliitäntä: M22
 • Lisävarusteiden liitäntä: D12-pikaliitin TAI M22
 • Maksimipaine: 210 bar
 • Maksimivedentuotto: 20 l / min
 • Veden maksimilämpötila: 100°C

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)