Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Suihkuputki Dr Dirt Magic Wand, pikaliitin

1/4" pikaliittimellä kiinnitettävä, kääntyvällä nivelellä ja 4 erilaisella suuttimella varustettu huippukätevä suihkuputki kaikkiin painepesureihin!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.32,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Toimii hyvin, suosittelen
Timonen M22.5.2022
Toimii, ei vuoda.
Laitinen M6.5.2022
Suuttimet pistin hyllylle niin ei tarvitse varoa tippuileeko ne. Muuten aivan loistava!
S S25.4.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

1/4" pikaliittimellä kiinnitettävä, kääntyvällä nivelellä ja 4 erilaisella suuttimella varustettu huippukätevä suihkuputki kaikkiin painepesureihin!

Toimii hyvin, suosittelen
Timonen M22.5.2022
Lue lisää arvosteluja

EHDOTON VARUSTE AUTONPESUUN - AUTODUDE SUOSITTELEE!

Suihkuputki Dr Dirt Magic Wand Quick Connection on painepesurin alkuperäisen suihkuputken tilalle liitettävä edistyksellinen lisävaruste. Magic Wand ei ole perinteinen suihkuputki vaan siinä on vaihdettavat suuttimet sekä sen kulmaa voidaan säätää. Quick Connection-malli eroaa alkuperäisestä Magic Wandista siinä, että putken molemmista päistä löytyy vakiona 1/4" pikaliitin, eli suihkuputken saa irroitettua pistoolikahvasta äärimmäisen helposti, vaikka pesurin alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä olisi kierteellä tai muulla hitaammalla tavalla kiinnitettävä. Suihkuputken mukana toimitetaan pesurikohtainen vastakappale pikaliittimellä, jolla mikä tahansa pesuri saadaan muutettua pikaliitintä tukevaksi malliksi. Toki putki on mahdollista ostaa myös ilman liitintä, mikäli 1/4" pikaliitin löytyy ennestään tai se tilataan esim. vaahdottimen (Foam Lance Dr Dirt G2) mukana. Lisäksi suihkuputkessa on miellyttävä, kuminen kädensija josta kiinni pitäminen on mukavempaa kuin paljaasta metalliputkesta. Neljästä erilaisesta suuttimesta löydät varmasti sopivan jokaiseen käyttötarkoitukseen, ja suuttimet kulkevat kätevästi kädensijassa, ollen aina mukana. Lisäksi päässä olevalla kulmalla voidaan helpottaa merkittävästi esimerkiksi alustan-, katon- ja pyöränkoteloiden pesua!

Suihkuputken mukana toimitetaan 15°, 25 ja 40° viuhkat auton pesuun ja yksi vapaasti virtaava suutin huuhteluun ja erityisen herkille pinnoille tai esim. moottoritilan huuhteltuun. Suutin kiinnittyy samalla 1/4" pikaliittimellä kuin itse suihkuputkikin, joten suuttimen vaihto onnistuu helposti ja nopeasti. Viuhkan suuntaa saa säädettyä kätevästi 90° molemmille puolille ja tämä ominaisuus tekee vaikeidenkin paikkojen huuhtelusta äärimmäisen HELPPOA ja TEHOKASTA!

HUOM! Tarkista adapterin sopivuus irroittamalla pesurisi suihkuputki ja vertaa sitä alla oleviin adaptereihin. Alempana tuotesivulla on myös kerrottu sopivuudesta Clenin, Stihlin, Parksiden, Bilteman yms. pesureihin.

 • Clen-merkkisiin pesureihin menee joko Kränzlen, Boschin tai Black&Deckerin adapteri. Tämän voi helposti tarkistaa irroittamalla suihkuputken, ja vertaamalla sitä yläpuolella olevaan kuvaan.
 • Parksiden pesuriin menee Lavorin adapterilla oleva lance. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Stihlin ja Bilteman pesureihin on mennyt Nilfiskin ja Lavorin adapterilla olevaa lancea. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Uusimpiin Boschin pesureihin, eli AQT-sarjan pesureihin sopii Black&Deckerin adapterilla oleva lance.
 • Uusimpiin Kärcher HD:n EasyLock kahvaan ei Kärcher HD:n adapteri suoraan sovi, vaan väliin tarvitsee Kärcherin adapterin numero 5.
 • Kränzle K1050-pesuriin suihkuputki tulee ostaa perinteisellä Kränzlen kierreadapterilla, jonka LISÄKSI tarvitset tämän adapterin: 1050-pikaliitin.
 • HUOM! Uusiin, vuonna 2021 tai myöhemmin valmistettuihin Kränzlen painepesureihin menee Ergo-pikaliitinadapterilla oleva vaahdotin. Pikaliitinadapterin kanssa kannattaa vamistaa, että liitin lukittuu kunnolla, ettei suihkuputki tai vaahdotin lennä auton kylkeen.

Ominaisuudet

 • Mikä: Suihkuputki Dr Dirt Magic Wand, Quick Connection
 • Käyttötarkoitus: Painepesurin suihkuputken korvaaminen nivelletyllä, useita suuttimia sisältävällä mallilla
 • Liitos: 1/4" pikaliitin (sama kuin esim. Dr Dirt G2-vaahdottimessa)
 • Pituus: 370 mm
 • Kääntyy 90° molempiin suuntiin
 • Korkein veden lämpötila: 60°C
 • Maksimipaine: 275 bar
 • Yhteensopiva 1/4" pikaliittimen kanssa
 • Mukana toimitetaan pesurikohtainen adapteri (valitse valikosta)

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.