Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Jäähdyttimen paikkausaine STP Radiator Sealer, 300 ml

Tehokas ja helppokäyttöinen jäähdyttimen paikkausaine. Korjaa kaikki vuotokohdat nopeasti ja tehokkaasti muodostaen kestävän paikan vuotokohdan päälle.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

5,47
-8%5,95

Saatavuus ei tiedossa

 

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Tehokas ja helppokäyttöinen jäähdyttimen paikkausaine. Korjaa kaikki vuotokohdat nopeasti ja tehokkaasti muodostaen kestävän paikan vuotokohdan päälle.

STP jäähdyttimen paikkausaine korjaa kaikki vuotokohdat nopeasti ja tehokkaasti muodostaen kestävän paikan vuotokohdan päälle. Ei vahingoita kumi- ja liitososia. Paikkausaineen sisältämä lisäaine estää korroosion ja epäpuhtauksien syntymistä. Voitelee myös vesipumpun.

Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi, etenkin jos kyseessä on vanhempi auto, puhdista järjestelmä ensin STP jäähdyttimen puhdistusaineella ruosteen, kattilakiven ja jäämien poistamiseksi ennen paikkausaineen lisäämistä.

Ominaisuudet

  • Tuote: STP Radiator Sealer
  • Käyttötarkoitus: Jäähdyttimen paikkaus
  • Pakkaus: Muovipullo kierrekorkilla
  • Pakkauskoko: 300 ml

Pikaopas

1. Aja moottori lämpimäksi (ei kuumaksi).
2. Ravista pulloa hyvin ja kaada sisältö jäähdyttimeen. Mikäli aine kaadetaan paisuntasäiliöön varmista, että aine lähtee kiertämään järjestelmässä.
3. Aja moottorilla n. 10 min. ja aseta lämmityslaitteen säätö maksimi asentoon, jotta aine ehtii kovettua. Paikka-aineen riittoisuus on 14 litraan. Mikäli autolla on ajettu yli 50.000 km tai se on yli 3 vuotta vanha puhdista järjestelmä ensin STP jäähdyttimen puhdistusaineella.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.