Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Sisätilojen puhdistusaine Dodo Juice Cabin Krug

 

Erittäin monikäyttöinen, päivittäiseen käyttöön soveltuva sisätilojen puhdistusaine. Soveltuu niin kovien pintojen, että kankaiden puhdistukseen! Saatavilla kahdessa eri pakkauskoossa.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

Hinta alk.5,47
-8%5,95

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Erittäin monikäyttöinen, päivittäiseen käyttöön soveltuva sisätilojen puhdistusaine. Soveltuu niin kovien pintojen, että kankaiden puhdistukseen! Saatavilla kahdessa eri pakkauskoossa.

Dodo Juice Cabin Krug on erittäin monikäyttöinen, miltein kaikille sisustan pinnoille sopiva puhdistusaine. Aine on suoraan käyttövalmis, ja se soveltuu kaikille sisustan kovien pintojen puhdistukseen, kuten kojelaudalle, muovilistoille, lasille sekä näytöille. Kovien pintojen lisäksi Cabin Krug soveltuu myös niin kangaspenkkien, kuin kattoverhoilun sekä lattiamattojen puhdistukseen. Sopii niin satunnaisten likatahrojen puhdistukseen, kuin suurempaan puhdistustyöhön.

Kaiken kaikkiaan Cabin Krug on erittäin monikäyttöinen All-in-One -puhdistusaine, jonka käyttö on kaikille helppoa ja mukavaa. Jos etsit yhtä, melkein kaikille sisustan pinnoille sopivaa puhdistusainetta on Cabin Krug tähän tarkoitukseen sopiva valinta.

Ominaisuudet

 • Tuote: Dodo Juice Cabin Krug
 • Käyttötarkoitus: Sisätilojen puhdistus
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoot: 100 / 500 ml
 • Soveltuu miltein kaikille sisustan pinnoille

Autoduden pikaopas

Sumuta ainetta suoraan käsiteltävälle pinnalle tai puhtaalle mikrokuituliinalle. Voit tehostaa aineen vaikutusta sopivalla brushilla tai harjalla. Pyyhi pinta puhtaalla mikrokuituliinalla ja varmista, että ainejäämät saadaan poistettua.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.