Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Rengaspinnoite King Carthur ACE Coat Tire, 100 ml

✅ RENKAILLE

Ainutlaatuinen rengaspinnoite, joka suojaa renkaat niin UV-säteiltä kuin kulutukseltakin pitäen renkaat puhtaina ja uuden näköisinä. Kesto jopa 10 000 km!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
22,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Ainutlaatuinen rengaspinnoite, joka suojaa renkaat niin UV-säteiltä kuin kulutukseltakin pitäen renkaat puhtaina ja uuden näköisinä. Kesto jopa 10 000 km!

King Carthur ACE Coat Tire on rengaspinnoite, joka palauttaa renkaiden ja muiden kumiosien alkuperäisen värin ja tarjoaa äärimmäisen pitkäaikaisen suojan. Coat Tire ei peseydy tai huuhtoudu tavallisten rengaskiillokkeiden tapaan pois, vaan innovatiivisen koostumuksen ansiosta se kestää äärimmäisetkin olosuhteet pitäen renkaat uuden näköisinä jopa kuukausien ajan. Coat Tire ei jätä renkaisiin rasvaista kalvoa keräämään likaa ja pölyä, vaan aine kuivuu kuivaksi ja antistaattiseksi kalvoksi. Lisäksi pinnoite tarjoaa suojan renkaita hapristuttavia auringon haitallisia UV-säteitä vastaan. Pinnoitteen kiiltoaste voidaan päättää kerrosten määrällä: mitä enemmän kerroksia asennetaan, sitä kiiltävemmäksi pinta saadaan. ACE Coat Tirestä tekee ainutlaatuisen se, että kerrostuksen jälkeen pinnoitteen paksuus on mahdollista tuntea jopa käsin! Pinnoite soveltuu niin mustien kuin valkokylkistenkin renkaiden suojaukseen.

Yhdellä pinnoitekerroksella renkaista saadaan satiinimaiset, luonnollisen näköiset, ja kerroksia lisäämällä myös kiilto lisääntyy. 4-5 kerroksella renkaista tulee jo todella kiiltävät. Pinnoitetta voidaan kerrostaa oman mieltymyksen mukaan ja valmistaja lupaa sille jopa 3-4 kk keston. Yhdellä pinnoitepullolla voidaan käsitellä noin 3 - 5 rengassarjaa, riippuen kerrosten määrästä.

Valitse King Carthur ACE Coat Tire jos:

Etsit pitkäaikaista suojaa renkaille
Arvostat uudennäköisiä renkaita
Haluat viimeistellä autosi lookin

Duden kommentti: "Ainutlaatuinen renkaiden suojatuote, jollaista et löydä muualta! Tällä huikealla pinnoitteella on helppo joko suojata uudet renkaat tai ehostaa vanhat uuden veroisiksi. Coat Tiren muodostama suoja kestää Suomenkin keliolosuhteet, ja toisin kuin kiillokkeiden kanssa, renkaita ei tarvitse jokaisen sadekuuron jälkeen käsitellä uudestaan. Todella iso suositus!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur ACE Coat Tire
 • Käyttötarkoitus: Renkaiden pitkäaikainen suojaus
 • Riittoisuus: n. 15 - 20 rengasta
 • Kesto: Useita kuukausia, tuhansia kilometrejä
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla
 • Pakkauskoko: 100 ml
 • Antaa UV-suojan
 • Palauttaa renkaan alkuperäisen värin
 • Muodostaa likaa hylkivän suojakalvon

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolellisesti. Levitä ainetta tasaisesti puhdistetulle renkaalle levittimellä tai mikrokuituliinalla. Anna aineen vaikuttaa hetki, ja pyyhi ylimääräinen pinnoite pois. Älä anna aineen kuitenkaan kuivua pintaan.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä koskaan käytä renkaiden kulutuspinnalle!

Varoitusetiketin tietoja:
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.