Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ HYVÄSTI RAUTAPÖLY

Raudanpoistoaine Gyeon Q²M Iron Redefined

Erittäin tehokas ja samalla hellävarainen raudanpoistoaine, joka poistaa jarrupölyn, lentoruosteen sekä muut pienet rautapartikkelit nopeasti vanteista sekä maalipinnalta! Geelimäinen ja pH-neutraali koostumus, tasainen levitysjälki, mieto tuoksu ja huikea pesuteho!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.14,37
-15%16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
321 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Toimii. Paha haju kuin muissakin. Ei moitittavaa. Pullossa hyvä suulake
  fi
  Viitanen P 21.8.2023
 2. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Paras raudanpoisto mitä olen käyttänyt!
  fi
  Hentunen J 7.8.2023
 3. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Nopea ja tehoka
  fi
  V P 13.7.2023
 4. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Purkki vuoti autoon, nyt auto haisee. Ei toiminut niinkuin pitäisi
  fi
  Peltonen J 26.6.2023
 5. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Toimii loistavasti!
  fi
  Korpeinen A 19.6.2023
 6. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Erittäin tehokas ja riittoisa
  fi
  Riihimäki A 16.5.2023
 7. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Todella hyvä
  fi
  L K 2.5.2023
 8. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Todella hyvä raudanpoistoaine
  fi
  Leppänen K 10.12.2022
 9. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Erittäin hyvää tavaraa esim. vanteille. Negatiivisena puolena voimakas haju.
  fi
  T J 10.11.2022
 10. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Supertehokas raudanpoistoaine. Ei mitään muuta moitittavaa kuin kaikkia raudanpoistoaineita vaivaava epämiellyttävä haju.
  fi
  Nykänen K 20.9.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin tehokas ja samalla hellävarainen raudanpoistoaine, joka poistaa jarrupölyn, lentoruosteen sekä muut pienet rautapartikkelit nopeasti vanteista sekä maalipinnalta! Geelimäinen ja pH-neutraali koostumus, tasainen levitysjälki, mieto tuoksu ja huikea pesuteho!

Tehokas ja hellävarainen raudanpoistaja!
Poistaa raudan, jarrupölyn ja lentoruosteen!
Sopii sekä vanteille että maalipinnalle!

Q²M Iron Redefined on raudan, jarrupölyn ja lentoruosteen poistoon tarkoitettu pH-neutraali pesuaine, joka on päivitetty nyt entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi - tehokkuudesta tinkimättä. Uusi Iron on koostumukseltaan geelimäisempi ja sen levitysjälki on tasaisempi, minkä lisäksi se reagoi rautahiukkasiin nyt aiempaa voimakkaammin taaten paremman pesutuloksen jo yhdellä käsittelykerralla. Nopeavaikutteisesta ja tehokkaasta toimintaperiaatteestaan huolimatta kyseessä on kuitenkin hellävarainen pesuaine, jota voidaan huoletta käyttää sekä vanteiden että maalipinnan käsittelyyn, olipa kyseessä sitten pinnoitettu, vahattu tai suojaamaton ajoneuvo. Lisäksi aineeseen on tehty käyttäjäkokemuksen kannalta myös merkittävä päivitys, sillä Iron Redefinedin tuoksu on nyt huomattavasti miedompi kuin aiemmin!

Gyeon Q²M Iron Redefined on päivittynyt versio Gyeonin supersuositusta raudanpoistoaineesta, joka on kerännyt kiitosta ympäri maailman jo kymmenen vuoden ajan. Aineen kemiallinen kaava on päivitetty nykyaikaan, mikä on nostanut sekä pesutehon että käyttäjäkokemuksen täysin uudelle tasolle. Iron Redefined irrottaa ajoneuvosta myös ne tiukasti kiinnipalaneet metallihiukkaset, joiden poistamiseen tarvitaan muilla aineilla useita käsittelykertoja. Iron muuttuu violetin väriseksi reagoidessaan metallihiukkasiin, jolloin pesijän on helppo havainnoida, minne rautaa on kertynyt ja milloin pinta on valmis huuhdeltavaksi. Aine toimitetaan käyttövalmiina seoksena, ja sitä voidaan käyttää joko osana perusteellista pesua tai ylläpitopesun yhteydessä aina tarvittaessa.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M Iron Redefined
 • Käyttötarkoitus: Raudan ja lentoruosteen poisto
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä (500/1000 ml) / Muovikanisteri kierrekorkilla (4000 ml)
 • Pakkauskoko: 500 ml / 1000 / 4000 ml
 • pH-neutraali
 • Mieto tuoksu
 • Nopea vaikutus
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Maalipinta: Raudanpoisto suoritetaan koko autoon osana perusteellista puhdistusta, esi- ja kinnaspesun jälkeen. Pesun jälkeen pinnoilta kannattaa kuivata ainakin enimmät vedet, jottei raudanpoistoaine laimene pinnalle olevaan veteen. Ravista pullo huolellisesti ennen käyttöä. Sumuta ainetta tasaisesti käsiteltäville pinnoille. Anna aineen vaikuttaa n. 5-10 minuuttia, mutta älä päästä kuivumaan. Huuhtele pinta huolellisesti ja jatka seuraavaan vaiheeseen.

Duden vinkki: Aineen kulutuksen minimoimiseksi Iron voidaan sumuttaa pinnalle hieman "sinne tänne"-asenteella, jonka jälkeen se levitetään esimerkiksi mikrokuituisella levittimellä (tai vanteiden tapauksessa sopivalla vanneharjalla) tasaisesti pintaan.

Mikäli puhdistusteho halutaan maksimoida, kannattaa aine sumuttaa pintaan, antaa vaikuttaa 2-4 minuuttia, ja pyyhkiä pinta tämän jälkeen varovasti esim. mikrokuituliinalla. Näin jo irroitettu lika saadaan poistettua pinnalta, ja aine pääsee pureutumaan syvemmälle pinnassa vielä oleviin rautapartikkeleihin.

Vanteet: Vanteissa raudanpoisto suoritetaan yleensä samoin kuin maalipinnallakin, eli irtolian poistamisen jälkeen. Näin aine pääsee vaikuttamaan juuri siihen rautapitoiseen likaan, joka ei muilla aineilla irtoa.

Valmistajan vinkki: Q²M Iron Redefined on koostumukseltaan erittäin liukas, joten sitä voidaan käyttää kemikaalinkestävän saven kanssa myös savestuksen yhteydessä.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä päästä ainetta jäätymään.

Varoitusetiketin tietoja:
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)