Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Raudanpoistoaine Dodo Juice Deep Purple, 1000 ml

 
 

Monipuolinen ja tehokas vannepesuaine, joka irrottaa sekä jarrupölyn, että pienet pikitahrat tavanomaista likaa unohtamatta. Erittäin riittoisa.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
23,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Monipuolinen ja tehokas vannepesuaine, joka irrottaa sekä jarrupölyn, että pienet pikitahrat tavanomaista likaa unohtamatta. Erittäin riittoisa.

Dodo Juice Deep Purple on tehokas raudanpoistoaine, joka toimii tehokkaasti jarrupölyä ja rautahiukkasia vastaan. Rautaan reagoivien ainesosien lisäksi, Deep Purple sisältää tehokkaasti puhdistavia ainesosia sekä liuotinta, jolloin tiukassakin oleva lika sekä pienet pikitahrat saadaan irtoamaan jarrupölyn kanssa samalla käsittelykerralla.

Nimensä mukaan Deep Purple muuttaa väriään violetksi reagoidessaan rautapitoisten lian kanssa. Värinmuutos kertoo mm. sen minne rautaa on kertynyt ja kuinka paljon, että milloin lika on liuotettu irti. Deep Purplen monipuolisuuden vuoksi, värinmuutos ei ole välttämättä yhtä nopea ja voimakas, kuin pelkästään raudanpoistoon tarkoitetuilla aineilla.

Ominaisuudet

  • Tuote: Dodo Juice Deep Purple
  • Käyttötarkoitus: Vanteiden puhdistus, raudan poisto
  • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
  • Pakkauskoko: 1000 ml

Autoduden pikaopas

Esipese vanteet mahdollisimman hyvin ennen aineen käyttöä. Sumuta Deep Purplea vanteen pintaan. Tasaisen levityksen varmistamiseksi ja puhdistustehon parantamiseksi voit levittää ainetta sumuttamisen jälkeen esim. pienellä harjalla. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti pois. Älä päästä kuivumaan pinnalle. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.