Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Ajovalojen kiillotussarja, QUIXX Headlight Restoration Kit

Käsin käytettävä setti samentuneiden muovisten ajovaloumpioiden kiillotukseen. Helppo käyttää, sisältää kaiken tarvittavan!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

17,43
-8%18,95

Saatavuus ei tiedossa

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Käsin käytettävä setti samentuneiden muovisten ajovaloumpioiden kiillotukseen. Helppo käyttää, sisältää kaiken tarvittavan!

QUIXX Headlight Restoration Kit on erittäin helppokäyttöinen, käsin käytettävä setti samentuneiden ja mattaantuneiden muovisten ajovaloumpoioiden kiillottamiseen. Ajan saatossa auringon UV-säteily, happosateet, auton pesut, hiekkapöly ja muut tekijät kellastuttavat ja naarmuttavat ajovaloumpion, saaden sen näyttämään mattapintaiselta. Tämä heikentää ajovalojen tehoa ja sitä kautta näkyvyyttä ja liikenneturvallisuutta huomattavasti. QUIXX Headlight Restoration Kit sisältää kaiken tarvittavan umpioiden palauttamiseksi uudenveroisiksi. Itse tehtynä umpioiden kunnostaminen on halpa keino parantaa turvallisuutta ja nostaa auton arvoa. Kiillotuksen jälkeen mukana tuleva suoja-aine varmistaa, ettei pinta ala kellastumaan heti uudestaan, sekä helpottaa puhdistusta lisääntyneen hylkivyyden myötä.

Toimitussisältö:

 • 1 kpl Kiillotusaine, 50g
 • 1 kpl Suoja-aine, 30 ml
 • 12 kpl Hiomapaperi (3 eri karkeutta)
 • 1 kpl Hiontatuki
 • 4 kpl Kiillotusliina
 • Käyttöohje

Ominaisuudet:

 • Mikä: Ajovalojen kiillotussarja, QUIXX Headlight Restoration Kit
 • Käytetään: Himmentyneiden ajovaloumpioiden kiillotus ja suojaus
 • Helppo käyttää
 • Käytetään käsin
 • Sisältää tarvikkeet kiillotukseen ja suojaukseen
 • Sopii muoviumpioille

Pikaopas:

Puhdista umpiot huolellisesti liasta ja suojaa umpiota ympäröivät pinnat esim. maalarinteipillä. Mikäli umpiot ovat ainoastaan hieman sameat eikä syviä naarmuja ole, voidaan hiontavaihe jättää välistä ja siirtyä suoraan kiillotusvaiheeseen.

Aloita vesihionta karkeimmalla hiomapaperilla ja pidä pinta jatkuvasti märkänä. Hio yhdensuuntaisin liikkein, esim. ylös-alas. Kun tarvittavat naarmut häviävät, vaihda hiomapaperi keskimmäiseen karkeuteen ja toista hionta, mutta tällä kertaa sivuttaissuuntaisin liikkein. Jatka, kunnes edellisen hionnan naarmut ovat poistuneet. Kun ensimmäisen vaiheen hiontanaarmu ovat poistuneet, vaihda hienoimpaan hiomapaperiin. Hio edellisen vaiheen naarmut pois, ylös-alas-suunnassa. Muista sumuttaa vettä jokaisessa vesihiontavaiheessa. Pyyhi lopuksi vesi ja hiontajäämät pois puhtaalla mikrokuituliinalla ja anna pinann kuivua.

Hionnan jälkeen annostele pieni määrä (1-2 herneen kokoista nokaretta) kiillotusainetta kiillotusliinalle. Työstä kiillotusainetta kohtuullista painetta käyttäen pieni alue kerrallaan edestakaisin liikkein. Kun alue on kirkas, siirry seuraavaan kohtaan. Lopuksi pyyhi kiillotusainejäämät pois pinnalta puhtaalla mikrokuituliinalla.

Viimeistele kunnostus levittämällä suoja-aine pintaan ja kiillottamalla pinta kiiltäväksi puhtaalla mikrokuituliinalla.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.