Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Quick Detailer Soft99 Smooth Egg, 250 ml

Nestemäinen auton ulkoisten osien viimeistelyaine. Käytetään suoraan märälle pinnalle pesun yhteydessä. Toimii parhaiten pinnoitteiden päällä.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
29,90
-21%37,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Nestemäinen auton ulkoisten osien viimeistelyaine. Käytetään suoraan märälle pinnalle pesun yhteydessä. Toimii parhaiten pinnoitteiden päällä.

Soft99 Smooth Egg on nestemäinen maalipinnan viimeistelyaine, joka tekee äärimmäisen voimakkaasti hylkivän kalvon auton ulkoisille osille. Tuote on erityisesti tarkoitettu pinnoitettujen pintojen viimeistelyyn ja ylläpitoon, mutta se sopii käytettäväksi myös sellaisenaan maalipinnan ainoana suojatuotteena. Tuotteen käyttö on todella helppoa, sillä se sumutetaan maalipinnalle heti pesun jälkeen pinnan ollessa vielä märkä. Vettä hylkivä kalvo auttaa pitämään pintoja puhtaana ja helpottaa kinnastelun jälkeistä kuivausta. Ainutlaatuisen aineesta tekee se, että sitä voidaan käyttää myös auton muille ulkoisille osille maalipinnan lisäksi. Sopii kaikille väreille.

Käsitellyt pinnat tuntuvat erittäin liukkailta ja ennen kaikkea näyttävät hyvältä! Lisäksi aine on suoraan käyttövalmis ja sitä on miellyttävä käyttää ja kuljettaa mukana tyylikkään pullon ja pienen koon ansiosta.

Toimitussisältö

 • Quick Detailer Soft99 Smooth Egg, 250 ml
 • Erittäin pehmeä mikrokuituliina

Ominaisuudet

 • Mikä: Quick Detailer Soft99 Smooth Egg
 • Käyttötarkoitus: Käytetään auton ulkoisten osien suojaamiseen pesun jälkeen
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoot: 250 ml
 • Suoraan käyttövalmis
 • Muuta: Sopii kaikille väreille
 • Maahantuoja: Autodude

Pikaopas

Valmistele autosi pesemällä se huolellisesti ennen aineen käyttöä. Suihkuta ainetta suoraan auton MÄRÄLLE pinnalle ja levitä aine tasaisesti mukana tulevalla mikrokuituliinalla. Älä käytä tuotetta liikaa, jotta se ei jättäisi tahroja. Jos tahroja ilmaantuu, poista ne kuivallla ja puhtaalla mikrokuituliinalla.

Warning label information:
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.