Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Quick Detailer Auto Finesse Finale, 500 ml

 
 

Erittäin monikäyttöinen, aitoa T1-luokan carnaubaa sisältävä vesipohjainen QD. Sopii niin vahapinnan elvyttämiseen, kuin kevyen lian poistoon. Ei tahraa.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
13,95

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Erittäin monikäyttöinen, aitoa T1-luokan carnaubaa sisältävä vesipohjainen QD. Sopii niin vahapinnan elvyttämiseen, kuin kevyen lian poistoon. Ei tahraa.

Auto Finesse Finale on erittäin monikäyttöinen, aitoa T1-luokan carnaubaa sisältävä vesipohjainen Quick Detailer. Sopii niin vahapinnan elvyttämiseen, kuin kevyen lian poistoon. Finale toimii erinomaisesti myös kuivausapuna. Sopii niin maali- ja lasipinnoille, kuin koville muovipinnoille. Ei tahraa. Herkullinen Maraschinokirsikan, tuttavallisemmin cocktail-kirsikan tuoksu lisää käyttömukavuutta!

Usein vahauksen jälkeen seuraa liian nopeasti pettymys, kun auto ei näytäkään enää täydelliseltä, kuten juuri vahattuna. Quick Detailerit ovat oivaa ensiapua, kun halutaan palauttaa vahauksen jälkeinen glamour nopeasti, vahapintaa kuluttamatta. Auto Finesse Finale selättää nopeasti kevyen irtolian, kuten sormenjäljet, linnun jätökset, kuolleet hyönteiset sekä pölyn, jättäen jälkeensä kiiltävän ja puhtaan vahapinnan. Ainetta voidaan käyttää niin vahapinnan elvyttämiseen, kuin kevyenä puhdistusaineena koville pinnoille. Sopii niin maali- ja lasipinnoille, kuin koville muovipinnoille. Ei tahraa.

Ominaisuudet

 • Tuote: Auto Finesse Finale
 • Käyttötarkoitus: Vahapinnan elvytys, kevyen lian poisto
 • Tuoksu: Maraschinokirsikka / cocktail-kirsikka
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Vesipohjainen
 • Sisältää aitoa T1-luokan carnaubaa
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä.

Käyttö Quick Detailerina: Suihkauta pari suihkausta käsiteltävälle pinnalle ja yksi suihkaus liinaan. Levitä aine mikrokuituliinan avulla ja pyyhi pinta varovasti puhtaaksi. Käännä liinasta puhdas, kuiva puoli tai käytä toista liinaa ja kiillota pinta kiiltäväksi.

Käyttö kuivausapuna: Suihkauta muutama suihkaus Finalea suoraan märälle, pestylle pinnalle ja kuivaa pinta.

Warning label information:
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.