Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ RIITTOISA

Puhdistusaine King Carthur PURE Exterior Cleaner, 1000 ml

Erittäin tehokas ja monikäyttöinen laimennettava liuotinpesuaine auton ulkopintojen puhdistukseen. Erinomainen esim. vahan tai kiillotusainejäämien poistoon sekä yksityiskohtien puhdistukseen. Myös ammattikäyttöön!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.19,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.0
5 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Nopea toimitus
  L H 29.5.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin tehokas ja monikäyttöinen laimennettava liuotinpesuaine auton ulkopintojen puhdistukseen. Erinomainen esim. vahan tai kiillotusainejäämien poistoon sekä yksityiskohtien puhdistukseen. Myös ammattikäyttöön!

King Carthur PURE Exterior Cleaner on äärimmäisen tehokas, erittäin monikäyttöinen ja riittoisa puhdistusaine, joka sopii kaikille maalatuille ulkopinnoille. Se on kehitetty poistamaan kaikista vaikein ja pinttynein lika, joten se soveltuu erinomaisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan maksimaalista puhdistustehoa. PURE Exterior Cleaner hajottaa kaikentyyppistä likaa, ja se toimii niin esipesuaineena kuin hyönteisten poistossa, moottoritilan puhdistuksessa sekä pienempien alueiden, kuten esim. polttoaineluukun täsmäpuhdistuksessa. Aine liuottaa tehokkaasti niin orgaanisen kuin rasva- ja öljypohjaisenkin lian, ja sitä voidaan käyttää jopa vanhan vahakerroksen poistoon! Pesuteholtaan aine riittää jopa kontaktittomaan pesuun, mutta tarvittaessa sen vaikutusta voidaan tehostaa pinnalle sopivalla brushilla tai harjalla. Ainetta voidaan käyttää niin sumutin- ja pumppupullossa kuin myös painepesuriin liitettävässä vaahdottimessakin!

Reilusti laimennettavan koostumuksen ansiosta PURE Exterior Cleanerin käyttö on erittäin joustavaa, ja seoksen voimakkuutta säätämällä pinnat voidaan pestä niiden likaisuuden mukaan. Miedompi seos kevyemmän lian poistoon, vahvempi seos tiukemman, esim. öljyisen lian tai vanhan vahakerroksen poistoon. NTA-vapaa (nitrilotietikkahappo), perustuu uusiutuvista luonnonvaroista saatuihin pinta-aktiivisiin aineisiin. Toimitetaan laimentamattomana tiivisteenä. Käyttöä mukavoittaa miellyttävän raikas sitrushedelmien tuoksu!

Duden vinkki! Sumuta ainetta auton likaisimmille alueille, esim. helmoihin, kylkiin ja perään. Tämän jälkeen vaahdota varsinainen esipesuaine kauttaaltaan auton pintaan. Näin aineen vaikutusaikaa saadaan pidennettyä ja pesutulos maksimoitua! Konehuonetta, polttoainetankin luukkua tai muita yksityiskohtia pestäessä sumuta aine suoraan pestävälle pinnalle, anna vaikuttaa hetki, käy kohteet läpi brushilla ja huuhtele pois. Soveltuu loistavasti myös kiillotusainejäämien pois pesemiseen!

Valitse King Carthur PURE Exterior Cleaner jos:

Etsit tehokasta liuotinpesuainetta
Haluat eroon pinttyneestäkin liasta
Arvostat riittoisuutta

Duden kommentti: "Loistava tuote erityisen vaikean lian poistoon, puhdistusteholtaan paras tuntemamme liuotinpesuaine! Poistaa niin vanhat vahat, kuin kiillotusainejäämät tai tiukkaan pinttyneen lian vaivatta. Loistava myös ennen kiillotusta tehtävään puhdistukseen, kun kaikki luukkujen välit, merkkien ja maskien raot yms. pitää saada pestyä."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur PURE Exterior Cleaner
 • Käyttötarkoitus: Ulkopintojen puhdistus, pinttyneimpien tahrojen poisto
 • Laimennusuhde: 1:6 - 1:10
 • Tuoksu: Raikas sitrushedelmä
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla
 • Pakkauskoko: 1000 ml
 • Soveltuu kaikille maalatuille ulkopinnoille
 • Hajottaa kaikentyyppistä likaa
 • Tehokas koostumus
 • Riittoisa tiiviste

Autoduden pikaopas

Sumutinpullo

Laimenna ainetta pinnan likaisuuden mukaan sumutinpulloon ja ravista pulloa huolellisesti. Sumuta ainetta suoraan käsiteltävään kohtaan, tehosta vaikutusta pinnalle sopivalla brushilla tai harjalla, anna vaikuttaa hetken ja lopuksi huuhtele huolellisesti pois runsaalla vedellä.

Vaahdotin

Annostele aine raakana vaahdottimen pulloon. Säädä seos sopivaksi vaahdottimen säätöruuvista, vaahdota pesuaine pintaan, anna vaikuttaa mahdollisimman pitkään ja huuhtele pois.

Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna aineen kuivua pintaan. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.

Varoitusetiketin tietoja:
H314

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)