Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Puhdistus- ja vahausliina Soft99 Fukupika Wash&Wax Wipes, 12 kpl

Helppokäyttöiset, kevyen lian poistoon tarkoitetut puhdistusliinat, jotka jättävät jälkeensä vahakerroksen. Pakkaus sisältää 12 kpl liinoja.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
8,53
-52%17,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Helppokäyttöiset, kevyen lian poistoon tarkoitetut puhdistusliinat, jotka jättävät jälkeensä vahakerroksen. Pakkaus sisältää 12 kpl liinoja.

Soft99 Fukupika Wash&Wax Wipes ovat kolmikerroksisia puhdistusliinoja kevyen irtolian ja tahrojen poistoon. Sen monikerroksisen rakenteen ansiosta pinnoilta pois pyyhkityvä lika imeytyy liinan keskelle, jolloin liinan uloimmat kerrokset pysyvät puhtaampana. Näin liina liukuu paremmin puhdistettavaa pintaa vasten, jolloin myös maalipinnan naarmuuntumisen riski vähenee. Kevyesti pesevien ainesosien lisäksi, liina jättää jälkeensä kevyen vahakerroksen, joka suojaa maalipintaa saasteilta sekä lisää pinnan hydrofobisuutta, jolloin sekä vedenhelmeily paranee, että pintojen puhtaanapito helpottuu huomattavasti! Kätevän kokoinen pakkaus kulkee vaivattomasti mukana vaikkapa auton hanskikaslokerossa! Ei sisällä hiovia ainesosia. Soveltuu kaikenvärisille maalipinnoille.

Älykkään, uudelleensuljettavan pakkauksen ansiosta liinat pysyvät tuoreina seuraavaa käyttökertaa varten! Jokainen pakkaus sisältää 12 kpl liinoja, ja valmistajan mukaan normaalikokoisen henkilöauton kokonaiskäsittely vaatii 2-3 liinaa likaisuusasteesta riippuen. Soveltuu ainoastaan maalipinnalle!

Ominaisuudet

 • Tuote: Soft99 Fukupika Wash&Wax Wipes
 • Käyttötarkoitus: Kevyen lian puhdistus, maalipinnan suojaaminen
 • Pakkaus: Uudelleensuljettava muovipakkaus
 • Pakkauskoko: Pakkaus sisältää 12 liinaa
 • Liinan koko: 350 x 300 mm
 • Muuta: Sopii kaikille väreille
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Ota liina, ja taita se muutamaan kerrokseen. Pyyhi käsiteltävät alueet kevyesti, välttäen lian levittämistä. Jos liina kuivuu tai likaantuu huomattavalla tavalla, ota uusi liina pakkaukesta. Vältä kovaa hankaamista! Soveltuu ainoastaan maalipinnoille!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)