Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Pohjustusaine Dodo Juice Supernatural Micro Prime

Hienosti hiova vahan pohjustusaine, jolla saadaan viimeistelyä maalipinta vahaa varten. Voidaan käyttää kiillotuskoneen kanssa tai käsin.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.23,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Hienosti hiova vahan pohjustusaine, jolla saadaan viimeistelyä maalipinta vahaa varten. Voidaan käyttää kiillotuskoneen kanssa tai käsin.

Micro Prime on hienosti hiova vahan pohjustusaine Dodo Juicen Supernatural-tuoteperheestä. Micro Primeä käytetään pinnan viimeistelyyn ennen vahausvaihetta, jolloin saadaan vaha tarttumaan maalipintaan mahdollisimman hyvin. Ainetta voidaan käyttää joko käsin tai kiillotuskoneen kanssa. Yhdessä kiillotuskoneen kanssa se poistaa tehokkaasti, pinttyneet tahrat, öljyn ja pintahapettumat jättäen pinnan kiiltäväksi ja antaen näin hyvän pohjustuksen vahalle.

Käsittely Micro Primellä edesauttaa vahan ja kiillotusaineiden tarttumista pintaan. Samalla vahan levittäminen helpottuu ja vaha myös kestää pidempään. Voidaan käyttää myös käsin.

Ominaisuudet

 • Tuote: Dodo Juice Supernatural Micro Prime
 • Käyttötarkoitus: Maalipinnan viimeistely ja vahan pohjustusaine
 • Pakkauskoko: 250 ml tai 500 ml
 • Pakkaus: Muovipullo pikakorkilla
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Tee maalipinnalle perusteellinen puhdistus. Levitä Micro Primeä käsiteltävälle pinnalle. Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme käyttämään myllytyskonetta viimeistelylaikalla, mutta aine on myös mahdollista käyttää käsin. Käsin käytettäessä on suositeltavaa työstää ainetta pintaan mahdollisimman hyvin, sillä lopputulos paranee työstämisen myötä. Kiillota ylimääräinen aine pois kiillotusliinalla. Levitä lopuksi haluamasi vaha.

Säilytä viileässä, valolta suojattuna.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)