Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Pohjustusaine Dodo Juice Lime Prime

Hienosti hiova ja tehokkaasti syväpuhdistava vahan pohjustusaine, joka irrottaa pinnasta lian, joka ei perusteellisella pesulla lähde. Voidaan levittää joko käsin tai koneellisesti, takaa vahalle optimaalisen tarttumapinnan!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.7,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Hienosti hiova ja tehokkaasti syväpuhdistava vahan pohjustusaine, joka irrottaa pinnasta lian, joka ei perusteellisella pesulla lähde. Voidaan levittää joko käsin tai koneellisesti, takaa vahalle optimaalisen tarttumapinnan!

Dodo Juice Lime Prime on hienosti hiova pohjustusaine, jota voidaan käyttää auton perusteellisen pesun jälkeen ennen vahausta viimeistelemään pinta ja antamaan vahalle optimaalinen tarttumapinta. Lime Prime syväpuhdistaa käsiteltävän pinnan liasta sekä mm. kalkkijäämistä, jotka eivät perusteellisen pesun yhteydessä ole vielä irronneet. Puhdistuksen lisäksi Lime Prime hioo kevyesti hapettumia sekä hologrammeja, joita on voinut syntyä esimerkiksi koneellisen kiillotuksen yhteydessä auton maalipintaan. Pohjustusainetta käytettäessä vahalle saadaan taattua täydellinen tarttumapinta, minkä ansiosta vaha sekä tarttuu paremmin ajoneuvoon että kestää myös pidempään. Lime Prime on erittäin nopea ja helppo käyttää, ja se voidaan levittää pintaan joko käsin tai kiillotuskoneella. Soveltuu erinomaisesti nykyaikaisten autojen koville ja keskikoville lakkapinnoille. Raikas limen tuoksu, saatavilla 100 ml tai 500 ml pakkauksessa.

Ominaisuudet

 • Tuote: Dodo Juice Lime Prime
 • Käyttötarkoitus: Vahan pohjustusaineena
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoko: 100 tai 500 ml
 • Syväpuhdistaa ja poistaa hapettumia
 • Raikas limen tuoksu

Autoduden pikaopas

Suorita autolle perusteellinen pesu. Levitä Lime Primeä käsiteltävälle alueelle. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään ainetta yhdessä kiillotuskoneen sekä viimeistelylaikan kanssa, mutta se voidaan levittää myös käsin. Käsin käytettäessä on suositeltavaa työstää ainetta pintaan mahdollisimman hyvin, sillä peittävyys paranee työstämisen myötä. Kiillota ylimääräinen aine pois kiillotusliinalla. Suojaa käsitelty alue vahalla!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)