Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ MONIKÄYTTÖINEN

Pesukinnas Gyeon Q²M SilkMitt EVO

Äärimmäisen laadukas mikrokuitukinnas, joka soveltuu sekä pesuun että vaikeiden paikkojen kuivaamiseen! Samaa materiaalia kuin Gyeon SilkDryer EVO.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
15,21
-10%16,90
Tuotenumero: HS16392

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
2 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hyvä tasopintojen pesuun 👍
  fi
  R I 2.5.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Äärimmäisen laadukas mikrokuitukinnas, joka soveltuu sekä pesuun että vaikeiden paikkojen kuivaamiseen! Samaa materiaalia kuin Gyeon SilkDryer EVO.

Gyeon Q²M SilkMitt EVO on kinnas, jolla on kaksi eri käyttötarkoitusta: sitä voidaan käyttää sekä pesuun että vaikeiden paikkojen kuivaukseen. Se on materiaaliltaan samaa kuin valmistajansa SilkDryer EVO, ja on täten erittäin imukykyinen ja hyvin kulutusta kestävä. Kuten em. kuivausliinassa, on tässä kintaassakin innovatiivinen "Twist Loop" -neulos, joka tekee kintaasta erittäin hellävaraisen ja hyvin liukuvan. Lisäksi kintaan sisällä on vaahtomuovikerros, joka imee itseensä suuren määrän vettä ja tekee näin pesemisestä miellyttävää. Gyeon SilkMitt EVO on ehdoton apuväline varsinkin ovenvälien, takakontin kehysten, tiivisteiden, helmojen ja muiden vaikeasti tavoitettavien alueiden kuivaamiseen. Se toimii erinomaisesti yhdessä myös pien- ja raudanpoistoaineiden sekä lasinpesuaineiden kanssa. Kintaan avulla aine voidaan levittää tasaisesti pintaan ja tehostaa sen vaikutusta, jolloin  erityisen pahasti pinttyneidenkin alueiden puhdistaminen on helpompaa.

Verrattuna edeltävään malliin, tässä EVO-versiossa on korkeampi GSM, eli se on rakenteeltaan hieman paksumpi ja täten myös imukykyisempi. Paranneltu "Twist Loop" -neulos lisää puhdistustehoa, liukuu paremmin ja lisää kintaan kestävyyttä.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M SilkMitt EVO
 • Käyttötarkoitus: Autoshampoon kinnastelu, kuivaus
 • Pesu: Vain käsinpesu (maks. 30°), älä rumpukuivaa, älä silitä, älä valkaise
 • Soveltuu sekä kinnasteluun että kuivaamiseen
 • Erittäin imukykyinen ja kestävä
 • Hellävarainen ja hyvin liukuva rakenne
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Mikrokuituliinat ovat lähes poikkeuksetta konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli mikrokuituliina pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin liina ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään liinojen pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. Gyeon Q²M TowelWash, jotta liina saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Kuivausliinoja ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki kuivausliinaa.

Mikrokuituliinan pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta liina puhdistuu pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt mikrokuituliina ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuituliinat saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)