Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ TILAVA

Pesuämpäri King Carthur 20 L + Kansi

Mitta-asteikolla varustettu 20 litran pesuämpäri, joka on kehitetty erityisesti autonpesuun! Mukana toimitetaan kiinni kierrettävä tiivistetty kansi. Ämpärissä myös siirtelyä helpottava metallinen kantokahva!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.27,96
-26%37,80

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.7
65 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Ylihintanen laatun nähde
  fi
  Puustinen A 21.3.2024
 2. Hyvän kokoinen ämpäri hiekanerottimella.
  fi
  Järveläinen J 26.7.2023
 3. Perus ämpäri, missä kierre kansi. Eli just sitä mitä saattoi odottaakin.
  fi
  Gröhn M 22.6.2023
 4. Erittäin iso kokoinen pesusankko kaikilla mausteilla
  fi
  H T 14.6.2023
 5. Vaativalle käsinpesijälle vahva suositus.
  fi
  Toppala J 27.5.2023
 6. Ajaa asiansa ja hyvän näkönen👍🏽
  fi
  Kainulainen J 26.5.2023
 7. Koko hyvä
  fi
  L P 2.5.2023
 8. Iso tilava pesuämpäri. Yks tähti tippuu pois, koska ämpärin "kauluksesta" oli muovinpala irronnut. Kuljetusvaurio tod.näk.
  fi
  Carlsson R 27.4.2023
 9. Laadukkaalta ja toimivalta vaikuttaa kahden käyttökerran perusteella.
  fi
  Kaasalainen K 19.4.2023
 10. Bra och snygg hink, får plats med många liter vatten samt mycket tvätt redskap och kem.
  sv
  Lindberg S 7.12.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Mitta-asteikolla varustettu 20 litran pesuämpäri, joka on kehitetty erityisesti autonpesuun! Mukana toimitetaan kiinni kierrettävä tiivistetty kansi. Ämpärissä myös siirtelyä helpottava metallinen kantokahva!

King Carthurin laadukas ja erittäin tyylikäs mitta-asteikolla varustettu pesuämpäri täyttää kaikki autonpesijän tarpeet. Tämä savunharmaa ämpäri on kokonsa puolesta optimoitu juurikin ajoneuvon käsinpesuun, ja sen vankka rakenne tekee käytöstä miellyttävää. Ämpäriin mahtuu 20 l pesuvettä, mikä riittää erinomaisesti auton pesuun. Lisäksi ämpärin mukana toimitetaan siihen sopiva kansi, joka voidaan kiertää ämpäriin tiukasti kiinni. Kierrettävän kannen ansiosta käyttäjän ei tarvitse huolehtia veden läikkymisestä esimerkiksi ämpärin siirtelyn aikana. Kannessa on kiertämistä varten muotoillut kädensijat, jotka tekevät käytöstä helppoa. Autonpesun lisäksi tämä ämpäri taipuu moneen muuhunkin käyttötarkoitukseen, kuten vaikkapa pihatöiden tai kodin siivouksen apuvälineeksi. Ämpäri on läpinäkyvä, joten veden ja muiden nesteiden määrää on helppo seurata ämpärin kyljistä. Tarkempaa mittausta varten kyljessä on myös mitta-asteikko, joka helpottaa annostelua huomattavasti.

King Carthur pesuämpärin kannen ulkorengas on tiivistetty, eli kaatuessaankaan vesi ei tulvi ämpäristä ulos ja suuremmilta kuivaustöiltä vältytään. Käytön helpottamiseksi ämpäri on myös varustettu kantokahvalla, jonka kädensija on päällystetty mustalla muoviosalla. Näin myös täyden ja painavan ämpärin siirtely paikasta toiseen on helppoa ja ergonomista.

Huom! Voit ostaa joko pelkän ämpärin kansineen (1 tai 2 kpl) tai setin, jossa on mukana ämpäri, kansi ja hiekanerotin (King Carthur DirtCone).

Duden kommentti: "Tämä KC:n pesuämpäri on jokaisen autonpesijän must have -tuote! Sen lisäksi että ämpäri on tyylikäs, sen kaikki pienet yksityiskohdat helpottavat käyttäjää huomattavasti pesutöissä. Kyljessä olevan mitta-asteikon avulla voidaan annostella joko vesi tai pesuaine, kahvassa on kantamista helpottava kädensija ja kierrettävä ja tiivis kansi varmistaa, ettei nesteet läiky, ja näin ämpäriä voidaan kuskata myös pihan poikki ilman pelkoa kukkien ylimääräisestä kastelusta pesuaineilla!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur pesuämpäri
 • Väri: Savunharmaa
 • Tilavuus: 20 l
 • Korkeus: 39 cm
 • Pohjan halkaisija: 26.5 cm
 • Mitta-asteikko kyljessä
 • Kierrettävä kansi
 • Kannen ulkorengas tiivistetty
 • Käyttöä mukavoittava kantokahva

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)