Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Paineilmapuhdistaja Dr Dirt Dust Blaster

Paineilmakompressoriin liitettävä puhdistustyökalu, joka nostattaa lian tehokkaasti pinnan syvistäkin huokosista! Soveltuu mm. ahtaiden kolojen, ajoneuvon tekstiilipintojen sekä mm. kiillotuslaikkojen puhdistukseen ilman mekaanista kosketusta, pesuaineita tai kastelua!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
37,51
-6%39,90
Tuotenumero: HS17969

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
10 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Fornøyd, gjør det den skal
  no
  Østby R 15.7.2024
 2. Denna är helt grym!!!
  sv
  Lundh P 24.3.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Paineilmakompressoriin liitettävä puhdistustyökalu, joka nostattaa lian tehokkaasti pinnan syvistäkin huokosista! Soveltuu mm. ahtaiden kolojen, ajoneuvon tekstiilipintojen sekä mm. kiillotuslaikkojen puhdistukseen ilman mekaanista kosketusta, pesuaineita tai kastelua!

Dr Dirt Dust Blaster on paineilmakompressoriin liitettävä superkätevä apuväline, jonka avulla ajoneuvon ahtaat kolot, pienet yksityiskohdat, herkät pinnat sekä mm. kiillotuslaikat saadaan puhdistettua ilman mekaanista kosketusta, pesuaineita tai edes pinnan kastelua! Kompressoriin suoraan liitettävä Dust Blaster kohdistaa voimakkaan ilmanpaineen kapealla suuttimella pienelle alueelle kerrallaan, jolloin ilman piiskamainen isku nostattaa lian nopeasti pintaan tai jopa suoraan ilmaan tehden puhdistuksesta erittäin helppoa. Pintaan noussut irtolika on helppo poistaa esimerkiksi imuroimalla, jolloin kallisarvoista aikaa ei tarvitse kuluttaa monivaiheisiin puhdistusprosesseihin, eikä sinun tarvitse myöskään odottaa pinnan kuivumista pesun jälkeen.

Dust Blasterin mukana toimitetaan sekä perinteinen kapea suutin että harjaspäällä varustettu suutin, joista ensimmäinen soveltuu erityisesti kovien pintojen sekä pienten kolojen puhdistukseen, kun taas harjaspäinen suutin soveltuu mm. pinttyneiden tai erittäin hiekkaisten kangaspenkkien, mattojen, oviverhoilujen sekä muiden kangaspintojen puhdistukseen. Lisäksi Dust Blasteria voidaan hyödyntää mm. kiillotuslaikkojen puhdistuksessa, ja se on myös erittäin kätevä apuväline kodin tekstiilipintojen puhdistuksessa!

Toimitussisältö

 • Dr Dirt Dust Blaster
 • Kapea suutin
 • Kapea suutin harjaspäällä
 • 1/4" liitin

Ominaisuudet

 • Tuote: Paineilmapuhdistaja Dr Dirt Dust Blaster
 • Käyttötarkoitus: Ajoneuvon sisustan puhdistus
 • Kompressoriin liitettävä lisävaruste
 • Käyttöpaine: 6-9.2 bar
 • Ilmanmäärä: 150 l/min
 • Ruostumatonta terästä
 • Laakeroitu suutinputki
 • Takuu: 12 kk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)