Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 26.08 myymälä avoinna 9-13:30

Otsonaattori Ozone Xtreme Air Cleaner VI Digital

 

Tehokas otsonaattori, joka neutraloi pahaa hajua aiheuttavat molekyylit sekä ilmasta, että suoraan hajun lähteeltä. Poistaa esim. tupakan hajun pysyvästi! Otsonintuotto jopa 5000 mg/h.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

249

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Tehokas otsonaattori, joka neutraloi pahaa hajua aiheuttavat molekyylit sekä ilmasta, että suoraan hajun lähteeltä. Poistaa esim. tupakan hajun pysyvästi! Otsonintuotto jopa 5000 mg/h.

Ozone Xtreme Air Cleaner VI Digital on tehokas, pahojen hajuhaittojen poistoon tarkoitettu otsonigeneraattori. Nimensä mukaan laite tuottaa otsonia, tehokasta hapetinta, joka neutraloi pahaa hajua aiheuttavat molekyylit sekä ilmasta, että suoraan hajun lähteeltä joutuessaan kosketuksiin niiden kanssa. Otsoni siis tuhoaa kaiken orgaanisen, kuten homeen, bakteerien yms. tuottamat hajut. Otsonaattorit sopivat erinomaisesti kaikkien suljettujen tilojen sekä esim. auton sisustan ilmanlaadun parantamiseen. Olipa kyseessä sitten tupakoitu auto, tunkkainen varasto tai muu pahan hajun täytteinen tila, niin otsonointi on oikea, nopea ja tehokas tapa päästä eroon edellämainituista ongelmista.

Toimitussisältö

 • Ozone Xtreme Air Cleaner VI Digital
 • Virtakaapeli
 • Käyttöohjeet

Ominaisuudet

 • Tuote: Ozone Xtreme Air Cleaner VI
 • Käyttötarkoitus: Pahojen hajuhaittojen poisto, ilmanlaadun parantaminen
 • Käyttöjännitealue: 220-240 V
 • Otsonintuotto: Max. 5000 mg/h
 • Teho: 80 W
 • Otsonilevyjen määrä: 1
 • Käyttöikä: 6000-8000 h
 • Mitat: 238 x 170 x 217 mm
 • Paino: 2.6 kg
 • Käyttölämpötila: 10 - 35°C
 • Hyväksynnät: CE, RoHS
 • Takuu: 12 kk

Käyttöohjeet

Otsonigeneraattoria käytettäessä on noudatettava tiettyjä turvallisuuden perusmääräyksiä, jotta henkilö- tai omaisuusvahinkojen riskiä voidaan vähentää.

Ennen käyttöä

Varmista, ettei otsonoitavassa tilassa ole ihmisiä, eläimiä tai kasveja. Sulje otsonoitava tila, välttääksesi otsonivuotojen pääsyä lähialueille, joissa on ihmisiä, eläimiä tai kasveja. Käytä otsonaattoria käyttöohjeen suositusten mukaisesti, jotta vahingoilta vältyttäisiin.

Käytön aikana

Varmista, ettei kukaan pääse otsonoitavaan tilaan, jossa laite on käynnissä. Varmista, ettei otsonia vuoda lähialueille, joissa on ihmisiä, eläimiä tai kasveja.

Käytön jälkeen

Otsoni hajoaa keskimäärin 30 minuutissa, mutta aika voi vaihdella monien ympäristötekijöiden, kuten lämpötilan ja ilmankosteuden mukaan.

"Ottaen huomioon otsonin haitallisuuden ja otsonoinnin johdosta mahdollisesti syntyvät haitalliset sivutuotteet ja niiden vaikutuksen materiaaleihin, otsonointi tulee tehdä niin, että otsonoitava tila on tyhjä ja otsonin leviäminen muihin tiloihin esimerkiksi ilmanvaihdon kautta on estetty. Otsonoitava tila on merkittävä varoituskyltein. Lisäksi on noudatettava riittävää varoaikaa (vähintään 24 h, mielellään 48 h) ennen tiloihin menemistä/tilojen käyttöä. Otsonoinnin jälkeen tilassa tulee tehostaa ilmanvaihtoa ilmassa olevien epäpuhtauksien poistamiseksi ja varoajan jälkeen puhdistaa pinnat pyyhkimällä niille mahdollisesti päätyneiden epäpuhtauksien poistamiseksi." - Hanna Leppänen, Matti Peltonen, Hannu Komulainen, Anne Hyvärinen. 2017. Otsonointi sisäympäristössä.

Normal Mode

 1. Kytke virtakaapeli laitteen takaosassa olevaan liittimeen, ja sen jälkeen virtalähteeseen. Laitteen LCD-näyttö ilmoittaa "POWER OFF".
 2. Paina "Power" -nappia käynnistääksesi laitteen.
 3. Paina "Ozone" -nappia valitaksesi otsonipitoisuuden (20-100%).
 4. Paina "Timer" -nappia valitaksesi käyttöajan, jokainen napin painallus lisää käyttöaikaa 15 minuutilla. Maksimi käyttöaika on 3 tuntia.
 5. Paina "Fan" -nappia asettaaksesi tuulettimen nopeuden, 6 nopeusasetusta.
 6. Kun aika on valittu, niin laite käynnistyy 10 sekunnin päästä.

Interval Mode

 1. Kytke virtakaapeli laitteen takaosassa olevaan liittimeen, ja sen jälkeen virtalähteeseen. Laitteen LCD-näyttö ilmoittaa "POWER OFF".
 2. Paina "Power" -nappia käynnistääksesi laitteen.
 3. Paina "Interval" -nappia valitaksesi toiminta-ajan.
  • Yksi painallus - 12 h toiminta-aika
  • Kaksi painallusta - 24 h toiminta-aika
  • Kolme painallusta - Poistuminen Interval Modesta

Suosituksia

Optimaalinen käyttölämpötila laitteelle on yli 20°C:sta. Matalemmissa lämpötiloissa käyttökertoja voidaan tarvita useita. Aseta laite mahdollsimman keskelle otsonoitavaa tilaa, ja nosta se tuolin tai pöydän päälle tehokkuuden parantamiseksi. Kun käsittelet ajoneuvoja, niin avaa niiden ikkunoita hieman, jotta puhdas ilma pääsee sisälle. Avaa kaikki käsittelyalueen kaapit, lokerot jne, jotta ne voivat altistua otsonille.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.