Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Näytepakkaus Gyeon Q²M Experience 9 in 1

Yhdeksän Gyeon Q²M -sarjan tuotetta sisältävä näytepakkaus, mahdollistaa tuotteisiin tutustumisen ennen isompien pullojen ostoa. 80 ml / tuote!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
24,90
-45%44,90

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Monipuolisesti kaikkea mielenkiintoista
Leppänen K27.9.2021
Erittäin hyviä tuotteita ja sai varmuutta ennenkuin tilaa isompia määriä.
Regina V22.9.2021
Hyvän laatuisia aineita
Äijälä A13.8.2021
Huippu kokeilupulloja, huippu tuotellille.
Korpi S13.8.2021
Aivan mahtava pakkaus
Hellman M8.6.2021
Löytyi jotain joka tulee jäämään hyllyyn. Tämän kokeilun hinta oli kohdallaan.
Halmela K10.5.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Yhdeksän Gyeon Q²M -sarjan tuotetta sisältävä näytepakkaus, mahdollistaa tuotteisiin tutustumisen ennen isompien pullojen ostoa. 80 ml / tuote!

Monipuolisesti kaikkea mielenkiintoista
Leppänen K27.9.2021
Lue lisää arvosteluja

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

9in1 -SETTI GYEONIN SUOSITUIMMISTA AUTONHOITOAINEISTA

MAHDOLLISTAA TUOTTEIDEN TESTAAMISEN ENNEN SUUREMPIEN PAKKAUSTEN OSTOA

Ei ole mitään ärsyttävämpää, kuin ostaa jokin tuote ja huomata, ettei se sovellukaan omaan käyttöön tai toimi kuten tuotteen pitäisi. Koska Gyeon luottaa tuotteisiinsa 100%, ovat he tehneet nk. samplesetit, joissa on 9 erilaista tuotetta kätevässä 80 ml pakkauskoossa. Setin avulla tuotteita pääsee testaamaan juuri omassa käytössä ennen suurempien pakkausten hankkimista. Näin voidaan helposti kokeilla, miten tuotteet toimivat, ja varmistaa, että ne soveltuvat omaan käyttöön. Sopivien tuotteiden löytyessä on helppo ostaa seuraavalla kerralla vain suurempi pakkaus juuri samaa ainetta ja tietää, mihin rahansa sijoittaa.

Gyeon Q²M Experience Set on yhdeksän tuotetta sisältävä näytepakkaus, joka on rakennettu Gyeon-tuotemerkin suosituimpien tuotteiden ympärille. Setti antaa mahdollisuuden tutustua Gyeonin brändiin ja Q²M -tuoteperheeseen, joka on viime vuosina noussut suuren yleisön suosioon, ilman suurten pakkausten ostoa. Setti sisältää tuotteet maalipinnan, vanteiden ja renkaiden puhdistukseen ja suojaamiseen, sekä lisäksi ylläpitoon tarkoitetut aineet. Jokainen tuote tulee 80 ml. pakkauskoossa, sopivalla sumuttimella tai annostelukorkilla varustettuna. Jokaisella aineella käsittelee vähintään henkilöauton, ja joitain aineita (esim. CeramicDetailer tai Bathe+) riittää useampaankin pesukertaan!

Setin sisältö

Tarkemmat kuvaukset settiin kuuluvista tuotteista

Gyeon Q²M Bathe+ on autohoitoharrastajien keskuudessa jättisuosioon noussut pinnoittava autoshampoo, joka sisältää kestopinnoitteistakin tuttua SiO₂ -sidosta. Tämä sidos muodostaa erittäin voimakkaasti hylkivän, näkymättömän suojakalvon auton ulkopinnan KAIKILLE MATERIAALEILLE. Käytetään normaalissa kinnaspesussa auton esipesun jälkeen.

Gyeon Q²M WetCoat on äärimmäisen helppokäyttöinen sumutettava suoja-aine auton ulkoisten osien suojaamiseen. Se sumutetaan suoraan märälle, pestylle pinnalle ja huuhdellaan pois. Kvartsipohjaisena WetCoat jättää pinnalle todella mukavan kiillon ja loistavan veden hylkimisen ansiosta se helpottaa auton puhtaanapitoa huomattavasti! Aine toimii maalipinnan lisäksi kaikilla muillakin auton ulkopinnoilla, kuten ikkunoissa, muovilistoissa ja vanteissa. Valmistaja lupaa WetCoatin kestoksi yli 3 kuukautta. Erinomainen aine jos auto tulee suojata nopeasti, eikä perinpohjaiselle käsittelylle ole aikaa.

Gyeon Q²M QuickDetailer on äärimmäisen helppo- ja nopeakäyttöinen Quick Detailer. Sen tarkoituksena on lisätä pinnan kiiltoa ja liukkautta. Lisäksi se soveltuu myös pienten likatahrojen, pölyn ja sormenjälkien poistamiseen. Tuote onkin parhaimmillaan esim. autonäyttelyissä antamaan se kuuluisa viimeinen silaus pinnalle. Ei siis korvaa perinteistä vahaa tai pinnoitetta, vaan on nimenomaan tarkoitettu elvyttämään / "boostaamaan" jo suojattua pintaa.

Gyeon Q²M CeramicDetailer on keraamisen pinnoitteen ylläpitoon tarkoitettu aine, joka lisää pinnoitteen kiiltoa sekä hydrofobisia, eli hylkiviä ominaisuuksia. CeramicDetailer on erittäin helppokäyttöinen, sillä sitä voidaan käyttää sekä kuivalle että märälle pinnalle, jolloin se toimii myös erinomaisena kuivausapuna. Lähtökohtaisesti aine on tarkoitettu kestopinnoitteiden päälle käytettäväksi, mutta sitä voidaan käyttää myös ns. "Stand Alone" -tuotteena maalipinnan ainoana suojana. Sopii kaikille ulkoisille pinnoille.

Gyeon Q²M TireCleaner on tehokas puhdistusaine auton renkaille. Se poistaa niin tiukassa olevan lian kuin vanhat rengaskiillokkeetkin, antaen uudelle rengaskiillokkeelle optimaalisen pinnan tarttua. Sopii kaikentyyppisille renkaille, myös klassisille valkokylki-renkaille. Ei vaurioita vannetta tai siinä olevaa pinnoitetta, vaan soveltuu säännölliseen myös rengaspesuun. Ehdoton ennen rengaskiillokkeen asennusta!

Gyeon Q²M TireExpress on erittäin helppokäyttöinen rengaskiilloke, joka luo renkaan pinnalle ohuen kalvon. Kalvo palauttaa alkuperäistä väriä ja jättää pinnan mataksi sekä estää lian imeytymisen pintaan helpottaen renkaiden puhtaanapitoa. Vesipohjaisena se voidaan asentaa suoraan pesun jälkeen myös märälle pinnalle. Se ei kuitenkaan häviä kuivumisen jälkeen esim. vesisateessa pois.

Gyeon Q²M RestartWash on erittäin riittoisa ja liukas, pinnoitteen elvyttämiseen sekä pintojen puhdistukseen tarkoitettu autoshampoo. Ilman asianmukaista ylläpitopuhdistusta lika pääsee kerrostumaan maalipintaan, jonka myötä pinnoitteella suojattu maalipinta menettää ajan myötä parhaimman suorituskyvyn. RestartWash on tuote, joka sekä puhdistaa tehokkaasti että palauttaa pinnoitteen alkuperäisen hydrofobisuuden, eli hylkivän ominaisuuden. Erityisominaisuutena RestartWash poistaa myös kevyttä rautasaostumaa. Kaiken kaikkiaan RestartWash on nappivalinta pinnoitetun auton ylläpitopesuihin, joka soveltuu säännölliseen käyttöön. Turvallinen kaikille ulkoisille pinnoille, mukaan lukien vanteille ja pyöränkaarille. Voidaan käyttää perinteiseen tyyliin pesuämpärissä, mutta poikkeuksellisesti myös vaahdottimessa.

Gyeon Q²M Iron on tehokas raudanpoistoaine, jota käytetään auton ulkopinnoille kiinnittyneiden rautahiukkasten ja lentoruosteen poistoon. Poistaa myös rautapitoisen jarrupölyn nopeasti ja tehokkaasti.

Gyeon Q²M Tar on tehokas liutinpohjainen aine pien- ja liimanpoistoon.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoito-oppaasta.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.