Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Nahkaratin korjaussarja, Furniture Clinic Leather Steering Wheel Repair Kit

Helppokäyttöinen TEE-SE-ITSE-korjaussarja mustalle nahkaratille. Ammattitason välineillä kuluneen ratin korjaaminen uutta vastaavaksi onnistuu helposti!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

32,11
-8%34,90

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Yllätti kyllä miten hyvän näköinen ja tuntuinen aika pahasta ratista vielä tuli. Saas nähdä sitte kuinka pitkään pysyy hyvänä. Mutta jos pysyy niin 5/5.
Piisi J22.3.2021
Erinomainen tuote. Palautti kuluneen ja likaantuneen ratin uuden veroiseksi
Merikoski J11.3.2021
Tuote toimii juuri niin kuin ptääkin
Widerholm R7.12.2020
Aivan mahtava tuote. Ero vanhan ja maalatun välillä todellakin 30v, eli "uutta" vastaava lopputulos. Helpot käyttöohjeet. Riittoisuus kuluneisuudesta riippuen 2-4 rattia, eli hintalaatu kohtaa!
Lohilahti M5.8.2020
Helppokäyttöinen tuote ja paljon nopeampi operaatio kuin aluksi kuvittelin. Maalikerroksen paksuuden kanssa tulee olla kuitenkin tarkkana, 3-4 ohutta kerrosta oli tarpeeksi omassa entisöintikohteessani. Pinta näyttää ja tuntuu hyvältä viikon kuivumisen jälkeen.
Launonen N13.7.2020
Oikein toimiva setti. Ensikertalainenkin onnistui hommassa ja ratista tuli kuin uusi.
Hilippälä J12.7.2020
Hyvä tuote. Ohjeet mukana vain englanniksi.
Immonen S7.5.2020
Käyttöohjeet erittäin selkeät. Vanhan värin/pinnan käsittely otti oman aikansa. Väri oli helppo levittää ja pinnasta tuli tasainen. Jos ratissa on vain kulumista ja nahka on muuten ehjä suosittelen.
Lahtinen A25.4.2020
Huippu hyvä tuote, ratti jää käsittelyn jälkeen täysin alkuperäisen näköiseksi ja tuntuiseksi. Suosittelen!
Gronvall J12.4.2020
Ruorista tuli aivan pirun hyvä !
Antinaho J13.12.2019

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Helppokäyttöinen TEE-SE-ITSE-korjaussarja mustalle nahkaratille. Ammattitason välineillä kuluneen ratin korjaaminen uutta vastaavaksi onnistuu helposti!

Yllätti kyllä miten hyvän näköinen ja tuntuinen aika pahasta ratista vielä tuli. Saas nähdä sitte kuinka pitkään pysyy hyvänä. Mutta jos pysyy niin 5/5.
Piisi J22.3.2021
Lue lisää arvosteluja

Furniture Clinic Leather Steering Wheel Repair Kit on ammattitason korjaussarja, jolla kulunut tai haalistunut musta nahkaratti saadaan palautettua jälleen uuteen loistoon. Ratti on yksi suurimmalla kulutuksella olevia alueita autossa, ja se kuluu jatkuvan ihokontaktin vuoksi helposti huonon näköiseksi. Lisäksi jatkuva altistuminen UV-säteilylle haalistaa värin ja saa pinnan näyttämään kuluneelta. Helppokäyttöinen setti sisältää kaiken tarvittavan yhden nahkaratin korjaamiseen.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Settin suunnittelussa on mietitty ennen kaikkea helppoa käytettävyyttä, lopputuloksesta tinkimättä. Tärkein vaihe lopputuloksen kannalta on huolellinen pohjustus, ja setistä löytyykin tehokas rasvanpoistoaine, jolla nahkaan imeytynyt saadaan irroitettua ennen maalausta. Näin rasva ei estä maalin sitoutumista ja heikennä sen kestoa. Lisäksi ratin ollessa erityisen kovalla kulutuksella, saa pintaa vahvistettua ja eheytettyä mukana tulevalla sidosaineella, Leather Binderillä. Itse värjäys sujuu helposti uudistuneella väriaineella, jossa aiemmin irtona levitetty pinnoite on suoraan värissä mukana. Näin työmäärä vähenee huomattavasti ja kaikki pinnalle levitettävät värikerrokset sisältävät itsessään pinnoitteen, joka osaltaan vahvistaa edelleen korjauksen kestoa.

Toimitussisältö

 • 50 ml puhdistuaine, Alcohol Cleaner
 • 50 ml rasvanpoistone, Liquid Leather Degreaser
 • 50 ml sidosaine, Leather Binder
 • 50 ml värjäysaine, Self-Seal Colourant
 • 2 x levityssieni
 • Karkea hiomapaperi, P320
 • Hieno hiomapaperi, P1200
 • Puhdistusliina

Ominaisuudet

 • Mikä: Mustan nahkaratin korjaussarja, Furniture Clinic
 • Käyttötarkoitus: Mustan nahkaratin korjaaminen ja uudelleen värjäys
 • Sisältää kaiken tarvittavan
 • Helppokäyttöinen
 • Tarkoitettu mustalle ratille
 • Maahantuoja: Autodude

Käyttöopas

1. Hio ratin pinta hellästi rikki käyttäen P320-karkeuksista hiomapaperia. Kiinnitä enemmän huomiota kuluneisiin, halkeilleisiin tai muuten vaurioituneisiin kohtiin ja käytä näihin kohtiin enemmän painetta hionnassa, jotta pinta saadaan sileäksi ja vanha väri poistettua.

2. Kostuta liina mukana tulevalla Liquid Degreaserilla ja levitä aine koko rattiin. Aine poistaa nahkaan imeytyneen rasvan ja varmistaa, että maali pääsee imeytymään pintaan kunnolla. Rasvaiset kohdat muuttuvat tummemmiksi, ja näille alueille kannattaa hieroa lisää ainetta kovemmalla paineella. Jatka työstämistä välillä liinaa kääntäen sen likaantuessa. Kun kaikki rasva on poistettu, annan pinnan kuivua (kuivumista voi nopeauttaa esim. hiustenkuivaajalla). Tarkasta pinnat, ja varmista, että tummemmat, rasvaiset alueet ovat kuivuneet vaaleiksi (mikäli ei, niin toista rasvanpoistokäsittely näille alueille).

3. Kostuta liina Alcohol Cleanerilla ja pyyhi koko ratti huolellisesti. Aine poistaa pintaan mahdollisesti jääneet ainejäämät ja muun lian. Anna ratin kuivua huolellisesti.

4. Mikäli nahka on edellisten vaiheiden vuoksi muuttunut karkeaksi tai nahkan kuidut ovat nousseet, tulee se palauttaa sileäksi. Annostele Leather Binderiä levityssieneen ja hiero aine karkeille alueille. Tämä vahvistaa nahkaa ja palauttaa pinnan sileäksi. Aine tulee levittää pintaan ohuina kerroksina ja levityksessä tulee käyttää painetta, jotta aine imeytyy nahkaan kunnolla. Anna pinnan jälleen kuivua (kuivumista voi nopeuttaa hiustenkuivaajalla).

5. Annostele Self-Seal Colourant-värjäysainetta puhtaalle sienelle. Levitä värjäysaine pintaan ohuina, tasaisina kerroksina taputtelemalla se pinnalle. Usealla ohuella kerroksella saadaan huomattavasti parempi tulos kuin muutamalla paksulla kerroksella. Pinnan tulee antaa kuivua (tai kuivata esim. hiustenkuivaajalla) jokaisen kerroksen välissä. Jatka värjäämistä, kunnes haluttu peittävyys saavutetaan.

6. Korjattu pinta on valmis käyttöön n. 3 tunnin kuivumisen jälkeen, mutta väriaine ottaa n. 7 päivää kuivuakseen täydellisesti. 7 päivän kuivumisen jälkeen pinta on suositeltavaa suojata Leather Protection Creamilla.


Varoitusetiketin tietoja:

Huomiosana: Vaara

SÄILYTÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA.

Vaaralausekkeet:

 • Erittäin helposti syttyvä neste ja höyry.
 • Voi aiheuttaa allergisia oireita, astmaoireita tai hengitysvaikeuksia jos hengitetty.
 • Voi olla tappava nieltynä tai joutuessaan hengitysteihin.
 • Ärsyttää ihoa.
 • Voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta.
 • Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
 • Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.

Turvalausekkeet:

 • Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta lämmön lähteiltä.
 • Tupakointi kielletty.
 • Varottava staattisen purkautumisen aiheuttamia kipinöitä.
 • JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Poista likaantunut vaatetus. Pese iho runsaalla vedellä.
 • JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean
  minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.
 • JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja asentoon, jossa on helppo hengittää.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.