Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Nahkaratin korjaussarja, Furniture Clinic Leather Steering Wheel Repair Kit

Helppokäyttöinen TEE-SE-ITSE-korjaussarja mustalle nahkaratille. Ammattitason välineillä kuluneen ratin korjaaminen uutta vastaavaksi onnistuu helposti!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
34,90

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
19v vanha ratti on taas kuin uusi. Hommaan kului itsellä 4 tuntia. Vaatii ehdottomasti kärsivällisyyttä ja ohjeiden huolellista noudattamista. Kannattaa suosiolla ostaa arkki 320 paperia koska paketissa oleva määrä on niukka.
Sallinen P26.10.2021
Kyllä tällä kuluneen nahkaratin mustaksi takaisin saa, mutta lopputulos ei ollut aivan sellainen mitä odotin. Uskoisin, että parempaan lopputulokseen pääsisi huomattavasti ohjeistusta kattavammilla pohjatöillä. Vanhat vauriot jäivät näkyviin uuden värin alta ja ratin pinta jäi osin karkean tuntuiseksi, vaikka orjallisesti ohjeita noudatin. Paketissa olevien tarvikkeiden määrä oli naurettava. 320 paperi meni lähes välittömästi nahkasta tukkeeseen ja loppui heti kesken. Jos minulla ei olisi ollut kotona sattumoisin 320 paperia, olisi tullut ylimääräinen kauppareissu. En myöskään ymmärrä, miten rattia puhdistaessa on mahdollista pärjätä tuolla vessapaperiarkin kokoisella liinalla. Omia rättejä sattui onneksi olemaan, ja niitä meni noin kymmenkertainen määrä paketissa olleeseen määrään nähden. Aineet riittivät, mutta ei todellakaan yhtä rattia useamman ratin käsittelyyn. Hukkaan heitettyä rahaa. Suosittelen ostamaan uuden ratin, jos sellaisen saa järkevään hintaan.
Pääkkönen T20.9.2021
Hyvä tuote ja nopea toimitus
Airisto J17.9.2021
Tuote toimii ja oli helppo käyttää ratista tuli kuin uusi .
O J21.8.2021
Ei tällä kyllä mitään uuden näköistä tule. Tulee itse maalatun näköinen ja jos struktuuri on kadonnut ratista ei tämä setti tuo sitä takaisin. Itse säästäisin rahat ja ostaisin uudelleen verhoillun ohjauspyörän. Saa oikeasti uuden näköisen.
Mäntylä J9.8.2021
Kannattaa suosiolla varata koko viikonlopun ratin hoitoon, mikäli tahtoo suorittaa kaikki vaiheet ohjeiden mukaan. Itse rampasin auton luona kolmen tunnin välein. Setti sisältää oikeasti kaiken, mikä voi olla hyvä ratkaisu, mikäli pähkäilee eri tuotteiden keskenäistä yhteensopivuutta. Yksi piste lähti siitä, että filleri toimii käytännössä kosteuttavana kittinä, mutta tämän valkoinen väri toimii huonosti, mikäli viimeisen vaiheen musta väri lähtee esim. kynnellä tai sormuksella. Olen käyttänyt korjattua rattia nyt pari viikkoa ja toistaiseksi musta maali on pysynyt paikallaan.
Putrolainen A1.8.2021
Tuli 2007 Golf gti ratista todella hieno. Oli helppo ja nopea käsitellä. Aika näyttää keston, mutta näyttäisi hyvältä tuotteelta👍
Vartiainen J8.7.2021
Tosi hyvää jälkeä! Kärsivällisyyttä vaatii mutta ratista tulee kuin uusi.
Palmgren J5.7.2021
Hyvä mutta työläs
Koskinen J30.6.2021
Toimii niinkuin lupaakin.
Rantanen K21.6.2021
Sivu 1
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Helppokäyttöinen TEE-SE-ITSE-korjaussarja mustalle nahkaratille. Ammattitason välineillä kuluneen ratin korjaaminen uutta vastaavaksi onnistuu helposti!

Hyvä tuote ja nopea toimitus
Airisto J17.9.2021
Lue lisää arvosteluja

Furniture Clinic Leather Steering Wheel Repair Kit on ammattitason korjaussarja, jolla kulunut tai haalistunut musta nahkaratti saadaan palautettua jälleen uuteen loistoon. Ratti on yksi suurimmalla kulutuksella olevia alueita autossa, ja se kuluu jatkuvan ihokontaktin vuoksi helposti huonon näköiseksi. Lisäksi jatkuva altistuminen UV-säteilylle haalistaa värin ja saa pinnan näyttämään kuluneelta. Helppokäyttöinen setti sisältää kaiken tarvittavan yhden nahkaratin korjaamiseen.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Settin suunnittelussa on mietitty ennen kaikkea helppoa käytettävyyttä, lopputuloksesta tinkimättä. Tärkein vaihe lopputuloksen kannalta on huolellinen pohjustus, ja setistä löytyykin tehokas rasvanpoistoaine, jolla nahkaan imeytynyt saadaan irroitettua ennen maalausta. Näin rasva ei estä maalin sitoutumista ja heikennä sen kestoa. Lisäksi ratin ollessa erityisen kovalla kulutuksella, saa pintaa vahvistettua ja eheytettyä mukana tulevalla sidosaineella, Leather Binderillä. Itse värjäys sujuu helposti uudistuneella väriaineella, jossa aiemmin irtona levitetty pinnoite on suoraan värissä mukana. Näin työmäärä vähenee huomattavasti ja kaikki pinnalle levitettävät värikerrokset sisältävät itsessään pinnoitteen, joka osaltaan vahvistaa edelleen korjauksen kestoa.

Toimitussisältö

 • 50 ml puhdistuaine, Alcohol Cleaner
 • 50 ml rasvanpoistone, Liquid Leather Degreaser
 • 50 ml sidosaine, Leather Binder
 • 50 ml värjäysaine, Self-Seal Colourant
 • 2 x levityssieni
 • Karkea hiomapaperi, P320
 • Hieno hiomapaperi, P1200
 • Puhdistusliina

Ominaisuudet

 • Mikä: Mustan nahkaratin korjaussarja, Furniture Clinic
 • Käyttötarkoitus: Mustan nahkaratin korjaaminen ja uudelleen värjäys
 • Sisältää kaiken tarvittavan
 • Helppokäyttöinen
 • Tarkoitettu mustalle ratille
 • Maahantuoja: Autodude

Käyttöopas

1. Hio ratin pinta hellästi rikki käyttäen P320-karkeuksista hiomapaperia. Kiinnitä enemmän huomiota kuluneisiin, halkeilleisiin tai muuten vaurioituneisiin kohtiin ja käytä näihin kohtiin enemmän painetta hionnassa, jotta pinta saadaan sileäksi ja vanha väri poistettua.

2. Kostuta liina mukana tulevalla Liquid Degreaserilla ja levitä aine koko rattiin. Aine poistaa nahkaan imeytyneen rasvan ja varmistaa, että maali pääsee imeytymään pintaan kunnolla. Rasvaiset kohdat muuttuvat tummemmiksi, ja näille alueille kannattaa hieroa lisää ainetta kovemmalla paineella. Jatka työstämistä välillä liinaa kääntäen sen likaantuessa. Kun kaikki rasva on poistettu, annan pinnan kuivua (kuivumista voi nopeauttaa esim. hiustenkuivaajalla). Tarkasta pinnat, ja varmista, että tummemmat, rasvaiset alueet ovat kuivuneet vaaleiksi (mikäli ei, niin toista rasvanpoistokäsittely näille alueille).

3. Kostuta liina Alcohol Cleanerilla ja pyyhi koko ratti huolellisesti. Aine poistaa pintaan mahdollisesti jääneet ainejäämät ja muun lian. Anna ratin kuivua huolellisesti.

4. Mikäli nahka on edellisten vaiheiden vuoksi muuttunut karkeaksi tai nahkan kuidut ovat nousseet, tulee se palauttaa sileäksi. Annostele Leather Binderiä levityssieneen ja hiero aine karkeille alueille. Tämä vahvistaa nahkaa ja palauttaa pinnan sileäksi. Aine tulee levittää pintaan ohuina kerroksina ja levityksessä tulee käyttää painetta, jotta aine imeytyy nahkaan kunnolla. Anna pinnan jälleen kuivua (kuivumista voi nopeuttaa hiustenkuivaajalla).

5. Annostele Self-Seal Colourant-värjäysainetta puhtaalle sienelle. Levitä värjäysaine pintaan ohuina, tasaisina kerroksina taputtelemalla se pinnalle. Usealla ohuella kerroksella saadaan huomattavasti parempi tulos kuin muutamalla paksulla kerroksella. Pinnan tulee antaa kuivua (tai kuivata esim. hiustenkuivaajalla) jokaisen kerroksen välissä. Jatka värjäämistä, kunnes haluttu peittävyys saavutetaan.

6. Korjattu pinta on valmis käyttöön n. 3 tunnin kuivumisen jälkeen, mutta väriaine ottaa n. 7 päivää kuivuakseen täydellisesti. 7 päivän kuivumisen jälkeen pinta on suositeltavaa suojata Leather Protection Creamilla.


Varoitusetiketin tietoja:

Huomiosana: Vaara

SÄILYTÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA.

Vaaralausekkeet:

 • Erittäin helposti syttyvä neste ja höyry.
 • Voi aiheuttaa allergisia oireita, astmaoireita tai hengitysvaikeuksia jos hengitetty.
 • Voi olla tappava nieltynä tai joutuessaan hengitysteihin.
 • Ärsyttää ihoa.
 • Voi aiheuttaa uneliaisuutta tai huimausta.
 • Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
 • Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.

Turvalausekkeet:

 • Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta lämmön lähteiltä.
 • Tupakointi kielletty.
 • Varottava staattisen purkautumisen aiheuttamia kipinöitä.
 • JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Poista likaantunut vaatetus. Pese iho runsaalla vedellä.
 • JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean
  minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.
 • JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja asentoon, jossa on helppo hengittää.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.