Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ NAHKAPINNOILLE

Nahansuoja-aine Gyeon Q² LeatherShield EVO

Nahkapinnoille tarkoitettu keraaminen pinnoite, joka antaa tehokkaan ja kestävän suojan likaantumista, värjäytymistä, nesteiden ja öljyjen imeytymistä sekä auringon haitallisia UV-säteitä vastaan. Ei lisää kiiltoa, säilyttää pinnan luonnollisen näköisenä ja tuntuisena. Kesto 18 kk / 30 000 km.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.44,91
-10%49,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.3
24 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Sopii hyvin suojaamaan Teslan valkoiset istuimet
  fi
  T M 4.10.2023
 2. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Surkea idea pakata tälläinen lasipulloon. Pullo tipahti hyllyn reunalta ja meni rikki joten sinne meni 70€ - kertaakaan ei ehditty edes käyttää.
  fi
  A I 9.11.2022
 3. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Verdens bedste produkt :-)
  da
  Madsen C 1.4.2024
 4. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Fungerar finfint!!
  sv
  S J 26.10.2023
 5. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Mycket lättarbetad. Rengör noga innan och se till att det är helt torrt innan ni kör igång med leathershield. Sen låta härda minst 6 timmar efter app...
  sv
  Tomsfelt J 6.10.2023
 6. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  På kort sikt, mycket nöjd. Lätt att applicera och räcker länge. Har lagt på min vita klädsel i Teslan. Än så länge verkar det fungera. Återstår att se...
  se
  Serrby M 22.6.2022
 7. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Har fått feil products
  no
  Al-ani W 11.5.2022
 8. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Lättanvänd. Använde det på min helt nya Tesla med vita säten. Känns skönt att ha ett extra lager skydd! Ingen nyansskillnad eller något. Någon % hala...
  se
  Aliju E 27.10.2021
 9. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Produkten fungerar som den ska men säkerhetsbältet tålde inte produkten och färgade av sig på klädseln. Så lägg en ren duk mellan bälte och skin medan...
  se
  K M 16.7.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Nahkapinnoille tarkoitettu keraaminen pinnoite, joka antaa tehokkaan ja kestävän suojan likaantumista, värjäytymistä, nesteiden ja öljyjen imeytymistä sekä auringon haitallisia UV-säteitä vastaan. Ei lisää kiiltoa, säilyttää pinnan luonnollisen näköisenä ja tuntuisena. Kesto 18 kk / 30 000 km.

Pitkäkestoinen suoja nahkapinnoille!
Estää lian ja nesteiden imeytymisen!
Säilyttää nahan luonnollisen rakenteen!

Gyeon Q² LeatherShield EVO on ajoneuvon nahkasisustalle suunniteltu ainutlaatuinen keraaminen pinnoite, joka muodostaa hydrofobisen ja tehokkaan suojan muokkaamatta nahan pintarakennetta. LeatherShield EVO on päivitetty versio valmistajansa LeatherShield-pinnoitteesta, ja uudistuksen myötä SiO2-pohjainen LeatherShield EVO tarjoaa nyt aiempaakin kestävämmän suojan likaantumista, värjäytymistä sekä auringon haitallisia UV-säteitä vastaan. LeatherShield EVO soveltuu kaikille moderneille nahkaverhoiluille, ja se ei muuta nahan ulkonäköä, väriä tai tuntumaa, vaan se säilyttää nahan luonnollisen pehmeän ja joustavan rakenteen. Pinnoitteen muodostama ohut suojakalvo estää nesteiden ja öljyn imeytymisen nahan huokosiin, mikä tekee puhtaanapidosta huomattavasti helpompaa. LeatherShield EVO on erittäin helppo levittää ja sen antama UV-suoja takaa, ettei nahkapinnat pääse kuivumaan, kovettumaan tai haalistumaan. Kesto 18 kk / 30 000 km.

Q² LeatherShield EVO on osa valmistajansa EVO-pinnoitesarjaa, jonka tarkoitus on tarjota sekä ammattilaisille että harrastajille helppokäyttöisiä ja pitkäkestoisia suojausmenetelmiä kaikkien ajoneuvon pintojen käsittelyyn. LeatherShield EVO on erittäin helppo levittää ja se antaa tehokkaan suojan jo yhdellä levityskerralla, joten suojaus sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Tämä pinnoite ei lisää kiiltoa eikä muuta pintaa liukkaaksi, vaan säilyttää nahkaverhoilun alkuperäisen näköisenä ja tuntuisena. Kuivumisen jälkeen LeatherShield EVO:a on käytännössä mahdoton havaita pinnasta, mutta kaatuneen juoman, pudonneen jäätelön tai kuraisten kenkien jättämät jäljet on hämmästyttävän helppo puhdistaa!

Mikä EVO?

Gyeonin EVO-pinnoitesarja on lähes kahden vuoden tuotekehityksen tulos, jonka myötä koko valmistajan kestopinnoitevalikoima meni vuonna 2021 täysin uusiksi. Jokaisen tuotteen koostumusta on paranneltu, ja sekä tuotteiden kesto (aikaa, kemikaaleja ja ulkoista rasitusta vastaan) että käytettävyys ovat ottaneet merkittävän harppauksen eteenpäin. Nyt sama askel on otettu myös muiden pinnoitteiden kohdalla, minkä ansiosta kaikki ajoneuvon pinnat aina maalipinnasta ja muoviosista vanteisiin sekä nahkasisustaan ja ikkunoihin voidaan käsitellä ennennäkemättömän kestävillä suoja-aineilla!

Käytännössä EVO-pinnoitteet tarjoavat siis pidempää kestoa, minkä lisäksi niiden veden ja lian hylkivyys sekä muut ominaisuudet säilyvät parempina huomattavasti aiempaa pidempään. Helpompi käytettävyys tarkoittaa sitä, että pinnoitteet ovat aiempaa nopeampia levittää, ja niiden voidaan antaa olla pinnassa pidempään ennen pois pyyhintää. Lisäksi ne voidaan levittää jopa ulkona ilman autotallia - ominaisuus, jota on aiemmin pidetty mahdottomuutena.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Toimitussisältö

 • Gyeon Q² LeatherShield EVO
 • Pinnoitteen levitin
 • Käyttöohjeet

Ominaisuudet

 • Tuote: Kestopinnoite Gyeon Q² LeatherShield EVO
 • Käyttötarkoitus: Auton nahkasisustan suojaaminen
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoko: 50 ml / 100 ml
 • Riittoisuus: 30-40 ml / auto
 • Kesto: 18 kk / 30 000 km
 • pH-toleranssi: 2-11
 • Estää nesteiden ja lian imeytymisen nahan huokosiin
 • Antaa tehokkaan UV-suojan
 • Ehkäisee värjäymien syntymistä
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Poista kaikki irtolika käsiteltävältä pinnalta (esim. imuroimalla) ja pese pinnat huolellisesti esim. Gyeonin LeatherCleanerilla sekä nahkapinnoille tarkoitetulla harjalla tai sienellä. Pyyhi vaahtoutunut pesuaine ja lika pois pinnoilta ja anna pinnan kuivua. Pinnasta täytyy poistaa kaikki lika, rasva sekä öljy ennen pinnoitteen levitystä, jotta pinnoite tarttuu nahkaan, joten tee tämä vaihe huolellisesti!

Ravista pullo huolellisesti ja annostele pinnoitetta mukana toimitettavalla pinnoitteen levittimelle. Käsittele pieni alue kerrallaan, esim. penkin istuinosa ja selkänoja erikseen. Levitä pinnoite nahalle tasaiseksi kerrokseksi kevyellä paineella. Älä pyyhi pinnoitetta pois, vaan jos jossain näkyy epätasainen kohta, tasoita pinta levittimellä. Tarkasta pinta n. 3-5 minuutin kuluttua, ja mikäli tarpeellista, pyyhi ylimääräinen, sitoutumaton pinnoite pois liinalla.

Anna pinnoitteen kuivua vähintään 6 tuntia ennen auton käyttöä tai penkeille istuutumista.

Huom! Kokeile pinnoitetta ensin pienelle ja huomaamattomalle alueelle ja varmista, ettei mitään odottamatonta tapahdu, ennen kuin levität laajemmalle alueelle.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Älä päästä ainetta jäätymään.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H411
fi: Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk
GHS09
fi: vaarallinen vesiympäristölle
sv: farlig för miljön

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)