Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 26.08 myymälä avoinna 9-13:30

Nahanpuhdistusaine Dodo Juice Pimp My Hide, 500 ml

 
 

Erittäin tehokas puhdistusaine nahka- ja vinyylipinnoille. Irrottaa tiukankin lian tehokkaasti ja valmistelee pinnat suojaamista varten.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

12,95

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Eritttäin toimiva korrekin cure pinnoittteen kanssa!
Pesonen S9.6.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Erittäin tehokas puhdistusaine nahka- ja vinyylipinnoille. Irrottaa tiukankin lian tehokkaasti ja valmistelee pinnat suojaamista varten.

Eritttäin toimiva korrekin cure pinnoittteen kanssa!
Pesonen S9.6.2021
Lue lisää arvosteluja

Dodo Juice Pimp My Hide on on erittäin tehokas nahan- ja vinyylinpuhdistusaine, jonka kemiallinen kaava perustuu pitkälti jättisuosion saaneen ja useita Auto Express -palkintoja pokanneen Supernatural Leather Cleaneriin. Puhdistusteholtaan Pimp My Hide on lähellä samaa, mutta sen tuoksu on huomattavasti mielyttävämpi. Pimp My Hide soveltuu käytettäväksi niin pinnoitetulle nahalle, että keino- ja aniliininahalle. Soveltuu erityisen hyvin puhdistukseen ennen suoja-aineen levittämistä.

Erittäin tehokkaan koostumuksen vuoksi käytössä tulee olla varovainen ja varmistua siitä, että aine soveltuu käytettävälle pinnalle. Paras tapa tähän on kokeilla ainetta piilossa olevaan kohtaan ennen varsinaista käsittelyä. Mikäli puhdistettava nahkapinta on vanha, herkkä, heikentynyt, kirkkaan värinen tai korjausmaalattu, niin ole erityisen tarkkana. Tarvittaessa voit laimentaa ainetta vedellä (50% ainetta ja 50% vettä). Aine on parhaimmillaan pahasti pinttyneiden ja erittäin likaisten kohteiden puhdistuksessa, jonka vuoksi emme suosittele ainetta säännölliseen käyttöön.

Ominaisuudet

 • Tuote: Dodo Juice Pimp My Hide
 • Käyttötarkoitus: Nahka- ja vinyylipintojen puhdistus
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Laimennettavissa

Autoduden pikaopas

Sumuta ainetta varoen suoraan käsiteltävälle pinnalle, välttäen yliannosteltua. Väärin käytettynä aine voi aiheuttaa ei-toivottuja vaaleita raitoja tai valumisjälkiä. Pyyhi aine välittömästi pois puhtaalla, mieluiten valkoisella mikrokuituliinalla. Vaihtoehtoisesti voit sumuttaa ainetta hieman kostealle mikrokuituliinalle, ja puhdistaa sitten käsiteltävän pinnan.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.