Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Metallinkiillotusaine Soft99 Chrome Cleaner, 125 ml

 

Kromiosien kiillotukseen ja puhdistamiseen tarkoitettu aine. Poistaa tehokkaasti sekä hapettumat, että pinttyneet likapartikkelit niin kromatulta metallilta, kuin muovisilta kromiosilta. Palauttaa alkuperäisen, peilimäisen kiillon!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
14,95

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Kromiosien kiillotukseen ja puhdistamiseen tarkoitettu aine. Poistaa tehokkaasti sekä hapettumat, että pinttyneet likapartikkelit niin kromatulta metallilta, kuin muovisilta kromiosilta. Palauttaa alkuperäisen, peilimäisen kiillon!

Soft99 Chrome Cleaner on helppokäyttöinen kromipintojen puhdistamiseen ja kiillotukseen tarkoitettu aine. Se poistaa tehokkaasti sekä hapettumat, että pinttyneet likapartikkelit niin kromatulta metallilta, kuin muovisilta kromiosilta. Palauttaa alkuperäisen, peilimäisen kiillon!

Ominaisuudet

 • Tuote: Soft99 Chrome Cleaner
 • Käyttötarkoitus: Kromipintojen puhdistus ja kiillotus
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoko: 125 ml
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Pese käsiteltävät kromipinnat huolellisesti irtoliasta. Käytä ainetta vain kuivalle pinnalle! Annostele pieni määrä kiillotusainetta pehmeälle ja kuivalle mikrokuituliinalle, ja kiillota pinta hankaamalla sitä. Käännä liinasta puhdas puoli, tai käytä toista liinaa ja pyyhi ylimääräinen aine pois. Tarkasta tulos, toista tarvittaessa.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.