Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ RAIDATON LOPPUTULOS

Lasiliina Gyeon Q²M WaffleDryer EVO

Päivitetty ja paranneltu versio Gyeonin suosituimmasta lasiliinasta! Aiempaa korkeamman GSM:n (390) ansiosta liinan imukyky on parantunut hurjasti, ja vohvelikuvioitu pinta takaa raidattoman lopputuloksen! Saatavilla kolmessa eri koossa.

Hinta alk.8,01
-10%8,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
139 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Toimii kuin mainostettu
  fi
  K N 16.5.2023
 2. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Toimii hyvin. Ei jätä raitoja.
  fi
  L V 11.7.2022
 3. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Ihan hyvä liina. Sellaisella lyhytkarvaisella ns. normi ikkunaliinalla saa ehkä vähän helpommin raidatonta jälkeä. Pitää pestä ennen käyttöä, muuten j...
  fi
  S J 8.11.2021
 4. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Todella hyvä liina lasien puhdistamiseen
  fi
  Kauranen N 20.9.2021
 5. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Hyvä lasiliina, ei jätä raitoja
  fi
  Lintula K 13.8.2021
 6. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Toimii
  fi
  Hintikka L 29.4.2021
 7. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Ei jätä lainkaan raitoja, hyvä ostos
  fi
  Vuori J 14.12.2019
 8. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Huono kuivaus verrattuna vastaaviin ja kokoon nähden kallis.
  fi
  Ranta R 26.5.2019
 9. Meget god kvalitet.
  no
  Furland S 7.6.2024
 10. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Gör sitt jobb
  sv
  Kihlberg A 27.4.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Päivitetty ja paranneltu versio Gyeonin suosituimmasta lasiliinasta! Aiempaa korkeamman GSM:n (390) ansiosta liinan imukyky on parantunut hurjasti, ja vohvelikuvioitu pinta takaa raidattoman lopputuloksen! Saatavilla kolmessa eri koossa.

Gyeon Q²M WaffleDryer EVO on päivitetty ja paranneltu versio yhdestä suosituimmasta lasiliinasta. Verrattuna jo useita vuosia sitten julkaistuun malliin, tässä EVO-versiossa on korkeampi GSM (390), joka kuvaa liinan "paksuutta", eli pinta-alamassaa. Tämän ansiosta Gyeon Q²M WaffleDryer EVOn imukyky on nyt jopa 25% parempi, mitä aiemmassa mallissa. Tämä taas yksinkertaisesti tarkoittaa sitä, että vaikka liinan koko/koot on pysynyt samana, imee se huomattavasti enemmän vettä, jonka ansiosta sekä kuivaustulos että käyttäjäkokemus ovat paremmat aiempaan malliin verrattuna. Jo aiemmassa mallissa esitelty vohvelikuvioitu rakenne on säilytetty myös tässä mallissa, joka auttaa saavuttamaan täysin raidattoman lopputuloksen. Liinan paranneltu reunojen viimeistely sekä entistäkin parempi imukyky tekevät siitä ikivihreän klassikon.

Gyeon Q²M WaffleDryer EVOa on saatavilla kolmessa eri koossa: 40 x 40 cm, 40 x 60 cm ja 60 x 80 cm. Pienin liina (40 x 40 cm) soveltuu lasipintojen kuivaamisen ohella loistavasti myös niiden puhdistukseen yhdessä lasinpesuaineen kanssa käytettynä. Kooltaan keskimmäinen liina (40 x 60 cm) soveltuu lasipintojen lisäksi kaikille pienille osille, kuten esimerkiksi ajo- ja takavaloumpioille. Suurimman liinan koko (60 x 80 cm) riittää puolestaan kattamaan koko ajoneuvon korin kuivaamisen! Kaikki koot ovat valmistettu samasta, erittäin imukykyisestä ja korkealaatuisesta mikrokuidusta, mikä tekee kuivaamisesta nopeaa ja tehokasta, mutta myös turvallista! 

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M WaffleDryer EVO
 • Käyttötarkoitus: Auton lasipintojen ja korin kuivaus
 • Koko: 40 x 40 cm / 40 x 60 cm / 60 x 80 cm
 • Paino: 390 g/m²
 • Pesu: 30°, älä rumpukuivaa, älä silitä, älä valkaise
 • Erittäin imukykyinen
 • Vohvelikuvioitu rakenne
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Mikrokuituliinat ovat lähes poikkeuksetta konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli mikrokuituliina pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin liina ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään liinojen pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. Gyeon Q²M TowelWash, jotta liina saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Kuivausliinoja ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki kuivausliinaa.

Mikrokuituliinan pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta liina puhdistuu pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt mikrokuituliina ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuituliinat saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)