Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Lasinkiillotussarja Mirka Glass Polishing Kit

Täydellinen ammattitason setti lasin kiillotukseen ja naarmujen poistoon. Sisältää kaiken tarvittavan hionnasta kiillotukseen!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

Hinta alk.64,31
-8%69,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hyvä tuote
Laukkanen J7.6.2020

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Täydellinen ammattitason setti lasin kiillotukseen ja naarmujen poistoon. Sisältää kaiken tarvittavan hionnasta kiillotukseen!

Hyvä tuote
Laukkanen J7.6.2020
Lue lisää arvosteluja

Mirka Glass Polishing Kit on täydellinen ammattitason setti lasin kiillotukseen ja naarmujen poistoon. Sopii tavalliselle ja karkaistulle lasille. Lasinhionta soveltuu monenlaisille lasipinnoille, kuten rakennusten julkisivuille ja sisäoville, autojen, huvijahtien ja muiden kulkuneuvojen ikkunoille. Lasinhiontaa ei kuitenkaan suositella käytettäväksi autojen tuulilaseihin, optisen taittovirhe riskin vuoksi. Lasinhionnassa on tärkeää edetä vaihe vaiheelta, ja huolehtia että jokaiseen hiontavaiheeseen käytetään riittävästi aikaa.

Huom! Tämän tuotteen kohdalla pitää oikeasti tietää mitä on tekemässä ja miten tuotteita käytetään. Vääränlaisella käytöllä lasipinta saadaan pilattua, sillä hionnalla on oikeasti mahdollista saada lasiin esim. taittovirhettä aikaan. Tuulilasin kiillotukseen suosittelemme perinteistä huopalaikka + lasinkiillotustahna-yhdistelmää, joka on huomattavasti hellempi vaihtoehto.

Saatavilla kahdessa eri koossa! Toimitussisältö on molemmissa sama, mutta laikkojen koko eri. Valitse oikea koko tuotevaihtoehdoista.

Toimitussisältö

 • Lasinkiillotusaine Polarshine E3, 250 ml
 • Huopalaikka, 2 kpl
 • Mikrokuituliina, 2 kpl
 • Hiomaverkko Mirka Abranet
  • P80, 5 kpl
  • P120, 5 kpl
  • P150, 5 kpl
  • P180, 5 kpl
  • P240, 5 kpl
  • P320, 5 kpl
  • P400, 5 kpl
 • Vesihiontalaikka Mirka Abralon
  • P180, 2 kpl
  • P360, 2 kpl
  • P500, 2 kpl
  • P600, 2 kpl
  • P1000, 2 kpl

Tarkemmat kuvaukset lasinkiillotussarjan tuotteista

Lasinkiillotusaine Polarshine E3 - Mirka Polarshinen E3 on tehokas, silikoniton lasinkiillotusaine, jolla lasipinnoilta saadaan poistettu naarmuja, ja pinta kirkastettua. Soveltuu esim. naarmuntuneen tuulilasin kiillottamiseen, jolloin näkyvyys ja sitä kautta turvallisuus parantuvat huomattavasti. E3 soveltuu käytettäväksi niin tavalliseen-, että karkaistuunkin lasiin, ja poistaa jäljet pysyvästi.

Huopalaikka - Käytetään yhdessä lasinkiillotustahnan kanssa, mahdollistaa naarmujen poiston lasin erittäin kovasta pinnasta. Suositellaan käytettäväksi rotary-kiillotuskoneella lasin kiillotuksen vaatiman kovan tehon vuoksi.

Mikrokuituiliina - Monikäyttöisiä liinoja autonhoidossa, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Soveltuu hyvin esim. kiillotusaineiden poispyyhintään. Pestäviä.

Hiomaverkko Mirka Abranet - Abranet on monikäyttöinen verkkohiomatuote, joka on kestävä ja perinteisiin hiomatuotteisiin verrattuna pitkäikäinen. Verkkorakenteen tuhannet reiät tarjoavat ilmiömäisen pölynpoiston, ja maksimietäisyys jokaisesta hiomahiukkasesta lähimpään pölynpoistoaukkoon on vain 0.5 mm.  Käytettäessä Abranet hiomaverkkoa, hiottava pinta pysyy puhtaampana ja työn valmistumisen seuraaminen on helpompaa, jolloin voidaan välttyä myös esimerkiksi pinnan ylihiomiselta. Abranetilla hiottaessa alustan tulee olla kova, jotta laikka pääsee oikeuksiinsa pinnan tasoituksessa.

Vesihiontalaikka Mirka Abralon - Mirka Abralonit ovat ainutlaatuisia ja äärimmäisen monipuolisia hiomalaikkoja, jotka on kehitetty sekä tasaisen, että profiloitujen pintojen joustavaan hiontaan. Joustava rakenne vähentää läpihiomisen riskiä, ja takaa tasaisen ja hyvän hiontakuvion myös epäsäännöllisille pinnoille, jolloin loppuviimeistely on helpomaa. Abralon soveltuu erityisen hyvin auto- ja veneteollisuuteen. Sitä voidaan käyttää mm. maalatuille ja lakatuille pinnoille, gel coatille, lasille, muoville sekä äärimmäisen monille muille pinnoille. Taipuisa kudos sallii veden ja ilman vapaan kierron, joten Abralon soveltuu sekä kuiva-, että vesihiontaan. Varsinkin hienommilla karkeuksilla hiottaessa veden käyttö vähentää huomattavasti laikan tukkeutumista, ja tehostaa työskentelyä.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.