Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Laikan puhdistusharja Mirka Cleaning Tool

Käsin käytettävä puhdistustyökalu vaahtomuovi -ja villalaikoille. Sivussa olevien hiomalevyjen avulla voi tasoittaa ja muotoilla vaahtomuovilaikkoja uudelleen.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

22,91
-8%24,90

Saatavuus ei tiedossa

 

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Käsin käytettävä puhdistustyökalu vaahtomuovi -ja villalaikoille. Sivussa olevien hiomalevyjen avulla voi tasoittaa ja muotoilla vaahtomuovilaikkoja uudelleen.

Mirka Pad Cleaning Tool on käsin käytettävä puhdistustyökalu sekä lampaanvillaisten että vaahtomuovista valmistettujen kiillotuslaikkojen puhdistamiseen. Laikka puhdistetaan rullaamalla puhdistustyökalun renkaita pyörivän laikan päällä. Sivussa olevien hiomalevyjen avulla voi tasoittaa ja muotoilla vaahtomuovilaikkoja uudelleen.

Ominaisuudet

  • Tuote: Laikan puhdistusharja Mirka Pad Cleaning Tool
  • Käyttötarkoitus: Kiillotuslaikkojen puhdistus
  • Soveltuu vaahtomuovi -ja villalaikoille

Autoduden pikaopas

Kiinnitä laikka myllytyskoneeseen, ja laita laikka pyörimään minimi nopeudella. Aseta työkalun renkaat pyörivlle laikalle. Suuntaa liike laikan keskustasta ulkoreunalle. Voit toistaa puhdistuksen useamman kerran, mikäli laikka ei kerrasta puhdistu.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.