Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 26.08 myymälä avoinna 9-13:30

Autoshampoo King Carthur Neutral

✅ NEUTRAALI SHAMPOO

Vahaturvallinen, liukas ja hyvin likaa irroittava ns. neutraali autoshampoo ylläpitopesuihin auton kaikille pinnoille. Ei sisällä hajusteita, väriaineita tai vahaa, vaan ainoastaan puhdistuksen kannalta olellisia aineosia.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

Hinta alk.14,95

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Todella hyvän kiillon antava pesuaine!
Järvinen M16.7.2021
Super riittoisa
Laitinen M6.7.2021
Uusintapesussa Geuonin jälkeen paras kiilto.
Groth P5.7.2021
Loistava 👌
Penttinen A7.6.2021
Hyvä pesutulos.
Välikangas A3.5.2021
Hyvä vaahto ja pesutulos
Murtomaa H2.5.2021
Vähemmän on enemmän tällä tuotteella. Vaahtoavuus huippuluokkaa, liukuvuus kinnastelussa huippuluokkaa sekä riittävyys huippuluokkaa. Sekä vaahdottimella helppo heittää pintaan halutessaan. Tämä jää käyttöön.
Saarinen A1.5.2021
Nopea ja helppoa
Orrenmaa P22.6.2020
ihan huippu tuote
Salonen T2.6.2020
Eka pesun kokemuksella pesu sujui paremmin kuin monella muulla vastaavalla tuotteella. Suosittelen kokeilemaan.
Saarela P22.5.2020
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Mainitsemisen arvoiset meriitit:

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Vahaturvallinen, liukas ja hyvin likaa irroittava ns. neutraali autoshampoo ylläpitopesuihin auton kaikille pinnoille. Ei sisällä hajusteita, väriaineita tai vahaa, vaan ainoastaan puhdistuksen kannalta olellisia aineosia.

Todella hyvän kiillon antava pesuaine!
Järvinen M16.7.2021
Lue lisää arvosteluja

King Carthurin 2020 UUTUUS!

Duden kommentti: "Yksinkertaisesti paras pelkästään puhdistavia aineita sisältävä vahaturvallinen autoshampoo. KC Neutralin erikoisuutena on sen muodosta järkyttävä liukkaus, joka estää vaurioittamasta maalipintaa. Ei jätä jälkeensä mitään muuta kuin puhdasta pintaa. Tätä suosittelen käyttämään niin ylläpito pesuihin kuin ennen vahausta tehtävään viimeiseen puhdistukseen, aine on vahaturvallinen mutta poistaa tehokkaasti ennen vahausta esimerkiksi muut pesuainejäämät. KC:n Neutral Shampoon kehityksen tavoitteena oli, että sen tulisi olla mahdollisimman liukas ja riittoisa sekä vahaturvallinen shampoo niin perusteelliseen puhdistukseen, kuin ylläpitopesuihinkin. Tässä onnistuttiin, ja lopputuloksena on todella toimiva tuote, jota voi suositella hyvillä mielin. "

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

DUDE SUOSITTELEE ISOSTI!!

King Carthur Neutral Shampoo on äärimmäisen liukas ja riittoisa, täysin vahaturvallinen, autoshampoo. Se ei sisällä tuoksua, vahoja tai kiiltoa lisääviä ainesosia, vaan ainoastaan puhdistuksen kannalta oleellisia ainesosia. Näin shampoo soveltuu myös ennen vahausta tehtävään pesuun. Shampoota kehitettäessä ainoa tavoite oli luoda shampoo, joka pesee tehokkaasti vaikuttamatta heikentävästi vahakerroksiin. Testien perusteella tässä on onnistuttu erinomaisesti!

KC:n Neutral Shampoo on maksimaalisen yksinkertainen ja toimiva vahaturvallinen ylläpitoshampoo, joka ominaisuuksiensa puolesta soveltuu mainiosti toistuviin ylläpitopesuihin. Shampoo luo äärimmäisen liukkaan kerroksen pesuvälineen ja maalipinnan välille, vähentäen pinnan rasitusta ja estäen lian hieroutumisen pintaa vasten kinnasteluvaiheessa.

Toimii tahraamatta myös lasipinnoilla eikä jätä jälkeensä mitään ylimääräistä, ainoastaan puhtautta hohtavan pinnan. Erittäin riittoisa tiiviste, pullolla pesee 30-60 autoa! Neutral Shampoo laimennetaan suhteella 5-10 ml shampoota 10 litraan vettä, eli se noin 20 kertaa riittoisampi kuin tyypilliset markettishampoot. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin että aine poistaa maalipinnalta ainoastaan lian ja jättää vahakerroksen ennalleen. Toimii myös vaahdottimien kanssa korkeammilla sekoitussuhteilla.

Ominaisuudet:

 • Tuote: Autoshampoo King Carthur "KC" Neutral Shampoo
 • Käyttötarkoitus: Auton pesuun esipesun jälkeen
 • Pakkaus: 300 ml muovipullo pikakorkilla
 • Pakkauskoko: 300 ml
 • Riittoisuus: 300 ml riittää noin 30-60 pesuun
 • Laimennussuhde: 5-10 ml shampoota 10 litraan vettä
 • Ympäristöystävällinen, Biohajoava
 • Ei sisällä silikonia, vahaa, eikä mitään muitakaan ylimääräisiä aineita
 • Poikkeuksellisen tiivistetty koostumus
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas:

Esipese auto. Annostele 5-10 ml shampoota ämpärin pohjalle, ja lisää 10 l lämmintä vettä. Näin shampoo saadaan sekoittumaan tasaisesti helposti. Erittäin likaiselle autolle voidaan käyttää kaksinkertaista sekoitussuhdetta. Muistathan käyttää kahden ämpärin tekniikkaa! Pese auto pesukintaan avulla ylhäältä alaspäin (puhtaammasta likaisempaan) siirtyen, huuhtele ja kuivaa. Pesun jälkeen voit halutessasi lisätä kiiltoa ja hylkivyyttä vanhaan vahapintaan esimerkiksi KC:n QuickCoatilla tai quick detailerilla.

HUOM! Älä pese suorassa auringonpaisteessa tai päästä ainetta kuivumaan pintaan. Älä päästä jäätymään.

Käyttökokemuksia:

"Riittosuus yllätti täysin, eli kuinka vähän ainetta oikeasti laitetaan ämpärilliseen. Pesu oli mukavaa, kinnas liuku pinnalla hyvin ja shampoo oli helppo huuhtoa pois pesun päätteksi. Ei mitään moitittavaa, jää itelleni käyttöön!"

Warning label information:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.