Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Kestopinnoite Nanolex Si3D ULTRA Set

Täydellinen setti auton kestopinnoitukseen! Sisältää mm. pohjustuspinnoitteen, kestopinnoitteen, ylläpitoon käytettävän Quick Detailerin sekä kaikki levittämiseen tarvittavat tarvikkeet!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.117,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
4 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Helppo levittää ja näyttää toimivan vallan mainiosti. Toki työnä kauhea urakka Outlanderin kokoiseen möhköön, mutta maksanee itsensä takaisin tuleviss...
  fi
  Södergård K 3.8.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Täydellinen setti auton kestopinnoitukseen! Sisältää mm. pohjustuspinnoitteen, kestopinnoitteen, ylläpitoon käytettävän Quick Detailerin sekä kaikki levittämiseen tarvittavat tarvikkeet!

Nanolex Si3D ULTRA Set on todella kattava tuotesetti maalipinnan pitkäaikaiseen suojaukseen. Setti sisältää kaiken tarvittavan maalipinnan viimeisestä puhdistusvaiheesta pinnoittamiseen asti tarvikkeita unohtamatta! ULTRA-setin mukana tulee myös Si3D:n alle laitettava pohjustuspinnoite - Si3D BC sekä pinnoitteen ulkonäköä, kestoa ja hylkyvyyttä ylläpitävä Quick Detailer - SiFinish. Kestopinnoitettu auto on erittäin näyttävä, äärimmäisen hyvin suojattu ja helppo pitää puhtaana. Lisäksi pinnoite hylkii tehokkaasti vettä ja likaa ja suojaa maalipintaa UV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta. Valmistajan ilmoittama kesto tälle pinnoitteelle on jopa 30 000 km / 2 vuotta.

Nanolex Si3D on nimensä mukaisesti Si3D-molekyyleistä rakentuva kestopinnoite, jonka ansiosta hyväkuntoinen maalipinta säilyy uudenveroisena pitkään. Sen typestä, vedystä, piistä ja orgaanisista ainesosista kuten hiilestä koostuva molekyylirakenne muodostaa maalipinnan päälle sitkeän ja erittäin pitkäkestoisen suojakuoren.Si3D:n polymeerit ovat täysin liuottimettomia ja fluorittomia. Pinnoite on erittäin kova ja nostaa lakkapinnan kovuutta huomattavasti. Nanolex Si3D:n avulla muodostettava suojapanssari kestää voimakkaita kemikaaleja ja kovaa mekaanista kulutusta ällistyttävän pitkään. Valmistaja lupaa pinnoitteen kestoksi jopa 24 kk / 30 000 km.

Nanolex Si3D BC (Base Coat) on erityisesti suunniletu pohjustuspinnoitteeksi Nanolex Si3D:n alle. Pinnoitteella on erinomainen tartuntakyky, joustavuus sekä lämmönkesto, jotka ovat juurikin niitä ominaisuuksia, joita pohjustuspinnoitteella tarvitaan. Pinnoitteen tarkoituksena on luoda mahdollisimman hyvä tartuntapinta päälle laitettavalle Si3D:lle. Pinnoite tarjoaa erittäin kovan, kemiallisesti kestävän ja helposti puhdistettavan pinnan, mutta se ei ole kovinkaan hydrofobinen, eli hylkivä. Tämän takia on suositeltavaa laittaa BC:n päälle joko Si3D tai Si3D HD, näiden avulla väriin saadaan myös enemmän syvyyttä ja kiiltoa.

Nanolex SiFinish on vesipohjainen sealantti. Sisältää piioksidia, joka on suunniteltu sitoutumaan maalipintaan sekä pinnoitteisiin. SiFinish tarjoaa hyvän kiillon ja loistavan veden hylkivyyden. Suunniteltu ehkäisemään vesipisaroiden jälkiä, jättäen samalla kuukausia kestävän suojan yhdellä nopealla käsittelyllä. Se kestää itsenäisenä tuotteena kuukausia, mutta voidaan käyttää myös Nanolex pinnotteiden päällä parantaen niiden kestoa sekä lian- ja veden hylkivyyttä.

Toimitussisältö

 • Nanolex Si3D -Kestopinnoite (30/50 ml)
 • Nanolex Si3D BC -Pohjustuspinnoite (30/50 ml)
 • Nanolex SiFinish -Quick Detailer (100/200 ml) *
 • Nanolex EX -Viimeistelypuhdistusaine (200 ml)
 • Nanolex Si3D Applicator Block -Levitystuki (1 Kpl)
 • Nanolex Si3D Application Cloth -Levitysliina (10 Kpl)
 • Nanolex Allround Microfiber -Mikrokuituliina (2/3 Kpl) *
 • Nanolex Si3D Sticker -Tarra (2/3 Kpl) *

*Huom! Tuotevaihtoehtoja on kaksi. Suurempi kappalemäärä tuotteita tai isompi pakkauskoko tulee 50 ml -pullojen mukana.

Ominaisuudet

 • Tuote: Kestopinnoite Nanolex Si3D ULTRA Set
 • Käyttötarkoitus: Maalipinnan pitkäaikainen suojaus
 • Riittoisuus: Normaalikokoinen porrasperä (30 ml) / Farmarit, kaupunkimaasturit (50 ml)
 • Pinnoitteen kesto: 30 000 km / 2 vuotta (Si3D)
 • Kestää hyvin voimakkaita pesuaineita ja mekaanista rasitusta
 • Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla

Autoduden pikaopas

Pinnoitteet toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla. Suosittelemme Si3D:tä ja Si3D BC:tä käytettäväksi uudelle tai myllytetylle pinnalle. Työskentele kuivassa ja lämpimässä sisätilassa. Vältä aineiden käyttöä auringonvalossa tai paikoissa, joissa on korkea ilmankosteus.

1. Tee maalipinnalle perusteellinen puhdistus ennen käsittelyä. Viimeistele puhdistus poistamalla pesuaine- ja kiillotusainejäämät Nanolex EX:llä. Tee tämä vaihe huolellisesti, muuten pinnoitus on turhaa!

2. Sopiva työskentelylämpötila on 5-30°C. Käytä suojakäsineitä, ja mikäli olet herkkä voimakkaille hajuille, myös hengityssuojainta. Annostele 5/10 pisaraa Si3D BC -pinnoitetta levitysliinaan, joka on kääritty pinnoitteen levitystukeen. Levitä pinnoitetta pieni alue kerrallaan (esim. 1/4 - 2/4) konepellistä) ja jatka levittämistä siksak-liikkein ja kevyesti painaen. Varmista, että tuotetta on tasaisesti joka paikassa. Odota, että pinnoitteen liuottimet haihtuu (max. 3 min), jonka jälkeen kiillota pinta puhtaalla, kuivalla mikrokuituliinalla. Poispyyhinnässä ei tule käyttää liikaa painetta. Itse pinnoite on näkymätöntä, mikäli levittäessä maalipinnalla näkyy jotakin ylimääräistä, pintaa ei ole riittävän hyvin puhdistettu!

Aine voidaan halutessaan kerrostaa. Kaksi kerrosta on optimaalinen määrä. Kerrosten välinen asettumisaika on oltava vähintään yksi tunti. Pinta suojataan Si3D:llä, kun BC on asettunut yhden tunnin.

3. Ravista pulloa huolella ennen käyttöä! Annostele muutama pisara Si3D:tä puhtaalle ja kuivalle mikrokuitulevittimelle, joka on kääritty tuen ympärille ja levitä ohut kerros paneeli kerrallaan siksak-liikkein ja kevyesti painaen

4. Pyyhi ylimääräinen aine pois erillisellä, kuivalla ja puhtaalla mikrokuituliinalla viimeistään 3 minuutin kuluttua levityksestä. Pyyhkiessä ei tarvitse painaa kovasti.

(5. Aine voidaan kerrostaa halutessa, toinen kerros tulee kuitenkin lisätä 15 minuutin kuluessa ensimmäisestä kerroksesta, muuten uusi kerros ei enää tartu.)

5. Anna pinnoitteen kuivua vähintään 12 tuntia (n. 20°C) ennen kontaktia veden kanssa. Älä pese autoa ennen kuin käsittelystä on kulunut vähintään 72 tuntia.

Ylläpito - Ylläpidä pinnoitettua pintaa pesujen yhteydessä SiFinish:llä. Suihkuta suoraan käsiteltävälle pinnalle ja levitä mikrokuituliinalla. Kiillota puhtaalla liinalla viimeinen kiilto esille. SiFinish estää kalkkijälkien muodostumista ja ylläpitää pinnoitteen veden- ja lianhylkivyyttä.

Varoitusetiketin tietoja:
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)